Наталія Ш
Форумчанин
- Дописи
- 207
- Реакції
- 303
- Бали
- 293
Наталія Ш не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Вам пощастило. Бо читаю , що лютіДесь маємо схожі ситуації. Моя родина трохи заможніша за мій поточний стан. Дуже боялася їм розказати про фінансові проблеми, гордо взяла всю відповідальність на себе. І що? Перше, що мене спитали , коли дізналися про мої борги - ти в нас не могла взяти кошти? Тепер розумію, що то було б значно дешевше і для мене, і доя них. Було багато сліз, неприємних розмови і з'явилася натягнутість у стосунках. А ще вони мене вважають божевільною і кожен місяць перевіряють мою КІ, щоб там не з'явилося нових кредитів. Я стала відчувати диким сором перед ними, якщо купую щось не першої необхідності тепер для себе. Але життя продовжується. Їхній контроль дуже стимулював пошвидше розібратися з боргами.
В мене оточення не турбували. Лише мені і то не часто. На списання чи тіло не захотіли йти, але майже одразу з ними можна домовитися про реструктуризацію: зупинка нарахувань процентів і розбивка га частини. Я навіть значно просочування свої платежі, і вони мені не скасовувалися реструктуризації