Щоденник Дуже боюсь дзвінків колекторів оточенню

• Автор теми Автор теми Наталія Ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 732
  • Перегляди Перегляди 13K
Я цього ну ніяк не можу зрозуміти. Без засудження, конкретики, просто роздуми.
Прожити з людиною там років 20 і він такий «Твої проблеми». Та камон
Так стапе, автор нічого не говорила чоловіку, це ще шикарна реакція. Тут як чоловіки набираються то на ранок жіночки вже селфі з ейфелевою вежею.

Я теж не можу. Але таке часто відбувається. Маю надію що чоловік автора все ж охолоне і хоча б морально підтримає.
я також дуже сподіваюсь, що хоча б морально підтримає.

Я реально не знаю, як жити далі

Що робити
Успокойтесь! Думайте про дочек. Им нужна мама..... Все будет хорошо.

Так стапе, автор нічого не говорила чоловіку, це ще шикарна реакція. Тут як чоловіки набираються то на ранок жіночки вже селфі з ейфелевою вежею.
Тоді сенсу у шлюбі взагалі немає. Навіщо.

Блін мій відразу сказав що продаєм машину, але це не вихід .....Машина нужна бо часто по лікарям їздимо. Мама сказала мне что одну квартиру продать теперь....

Блін сій відразу сказав що продаєм машину, але це не вихід .....Машина нужна бо часто по лікарям їздимо. Мама сказала мне что одну квартиру продать теперь....
Та нічого не продавайте

Тоді сенсу у шлюбі взагалі немає. Навіщо.
Сенс є, але все робити разом і погоджувати. Якби була розмова то не було б мфо. Або гребти разом і розгрібати також.

Блін мій відразу сказав що продаєм машину, але це не вихід .....Машина нужна бо часто по лікарям їздимо. Мама сказала мне что одну квартиру продать теперь....
Майно Вам потрібне. Але добре, що Вас намагаються витягти з цього будь-якого ціною. Хоча б пропонують якось вирішити проблему, а не відвертаються

Майно Вам потрібне. Але добре, що Вас намагаються витягти з цього будь-якого ціною. Хоча б пропонують якось вирішити проблему, а не відвертаються
Мій думає, що я комусь гроші давала

Мій думає, що я комусь гроші давала
Бо ж у мене на все вистачало

Так нащо набиратися САМОМУ? І в горі і радості разом.
Погоджуюсь. Але частково. Іноді мені, наприклад, соромно просити грошей, допомоги і тд. Не можу пояснити це, але як є. Навіть зараз я не прошу мені допомогти, а прошу просто не відвернутися а підтримати морально.

Назад
Угорі