Щоденник Дуже боюсь дзвінків колекторів оточенню

• Автор теми Автор теми Наталія Ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 732
  • Перегляди Перегляди 13K
До речі, так. Думаю, це важливий момент.
Що перш за все, тут не допомога Наталії, а захист своїх інтересів.
Я он батька водила до адвокату. Щоб йому пояснили все з точки зору закону, бо його теж схопила паніка що все заберуть ( мої доводи були під сумнівом, звичайно ).

вот читаю тему Натальи и понимаю что мы все тут и то больше ее поддержали чем все ее родственники,особенно муж....жаль детей прийдеться и тм все это вместе с мамой и папой пережить

Єдине хочу написати, Наталія, зберіться , як би важко не було! Є головне: здоров’я та життя. Все інше - тимчасові складнощі.

Єдине хочу написати, Наталія, зберіться , як би важко не було! Є головне: здоров’я та життя. Все інше - тимчасові складнощі.
Через 3 покоління наші імена навіть ніхто не згадає. Тому, жити треба 🫶🏼

Я просто тепер не знаю, як мені жити і людям в очі дивитись. Бо він із братом усе всім розказав . Сусіду, куму… І всі говорять, що це залежність, що мене треба лікувати. Що це він мене сильно балував, тому я від жиру бісилась. Свекор сказав, що голову треба лікувати, бо є якась пухлина. Щоб на МРТ завтра йшла, а, і ще фішка - здати завтра аналізи на наркотики

Останнє редагування модератором:
А потім приїхали ще мої батьки, мама просила признатись, у що я влізла … Ніхто не вірив що такі космічні суми набігли. А батько став на мій захист. Я боялась, що свекра поб’є

Я просто тепер не знаю, як мені жити і людям в очі дивитись. Бо він із братом усе всім розказав . Сусіду, куму… І всі говорять, що це залежність, що мене треба лікувати. Що це він мене сильно балував, тому я від жиру бісилась. Свекор сказав, що голову треба лікувати, бо є якась пухлина. Щоб на МРТ завтра йшла, а, і ще фішка - здати завтра аналізи на наркотики
Це якийсь сюр, боже 😦

Сочуствую, держитесь!😣

Люди про вас забудуть через 15 хвилин

А потім приїхали ще мої батьки, мама просила признатись, у що я влізла … Ніхто не вірив що такі космічні суми набігли. А батько став на мій захист. Я боялась, що свекра поб’є
Хоть один знайшовся чоловік в сімї

Моя мама тоже просит сказать во что я так вляпалась что столько денег. Не может понять на что такие суммы...

Ну так сдайте ,пусть обосруться

Я от це також не розумію, ще якщо гравець наприклад вірить що виграє (це звісно неможливо) і закриє борги то як думають закрити ті хто перекредитовуються... :dash1:
скоріше за все ті хто думають перекредитуатися,дуають лише про те як відтянути время оплати кредиту

Моя мама тоже просит сказать во что я так вляпалась что столько денег. Не может понять на что такие суммы...

Ну так сдайте ,пусть обосруться
Та і хочу зробити

скоріше за все ті хто думають перекредитуатися,дуають лише про те як відтянути время оплати кредиту
Так, бо є якась ілюзія, що гроші за той час якимось дивом з’являться

Назад
Угорі