Щоденник Дуже боюсь дзвінків колекторів оточенню

• Автор теми Автор теми Наталія Ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 732
  • Перегляди Перегляди 13K
Наталіє, Ви добре придивіться, за кого заміж вийшли
Та там все дужо сумно... пішов розляпав всюди, принижує жінку. Насправді нормальні люди повинні зрозуміти хто насправді в сімї тварина.

Я вже йому не близька
Шок то зрозуміло. Але ж має бути людяність. Так, ситуація дуже неприємна. Але ж не настільки трагічна , щоб близьку людину так морально знищувати..
.

Вон у кого то были ситуации чтотважды влпзил в мфо и то муж не отвернулся
Він за золото найбільше розсердився, я тут його розумію…

Не знаю , може я не права, але зрозумілою була б реакція чоловіка або « я з тобою і МИ вигребем» або « сама влізла, сама вигрібай». А не оце все показове цькування.. Бо ти така погана, а я такий хороший. Це якось не по-дорослому.

главное что родители с Вами,не отвернулись. Детей у вас не забирает? Вы ж для него теперь тварина еще и больная

Не знаю , може я не права, але зрозумілою була б реакція чоловіка або « я з тобою і МИ вигребем» або « сама влізла, сама вигрібай». А не оце все показове цькування.. Бо ти така погана, а я такий хороший. Це якось не по-дорослому.
Так. Я говорила йому про це вчора. Він каже, що просто йому треба з кимось поділитися))))

Так. Я говорила йому про це вчора. Він каже, що просто йому треба з кимось поділитися))))

Він за золото найбільше розсердився, я тут його розумію…
Мда.. а чим гроші відрізняються від золота?що те , що інше просто матеріальне
З усім світом? Ну хай би ліпшому другу розказав, але ж не на всю околицю трубити про те яке у нього «горе»

Головне , Наталія, хай би як не було - тримайтеся! Люди побалакають і забудуть.

Це точно, сьогодні ВІН -на коні, а завтра може бути під конем.
Це взагалі, нічого робити. Як з боргами. Ніхто тут не думав, що влізе у чорті що

Головне , Наталія, хай би як не було - тримайтеся! Люди побалакають і забудуть.
Скоріш, тут на кону репутація. В принципі, як і в усіх. Звичайно, це не злочин проти людства, але сприймається він оточення саме так 🙄

Це взагалі, нічого робити. Як з боргами. Ніхто тут не думав, що влізе у чорті що

Скоріш, тут на кону репутація. В принципі, як і в усіх. Звичайно, це не злочин проти людства, але сприймається він оточення саме так 🙄
Він просто знає, що я дуже дорожу репутацією. Тому так і робить… хоча, якби я про це думала, то б не влізла в таку халепу

Якби люди більше дивилися на своє життя аніж на чужу брудну білизну 😞
Все ж таки це ще пережитки совка.

Мда.. а чим гроші відрізняються від золота?що те , що інше просто матеріальне

З усім світом? Ну хай би ліпшому другу розказав, але ж не на всю околицю трубити про те яке у нього «горе»
Може на говорить вся країна нехай сходить 🤣

Він просто знає, що я дуже дорожу репутацією. Тому так і робить… хоча, якби я про це думала, то б не влізла в таку халепу
От саме тому він і не дуже гарна людина ,бо знає що вам дорога репутація і б'є по больному виходить чи як?

Я теж нею дорожила. Зараз - такоє, бо її немає. Не можна контролювати думки інших. Люди чинять жахливіші речі і норм, суспільство лояльне до них. Більше того, дають право займати керівні посади.
Тому, репутація - велика бульбашка з субʼєктивних уявлень

Назад
Угорі