Друзі включайте Інтер."Стосується кожного".

• Автор теми Автор теми Анастасия91
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 133
  • Перегляди Перегляди 5K
бл...так чекала закінчення программи,своїм постом людей на вуха підняла. А вони скоти с пустого в порожне перелили та і все...

Психолог молодец, правду сказала , что в данную профессию идут люди , которые имеют личные психологические травмы
Та да. Значит в следующий раз как позвонит я наверное предложу ему психологическую помощь?

Мені сподобалися слова психолога,про калів.Все ж таки правда,нормальна людина на таку роботу не піде.

а так в принципе нормально. люди хоть узнают что если тебе звонят, то это не означает что должник его приписал. еще пару серий и они откроют все карты.

А дедок в сером костюме, походу юрыст на пенсии каллом подрабатывает! Тоже какой то припудреный

Не можуть люди, які не зіштовхнулися з цим особисто, висловлювати якісь висновки!
Ні ведучий, ні колишній " мєнт", ні психолог (найбільше вразила, вона б ще запропонувала тих покидьків полікувати!!! Цих збоченців садити потрібно без суда і слідства, а не виправдовувати їх вибір професії дитячими травмами!!!), ніхто з них не розуміє, про який моральний пресинг і які "брудні ігри" з самооцінкою і сприйняттям людей, йдеться!
Я впевнена, що Данілевич, власне ім'я б забув, якби поспілкувався по телефону з типовим працівником СCloan... Але вони всі такі "мудрі", такі "вдалі" поради роздають... Аж нудить...

Вкладення

• 126657_original.webp
    126657_original.webp
    86.8 Кб · Перегляди: 22
теперь когда тебе дозвонились начинаем говорить- а давайте поговорим о вашем детстве! я знаю у вас есть детская травма..

Хоть один фрагмент записи разговоров с этими звонилками ( которых оскорбили этим словом) прокрутить, было бы шоу. А так,вода

Хоть один фрагмент записи разговоров с этими звонилками ( которых оскорбили этим словом) прокрутить, было бы шоу. А так,вода
І я про те! Продемонстрували б наочно, чого слід очікувати, зв'язуючись з МФО. Використали б ефірний час з користю!
шо зрители было интересно?
Дужжжжже!

І я про те! Продемонстрували б наочно, чого слід очікувати, зв'язуючись з МФО. Використали б ефірний час з користю!

Дужжжжже!
это же ток шоу какие проблемы людей!какая польза!

Назад
Угорі