Щоденник Дуже боюсь дзвінків колекторів оточенню

• Автор теми Автор теми Наталія Ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 732
  • Перегляди Перегляди 13K
Тому можете зрозуміти, чому боюсь реакції оточуючих. Але чому так сталось, зараз сама не розумію. І картаю себе. Ніколи в мене цієї інфантильності не було. Відмінниця в навчанні і по життю , донька вчителів, підтримка чоловіка. В один час ми працювали разом в одній школі після весілля. А тоді він вирішує відкрити власний бізнес, і я повністю його в усьому підтримую. Ми проходимо шлях від зйомної квартири до власного житла , і не одного… От чому я таке замутила? Один неправильний крок - і все, загнала себе в депо

Дуже дякую. Ще й у дітей грип В зараз
Розкажіть. Переживіть це разом і забудьте як страшний сон. З ваших слів бачу, що маєте міцний союз, не зруйнуєте своїми боргами свою сім'ю. А чим далі будете тягти, тим складніше і морально, і фінансово буде вирішувати проблему

А це все наслідки «синдрому відмінниці». Сама така ж. Ідеальна репутація, ангельські вчинки, святі погляди на життя. А тіньове «Я» чекало свого часу і вуаля! Отримай та розпишись 👏🏻
Ага… Ну втішає лиш одне. Могло бути й гірше)))

Саме так. Бо паніка родини найбільша проблема. Вони накручують себе, потім мене. Потім ми всі накручені. Результат: нерви у всіх та неспроможність тверезо мислити в напрямку подолання проблеми, апатія до всього ( з апатією звісно що й працювати не дуже виходить). У мене це основна складність😣
О да апатия кстати главный враг сейчас,сиду вот сейчас работаю а в голове только и мысли про эти мфо и не работается...а надо...кстати даже не про мфо ,а осуждение родных ,мама еще может ипоцмет потом,но если бабушке позвонят боюсь что она с льно будет нервничать а она уже старенькая

О да апатия кстати главный враг сейчас,сиду вот сейчас работаю а в голове только и мысли про эти мфо и не работается...а надо...кстати даже не про мфо ,а осуждение родных ,мама еще может ипоцмет потом,но если бабушке позвонят боюсь что она с льно будет нервничать а она уже старенькая
Все в нас буде добре … Іншого виходу нема. А ще, згадую слова своєї старенької викладачки: «Якщо не знаходите виходу, вихід - там, де вхід». От на все життя запам’ятала. Ми ці гроші віддамо. Питання часу.

Ага… Ну втішає лиш одне. Могло бути й гірше)))
Це ось як з боргами. Ніхто не думав, що таке можливо, бо відчували у собі адекватність.
Мені здається, наші вчинки самі демонструють нам, що треба змінити. Бо по-хорошому ми не розуміємо вже 👌
А щодо своєї творчості - подумайте 👌

Розкажіть. Переживіть це разом і забудьте як страшний сон. З ваших слів бачу, що маєте міцний союз, не зруйнуєте своїми боргами свою сім'ю. А чим далі будете тягти, тим складніше і морально, і фінансово буде вирішувати проблему
Тому й так страшно його розчарувати. Ми в шлюбі вже 16 років. Ще дітьми одружились, можна сказати )))

Це ось як з боргами. Ніхто не думав, що таке можливо, бо відчували у собі адекватність.
Мені здається, наші вчинки самі демонструють нам, що треба змінити. Бо по-хорошому ми не розуміємо вже 👌
А щодо своєї творчості - подумайте 👌
Дуже важко на когось вийти. Головне - знайти свого клієнта😊

Дуже важко на когось вийти. Головне - знайти свого клієнта😊
Мало, катастрофічно мало в Україні гарних віршів сучасників. Можливо, Ви - саме та, яка запалить світло у цьому темному царстві 👍
А пісні взагалі продавати можна за шалені кошти!

Мало, катастрофічно мало в Україні гарних віршів сучасників. Можливо, Ви - саме та, яка запалить світло у цьому темному царстві 👍
А пісні взагалі продавати можна за шалені кошти!
Може, щось і вийде з цього.

