Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Вже наверное на вязках лежить) Да напевно морально втомилась, там кіпіш такий я представляюЧто то Наталья пропала.... надеюсь все нормально
Я після всіх розмов лежала напівмертва майже добу. Так що теж так думаю.Вже наверное на вязках лежить) Да напевно морально втомилась, там кіпіш такий я представляю
У меня еще до сих пор такое состояние.... иногда нормально иногда кроет,что все пропало ничего не выйдет.....Я після всіх розмов лежала напівмертва майже добу. Так що теж так думаю.
Все вийде. З часом.У меня еще до сих пор такое состояние.... иногда нормально иногда кроет,что все пропало ничего не выйдет.....
Що страх з людьми робе(( Це треш, як так можно!! Ну тут все зрозуміло, його батьки напевно раніше хотіли бачити іншу зі своїм сином. Тяніть його до адвоката, щоб той йому все пояснив, що страшного нічого немає!!!! Вже і наркоманкою зробили ну совок совкомЩо в мене було, це просто треш. Свекор казав, що це я за наркотики так набралась і ігри граю. Всі й досі впевнені в цьому… Мою машину поставили на продаж , будинок теж ми продаємо , бо ж гроші на ремонт пішли на закриття… все накрилось… всі в шоці, я не знаю, як виплутатися з цього всього
Чоловік сказав, що мене знати не хоче.
БогіЩо в мене було, це просто треш. Свекор казав, що це я за наркотики так набралась і ігри граю. Всі й досі впевнені в цьому… Мою машину поставили на продаж , будинок теж ми продаємо , бо ж гроші на ремонт пішли на закриття… все накрилось… всі в шоці, я не знаю, як виплутатися з цього всього
Кричали, що через мене квартиру заберуть, дітей… Що всіх повбивають через мене.
Сьогодні закрили половину, завтра закриємо решту… Не пояснити , що треба чекати пропозицій… бо прийдуть бандити
Знайдіть собі сили, пару років зберіть кошти віддайте і біжіть з відти просто біжіть. Вони вам життя вже не дадуть це вічні упрьоки будуть, я не можу цього зрозумітиЩо в мене було, це просто треш. Свекор казав, що це я за наркотики так набралась і ігри граю. Всі й досі впевнені в цьому… Мою машину поставили на продаж , будинок теж ми продаємо , бо ж гроші на ремонт пішли на закриття… все накрилось… всі в шоці, я не знаю, як виплутатися з цього всього
Сьогодні закрили половину, завтра закриємо решту… Не пояснити , що треба чекати пропозицій… бо прийдуть бандити
Та да, і прожили ж наче 20 років разомЗнайдіть собі сили, пару років зберіть кошти віддайте і біжіть з відти просто біжіть. Вони вам життя вже не дадуть це вічні упрьоки будуть, я не можу цього зрозуміти
Ну хоть не думают что на любовника деньги брали)Що в мене було, це просто треш. Свекор казав, що це я за наркотики так набралась і ігри граю. Всі й досі впевнені в цьому… Мою машину поставили на продаж , будинок теж ми продаємо , бо ж гроші на ремонт пішли на закриття… все накрилось… всі в шоці, я не знаю, як виплутатися з цього всього
Не знаю, що вам навіть толкового сказати. Бо дуже в шоці. Батьки ок, люди старші, налякані союзом.Що в мене було, це просто треш. Свекор казав, що це я за наркотики так набралась і ігри граю. Всі й досі впевнені в цьому… Мою машину поставили на продаж , будинок теж ми продаємо , бо ж гроші на ремонт пішли на закриття… все накрилось… всі в шоці, я не знаю, як виплутатися з цього всього
Ну це не нам судити, як то кажуть, але я надіюсь, що Наталі зробить правильні висновки після цього, я б зрозумів аби вони ті кошти дали з розумінням, а не просто під страхом захищаючи своє майно від неіснуючих бандитів))Та да, і прожили ж наче 20 років разом![]()
Так.. судячи з усього цими грошима автору будуть тикати все життяЗнайдіть собі сили, пару років зберіть кошти віддайте і біжіть з відти просто біжіть. Вони вам життя вже не дадуть це вічні упрьоки будуть, я не можу цього зрозуміти
Краще вже коханець, ніж наркотикиНу хоть не думают что на любовника деньги брали)
Отож.. у автора ж діти є ще…Краще вже коханець, ніж наркотикиЯк вони думають
![]()
До речі, так. Думаю, це важливий момент.я б зрозумів аби вони ті кошти дали з розумінням, а не просто під страхом захищаючи своє майно від неіснуючих бандитів))
Немає слів, повний треш.Що в мене було, це просто треш. Свекор казав, що це я за наркотики так набралась і ігри граю. Всі й досі впевнені в цьому… Мою машину поставили на продаж , будинок теж ми продаємо , бо ж гроші на ремонт пішли на закриття… все накрилось… всі в шоці, я не знаю, як виплутатися з цього всього
Так, думаю, вони мудріші там за дорослихОтож.. у автора ж діти є ще…