Щоденник Дуже боюсь дзвінків колекторів оточенню

• Автор теми Автор теми Наталія Ш
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 732
  • Перегляди Перегляди 13K
в мене самі близькі знають....чоловік та мама....Чоловік сказав що д*pa, але зараз без роботи то по трохи таксує по можливості,хоча б щоб жити було на що.......Він онкохворий в свої 39 ....чекаємо на оформлення інвалідності та можливості обновити нормально данні в ТЦК ,може зможе десь влаштуватись,або хоч таксувати спокійно....Доречі про онкохворий сьогодні спілкувалась із Кліком кажу чи є можливості реструктуризації, сказали ні , тільки якщо чоловік військовий можуть зробити, або якщо я хвора нащось також можуть...Але чоловік якщо онко то не канає(
Ого… Тримайтесь. Головне - здоров‘я чоловіку. МФО почекають.

в мене самі близькі знають....чоловік та мама....Чоловік сказав що д*pa, але зараз без роботи то по трохи таксує по можливості,хоча б щоб жити було на що.......Він онкохворий в свої 39 ....чекаємо на оформлення інвалідності та можливості обновити нормально данні в ТЦК ,може зможе десь влаштуватись,або хоч таксувати спокійно....Доречі про онкохворий сьогодні спілкувалась із Кліком кажу чи є можливості реструктуризації, сказали ні , тільки якщо чоловік військовий можуть зробити, або якщо я хвора нащось також можуть...Але чоловік якщо онко то не канає(
Я читала, що Клік і так розбиває на платежі. Може, почекати треба.

Тримайтесь. І чоловіку Вашому, і Вам треба берегти нерви. Тому в першу чергу думайте про своє і його здоров’я. Борги то лише неприємності.

Боже, це просто кінець😭😭😭

Вибачте, не вам. Ні, я більше сюди ні ногою…. Аби тільки це пережити.
Боже, це просто кінець😭😭😭 Я цього не переживу
Сказати найскладніше, це правда
Якщо можуть допомогти, то беріть, але не закривайте все прям за "хотєлки" МФО усіх, треба більш-менш вигідно
Якщо соромно чи ще щось, то кажіть все як є, що закривали очі на все і не хотіли втягувати інших у свої проблеми (я ж думаю так і є)

Дуже важко на душі, часом в паніці… Напишіть, будь ласка, в кого яка була ситуація з реакцією родини?
Ну мої по сусідам дзвонять. Сказала шліть, бо шахраї дані викрали)) кажу розбираюся, заяви і скарги всюди написала. І усе)) ну була а іншого варіанту нема. Мати знає. Знає причини мої, все інше вже пофіг. Дзвінки кожен день. Пісульки рідше, але дофіга теж. Грошей нема. То ну і що я зроблю. Нічого. Живу. Тримайте нерви в кулаці і спокої. Живіть життя, чекайте тіла кредиту, трохи збирайте. Всі у дупі. Нефіг їм було роздавати всім на ліво і на право, хай чекають як розбагатієм, але це не точно))))

Ну мої по сусідам дзвонять. Сказала шліть, бо шахраї дані викрали)) кажу розбираюся, заяви і скарги всюди написала. І усе)) ну була а іншого варіанту нема. Мати знає. Знає причини мої, все інше вже пофіг. Дзвінки кожен день. Пісульки рідше, але дофіга теж. Грошей нема. То ну і що я зроблю. Нічого. Живу.
Мусимо жити, звичайно. Але страшно стає, як це вигребти з цього. Вже тиждень шукаю додатковий заробіток на фріланс сайтах, але поки що глухо…

Мусимо жити, звичайно. Але страшно стає, як це вигребти з цього. Вже тиждень шукаю додатковий заробіток на фріланс сайтах, але поки що глухо…
Я взагалі у декреті. Підробіток здувся. Почитала тут і заспокоїлась. А то вже і квартиру хотіла мінять, вона не було нервова постійно. Діти це головне.а то треба пережити

Мене Авіра сьогодні кошмарить

Ох, друзі, я просто в розпачі. Як мене це все дістало… І це тільки початок!

Вкладення

• 840EEEEF-17B1-425D-8C73-FCC0B39567A4.webp
    840EEEEF-17B1-425D-8C73-FCC0B39567A4.webp
    159.3 Кб · Перегляди: 66
Мене Авіра сьогодні кошмарить

Ох, друзі, я просто в розпачі. Як мене це все дістало… І це тільки початок!
Яку вони неправдиву інформацію вигадали вже? Хоча чого я питаю🙈 там же рандомний набір лякалок

ви ще не розповіли рідним?
Розповіла поки тільки старшій доньці. Готуюсь розповісти чоловікові. Чекаю на слушний момент.

Розповіла поки тільки старшій доньці. Готуюсь розповісти чоловікові. Чекаю на слушний момент.
Я просто слабка людина(((( Знаю, що це неправильно, а зробити нічого не можу😭😭😭

Подзвонив щойно чоловік

Йому подзвонили вже

Подзвонив щойно чоловік

Йому подзвонили вже
Сказав - твої пробоеми

Подзвонив щойно чоловік

Йому подзвонили вже

Сказав - твої пробоеми
Спробуйте поговорити не по телефону. Говоріть як є і дайте час… емоційно треба це переварити. Потім буде більш конструктивний діалог.

Спробуйте поговорити не по телефону. Говоріть як є і дайте час… емоційно треба це переварити. Потім буде більш конструктивний діалог.
Я цього ну ніяк не можу зрозуміти. Без засудження, конкретики, просто роздуми.
Прожити з людиною там років 20 і він такий «Твої проблеми». Та камон

Подзвонив щойно чоловік

Йому подзвонили вже

Сказав - твої пробоеми
Ага.. ЦЕ тільки Авокредит, 5000

Я теж не можу. Але таке часто відбувається. Маю надію що чоловік автора все ж охолоне і хоча б морально підтримає.

Назад
Угорі