Не знаю чи сказали Ви вже своїм рідним, але якщо ще не сказали ,то краще розповісти, Вам самій стане мені здається легше.... Ви будете не на одинці з цим тягарем....Бо на одинці воно просто жере твоє здоров'я,емоційний стан.....та нерви.... Буде хоч якась підтримка ...моральна...

Не знаю чи сказали Ви вже своїм рідним, але якщо ще не сказали ,то краще розповісти, Вам самій стане мені здається легше.... Ви будете не на одинці з цим тягарем....Бо на одинці воно просто жере твоє здоров'я,емоційний стан.....та нерви.... Буде хоч якась підтримка ...моральна...
У мене всі все знають та бачили мою кредитну історію навіть. Самі все знайшли та поставили перед фактом. Змушена була лише підтвердити та розповісти, як дійшла до такої дурні 🫣

У мене всі все знають та бачили мою кредитну історію навіть. Самі все знайшли та поставили перед фактом. Змушена була лише підтвердити та розповісти, як дійшла до такої дурні 🫣
А в вас великий список?🫣🧐😅

в мене самі близькі знають....чоловік та мама....Чоловік сказав що д*pa, але зараз без роботи то по трохи таксує по можливості,хоча б щоб жити було на що.......Він онкохворий в свої 39 ....чекаємо на оформлення інвалідності та можливості обновити нормально данні в ТЦК ,може зможе десь влаштуватись,або хоч таксувати спокійно....Доречі про онкохворий сьогодні спілкувалась із Кліком кажу чи є можливості реструктуризації, сказали ні , тільки якщо чоловік військовий можуть зробити, або якщо я хвора нащось також можуть...Але чоловік якщо онко то не канає(

в мене самі близькі знають....чоловік та мама....Чоловік сказав що д*pa, але зараз без роботи то по трохи таксує по можливості,хоча б щоб жити було на що.......Він онкохворий в свої 39 ....чекаємо на оформлення інвалідності та можливості обновити нормально данні в ТЦК ,може зможе десь влаштуватись,або хоч таксувати спокійно....Доречі про онкохворий сьогодні спілкувалась із Кліком кажу чи є можливості реструктуризації, сказали ні , тільки якщо чоловік військовий можуть зробити, або якщо я хвора нащось також можуть...Але чоловік якщо онко то не канає(
То у вас серйозні проблеми, а мфо то дрібниці...

То у вас серйозні проблеми, а мфо то дрібниці...
так згодна з Вам, але коли все разом навалюється то просто криє.... а мамі із-за цього ще страшніше було розповідати ,бо влітку коли чоловік вперше був доставлений до лікарні то вона мені доже помогла з грошима на лікування.... Майже під 4 тис грн обходилось лікування на день,а він пролежав 30 днів в лікарні,і мама дуже помогла тоді с грошима ,частково ми частково вона.... і ще казала тоді не думай не про які кредити.....а я вже тоді була в них по самі груди...

Маю надію, чоловік подолає хворобу 🤝 ТЦК дуже турбує?

Маю надію, чоловік подолає хворобу 🤝 ТЦК дуже турбує?
я не знаю як в інших містах України, але в нашому місті(Одеса) то блокпостів по самому місту дуже багато, і якщо попадеться то може пощастить залишать служити по місцю із за хвороби....Пересуватись через ТЦК машиною важко, але в нас не обновлені данні....Для подачі документів на інвалідність треба було пролікуватись 4місяці після першої виписки,потім був другий раз в лікарні на лікуванні......і як раз всі документи більш меньш були готові перед Новим Роком,але розформували МСЕК...

я не знаю як в інших містах України, але в нашому місті(Одеса) то блокпостів по самому місту дуже багато, і якщо попадеться то може пощастить залишать служити по місцю із за хвороби....Пересуватись через ТЦК машиною важко, але в нас не обновлені данні....Для подачі документів на інвалідність треба було пролікуватись 4місяці після першої виписки,потім був другий раз в лікарні на лікуванні......і як раз всі документи більш меньш були готові перед Новим Роком,але розформували МСЕК...
Думаю, в усіх містах плюс/мінус такая ситуація з ТЦК.
У мене усі чоловіки в родині були на фронті, дядько пропав безвісти 😞

Назад
Угорі