Щоденник Дуже боюсь дзвінків колекторів оточенню

• Автор теми Автор теми Наталія Ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 732
  • Перегляди Перегляди 13K
Повторю свій пост із іншої теми.До речі. Якщо для вас важливо що скажуть люди- не потрібно взагалі влазити в мфо. Або хоча б не просрочувати))). Є набагато кращі кредитори і способи вирішення фінансових труднощів. А як вже влізли-набратися терпіння і не думати що там скажуть. Більшість адекватних людей уже давно знають хто такі мфошники і куди їх треба слати. Більшість моїх сусідів і друзів так і робили. Але не всі, деякі до сих пір думають що я зек/алкаш/наркоман/лудоман(ну,кому там що вони наговорили))). Я називаю це природним відбором. Хто був зі мною в важку хвилину і по-справжньому мені близький ні одному слову цих чмошників не повірив.
А як захиститися від їх терору я описав в іншій темі також. В принципі тут все до мене вірно писали. Почати потрібно із видалення із соц.мереж-це їх основний канал інфи про ваше оточення і вас.
Потрібно буде почитати Ваш пост... Бо сам у великій 🍑

Я дуже хвилююсь… Мене ніхто не зрозуміє(( Як тепер виплутатися із цього болота… Я стільки сплатила пролонгацій, просто купу грошей на вітер. Тепер нема чим платити.
Чудово розумію така ж ситуація,

хиханьки, оказывается, что нерадивые родственнички точно так же отлично шагают на х** со своими претензиями как и коллектора и жизнь на долге никак не останавливается

хиханьки, оказывается, что нерадивые родственнички точно так же отлично шагают на х** со своими претензиями как и коллектора и жизнь на долге никак не останавливается
Ну видите, не все могут выдержать давление семьи, иногда родня хуже коллекторов, а те и рады надавить

Ну видите, не все могут выдержать давление семьи, иногда родня хуже коллекторов, а те и рады надавить
не все думают, что могут, а потом оказываются, что могут многние :) Так всегда и бывает.
И казалось бы "обида" с их стороны воспринимается поначалу с болью, а потом как то и полегче без их мнения и участия. Хм...
А потом даже и крепче отношения стают. Всякое бывает.

Так, читала ваші історію, років через п'ять посміхатеметесь з себе шо вчудили, та і сім я також
Так, як би там не було, а життя продовжується. Для чогось ми через це проходимо і отримуємо цінні уроки на майбутнє

Назад
Угорі