Щоденник Дуже боюсь дзвінків колекторів оточенню

• Автор теми Автор теми Наталія Ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 732
  • Перегляди Перегляди 13K
Або можливо дізнайтеся про процедуру банкрутства. Хоча я не можу знати чи вам підійде
Автор не виживе весь час термінів оформлення банкрутства в такому стані😞Тут родина прийняла тактику спочатку побороти ворога будь-якою ціною.

Отож.. просто проблеми з мфо тимчасові, а трагедія( яку розігнав чоловік до такого масштабу) то біда..

І що, всі готові віддати усе? Не розбираючись, та не думаючи?
Думаю готові, моя мама також мабуть готова були б але вже нема грошей.... щось ми разом з нею вдвох закриємо..... але це крапля в морі..... все інше незнаю як її донести що може треба зачекати назбирати трохи грошей і за тіло намагатись закрити......Але вона боїться бо в мене є чатска в її квартирі, тобто 1/5 в цій квартирі, крім мене ще там 4 особи мають частини..... і від цього мені ще поганіше бо змушую її боятись...

Думаю готові, моя мама також мабуть готова були б але вже нема грошей.... щось ми разом з нею вдвох закриємо..... але це крапля в морі..... все інше незнаю як її донести що може треба зачекати назбирати трохи грошей і за тіло намагатись закрити......Але вона боїться бо в мене є чатска в її квартирі, тобто 1/5 в цій квартирі, крім мене ще там 4 особи мають частини..... і від цього мені ще поганіше бо змушую її боятись...
дак подаруйте цю частку матері

Розумію. Було аналогічно. Але мені розмовами вдалося переконати що то не вихід.

Да не платіть їм нічого зараз!!!!!!!! ВАША ЗАДАЧА ДОНЕСТИ БАТЬКАМ СВОЇМ І ЙОГО, ЩО ЦЕ НАЙБІЛЬША ДУРІСТЬ ЯКУ МОЖНО ЗРОБИТИ ЗАРАЗ!
Вони не будуть зараз її слухати.
Зараз чоловік - нещасна бубочка, яку погана дружина підвела під мільойнні борги.
Друг-валютчик на великому досвіді розповів про сірий Ланос і про відйом хати за 5000 в швидкосрані

Автор, тримайтесь. Ми всі в одному човні і зараз ми з Вами.

Зараз чоловік - нещасна бубочка, яку погана дружина підвела під мільойнні борги.
Друг-валютчик на великому досвіді розповів про сірий Ланос і про відйом хати за 5000 в швидкосрані

Друг - валютчік - це взагалі головна роль у цій історії, я дивлюсь 🫣

Якщо там сірий ланос, то все питань не маю)

Бо «успішна » людина! З грошима крутиться і знає що і як.
І зараз гладить себе по голові, що така фігня не у його родині, 💯

Друг просто с 90-х
Реально. Так хай дасть валюту, якщо там пальці-віялом ще з 90-х 🫰

Так чоловік вчинив погано ,але не ми не можемо знати всієї ситуації ,яка була в родині ,бо це як то кажуть "темный лес",да і тільки з однієї сторони важко робити висновки )
Так що тут таке діло
Певно, це стандартна реакція… Шок, несприйняття

Точно 😲 Він хоч там не тримає БітКєпітал 🙃

І сміх, і гріх, але очевидно 👍
Так, ще ті штучки знає

Певно, це стандартна реакція… Шок, несприйняття

Так, ще ті штучки знає
Тримайтесь 💪 Так ви хоч в лікарню чи куди вас там хочуть відправити не їдете ?

Але вона боїться бо в мене є чатска в її квартирі, тобто 1/5
Ну так віддайте їй тут частку ,вирішите з МФО знову на вас перепише )

Наталі, якщо вас запхали до психіатричної лікарні, то як кажуть хватайте білий халат, бо в таких закладах хто перший вдягнув халат той і лікар!)))

Назад
Угорі