Щоденник Дуже боюсь дзвінків колекторів оточенню

• Автор теми Автор теми Наталія Ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 732
  • Перегляди Перегляди 13K
Дуже на це сподіваюсь . Але стосунки зі свекрами, звичайно, вже ніхто не поверне. Я завжди кажу, що ніколи не треба виносити сміття з хати. Бо через 3 дні помирились і живемо далі, а батьки вже до кінця днів вважатимуть мене конченою
Розумію Вас дуже. Але головне щоб Ви на цьому не зациклилися і навчилися ігнорити те що думають інші. У кожної родини є свої скелети. В когось більші і страшніші. В когось менші і надійно сховані. Але не кожен їх виносить. Ви не зробили нічого страшного, насамперед. А помиляються усі.

Та не знаю, що й сказати… Наче й добре, але в душі просто величезна рана. Борги вже закриті, чоловік просив вибачення , каже, що не може і не хоче без мене жити((( Якось так… Треба час, щоб самій від цього відійти, багато часу.
Бачите, все добре 😊 Не зациклюйтеся та живіть далі 👍

Дуже на це сподіваюсь . Але стосунки зі свекрами, звичайно, вже ніхто не поверне. Я завжди кажу, що ніколи не треба виносити сміття з хати. Бо через 3 дні помирились і живемо далі, а батьки вже до кінця днів вважатимуть мене конченою
Що вам ті свекри, хай думають що хочуть, головне чоловік все таки поряд і надіюсь кохає вас. У мене з моїми привіт пока і все, з них досить...вам же не жити з ними

Та не знаю, що й сказати… Наче й добре, але в душі просто величезна рана. Борги вже закриті, чоловік просив вибачення , каже, що не може і не хоче без мене жити((( Якось так… Треба час, щоб самій від цього відійти, багато часу.
Ну вже краще

Так, тепер натхнення лише працювати, шукати щось додаткове. Хочу щось трохи відкладати на машину.

Это очень знакомо((
Свекр пока ни чего не знает, а вот свекруха во всём винит меня, сказала что до этого в их семье такой болезнью ни кто не страдал🥴 и что это влияние меня и моих друзей

Это очень знакомо((
Свекр пока ни чего не знает, а вот свекруха во всём винит меня, сказала что до этого в их семье такой болезнью ни кто не страдал🥴 и что это влияние меня и моих друзей
Мене просто вважають несповна розуму 🤷‍♀️ якась доля правди в цьому є..

и что это влияние меня и моих друзей
И что это ещё влияние рекламы с телевизора, тиктока и ютуба, билбордов на улице и фастфуда с кока колой, пускай она идёт лесом я бы лавно послал, пока слушаете её она будет мурыжить нервы, а вы этим себя накручивать, по сути, она посторонний человек, просто так получилочь что называется родственником по нашим обычаям

И что это ещё влияние рекламы с телевизора, тиктока и ютуба, билбордов на улице и фастфуда с кока колой, пускай она идёт лесом я бы лавно послал, пока слушаете её она будет мурыжить нервы, а вы этим себя накручивать, по сути, она посторонний человек, просто так получилочь что называется родственником по нашим обычаям
Пока боялись, что игры испортят детей,
Телевизор испортил родителей (с)

Мене просто вважають несповна розуму 🤷‍♀️ якась доля правди в цьому є..
От і в мене так. Вони кажуть, що це треба лікувати. Бо це 100% знов повториться

Сьогодні рівно тиждень цього кошмару. Просто тиждень життя вилетів

Ну то нехай оплатять Вам лікування в санаторії хоча б тиждень:) І яка назва тій страшній хворобі?

Ви це пережили. І це головне. Згадайте свої відчуття на самому початку в зараз. Вже ж легше, правда? А згодом взагалі минеться.

Ви це пережили. І це головне. Згадайте свої відчуття на самому початку в зараз. Вже ж легше, правда? А згодом взагалі минеться.
Тут писав один форумчанин що кредити закрив. Але після того не було радості а якесь спустошення:) Мабуть люди отримують задоволення від процесу вирішення проблем і сплати боргів, а коли нема боргів то сумно:)

Тут писав один форумчанин що кредити закрив. Але після того не було радості а якесь спустошення:) Мабуть люди отримують задоволення від процесу вирішення проблем і сплати боргів, а коли нема боргів то сумно:)
У мене так. Віддаю борг і не цікаво вже 😁

Я буду дуууже радіти) обіцяю 😁

Одна радість - перестала боятись невідомих номерів)) Але тепер ці їх смс із пропозиціями просто вибішують. Аж у грудях пече, коли їх бачу

Ой, знали б Ви про що моя дисертація 🤣
Так, зізнавайтеся) це у Вас такий експеримент?))
Це колись бачила що журналістка писала репортаж про повій, і щоб набрати матеріал влаштувалася в бордель.
Може й Ви так психологію вивчаєте , під прикриттям🫣

Назад
Угорі