Друзі, у кого скільки прострочки по кредитам вже?

• Автор теми Автор теми Apolo
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 44
  • Перегляди Перегляди 2K
Кожному своє. В мене є "ліпший друг". Валютчік колись був і в нього гроші пачками на шафі як рулони туалетної бумаги лежали.
2008 рік... кінець року. Прижок долара з 5 на 8... він проіпався... дуже жостко. Не на свої гроші.
Зайняв йому 2500 доларів бо ледь не плакав аби виручив ненадовго. Зараз 2023рік. Мені так ніхто нічого і не віддав.
І знаю що таке бути іна "іншій стороні" і коли не маєш можливості віддати.
І я зараз не про дитячі кишенькові накшталт 500 чи 1000 гривень.
Тому так і говорю.
Це прислів"я не дураками придумане.
Я давно когда-то брал у человека 5к $. Отдал в срок и без задержек. При том он не был уверен, что я отдам.

P.S. Бывший работодатель))

А вот моей маме один чувак не отдал 1000$. Просто потерялся. А занимал ещё тогда, когда я был ребёнком. Сейчас мне уже будет 28, в этом месяце.

Пішов другий місяць по всім МФО, прострочки що буде далі, не знаю...
Із січня 23 року перші протермінування. Витримала дзвінки, погрози, бомбер, підміну номера. Є- Гроші продали заборгованість Преміум актив які почали погрожувати моїй дитині коладжем. Зараз займається кібер поліція. Після погроз зателефонували з пропозицією тіла + 50%. Не погодилася до кінця розслідування. Пропонують тіло по реструктуризації.

Із січня 23 року перші протермінування. Витримала дзвінки, погрози, бомбер, підміну номера. Є- Гроші продали заборгованість Преміум актив які почали погрожувати моїй дитині коладжем. Зараз займається кібер поліція. Після погроз зателефонували з пропозицією тіла + 50%. Не погодилася до кінця розслідування. Пропонують тіло по реструктуризації.
Більше чим пів року прострочок, спочатку боявся шо буде, зараз взагалі ні про що не переживаю, плачу по зп, тількі кредит що брався, все остальне списують, так зі всіма кредитами, а їх було десь 15, зараз залишилось 2

Elated, ты знаешь раньше я горевала ,был период а сейчас ,от души читаю им когда мне скучно молитву🤣🤣🤣🤣

Останнє редагування:
Використання великих літер у повідомленнях (капслок)
Я НАЧИНАЮЩИЙ ПРОСРАЧНИК.ПО ВСЕМ МФО 2 МЕСЯЦА. ПЕРВОЕ ВРЕМЯ КАК ОСЕЛ ОТВЕЧАЛ НА ЗВОКИ, НЕРВНИЧАЛ... НО ТУТ ПОДВЕРНУЛСЯ ЭТОТ САЙТ. И ВСЕ. СМАРТФОН ПОДРУЖИЛ С ТРУКАЛЛЕРОМ, БОЛЬШЕ НИ ЖУЖЖУ ТОЛЬКО ЕХИДНО УЛЫБАЮСЬ ПРОСМАТРИВАЯ СКОЛЬКО ОСЛОВ ПЫТАЛОСЬ ДОЗВОНИТСЯ ! КСТАТИ МФО ТУПО ВОРУЮТ ДЕНЬГИ С КАРТОЧЕК, Я НА ВСЕХ СВОИХ ВЫСТАВИЛ ЛИМИТ НУЛЬ. ТЕПЕРЬ КРУГЛОСУТОЧНО СЫПЛЯТСЯ СМС ЧТО ЛИМИТ ПРЕВЫСЛСЯ !
ДА, У МЕНЯ ТАКОЙ ВОПРОС. К КОМУ НИБУДЬ ДОМОЙ КАЛЫ ЗАТЕКАЛИ?

Останнє редагування:
Я НАЧИНАЮЩИЙ ПРОСРАЧНИК.ПО ВСЕМ МФО 2 МЕСЯЦА. ПЕРВОЕ ВРЕМЯ КАК ОСЕЛ ОТВЕЧАЛ НА ЗВОКИ, НЕРВНИЧАЛ... НО ТУТ ПОДВЕРНУЛСЯ ЭТОТ САЙТ. И ВСЕ. СМАРТФОН ПОДРУЖИЛ С ТРУКАЛЛЕРОМ, БОЛЬШЕ НИ ЖУЖЖУ ТОЛЬКО ЕХИДНО УЛЫБАЮСЬ ПРОСМАТРИВАЯ СКОЛЬКО ОСЛОВ ПЫТАЛОСЬ ДОЗВОНИТСЯ ! КСТАТИ МФО ТУПО ВОРУЮТ ДЕНЬГИ С КАРТОЧЕК, Я НА ВСЕХ СВОИХ ВЫСТАВИЛ ЛИМИТ НУЛЬ. ТЕПЕРЬ КРУГЛОСУТОЧНО СЫПЛЯТСЯ СМС ЧТО ЛИМИТ ПРЕВЫСЛСЯ !
ALEX1807, Будь ласка ознайомтесь з правилами форуму. Пункт 3.3

1723 дня. Это сколько в годах?))) Постепенно закрываю, кого за тело, а кого и за 25% от тела)
ДА, У МЕНЯ ТАКОЙ ВОПРОС. К КОМУ НИБУДЬ ДОМОЙ КАЛЫ ЗАТЕКАЛИ?
Говорят, что пользоваться капсом в приличном обществе - моветон. Ко мне приезжали.

ДА ЗНАЮ Я ПРАВИЛА, КАПС ПОСТОЯННО ВКЛЮЧЕН ИЗ-ЗА ЗРЕНИЯ ! ТЕПЕРЬ ЧТО ЗАСТРЕЛИТСЯ?
С УТЮГАМИ И ПАЯЛЬНИКОМ ?
1723 дня. Это сколько в годах?))) Постепенно закрываю, кого за тело, а кого и за 25% от тела)

Говорят, что пользоваться капсом в приличном обществе - моветон. Ко мне приезжали.
И НЕ УБИЛИ?

Назад
Угорі