Neo
✩ Premium ✩
- Дописи
- 19326
- Рішення
- 3
- Реакції
- 48024
- Бали
- 6490
Neo не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Щас договоримся до того, что реклама не работает и адские деньги на нее просто так тратятся.Завжди легше звинуватити когось, ніж зізнатися самому собі в тому, що навіть якби жодної реклами не було, все одно влізли б. Я, наприклад, взагалі без будь-яких рекомендацій познаходила геморой на свій симпатичний попєц?
ни СС, ни лоан не главноеВас так легко вмовити? Хм...?

А мне вот сказали... Только не Аней меня зовут. Но это не особо важно)Аналогічно.Ні Полякова ,ні Сердючка ні хто інший не казали :Аня,залізь в МФО)))?Ну смішно.)))
Ну тут можна сперечатися довго. Але звинувачувати когось в тому, що сам наробив, так собі підхід.Щас договоримся до того, что реклама не работает и адские деньги на нее просто так тратятся.
Печально звичайно)))Я просто не погружаюсь в рекламу,і все інше з головою)))І не беру до уваги.В житті і так є за що думати)))А не забивати голову дурницями)ПЕПА✨, вот еду я по трассе и вижу девушек с низким уровнем социальной ответственности. Вот вызывают отвращение... Особенно их "наряды".
Примерно так и с шарагами.
А мне вот сказали... Только не Аней меня зовут. Но это не особо важно)
Крім того розумію, що кожен заробляє як може. Хтось рекламує шараги, хтось будує будинки, хтось лікує людей... Кожному своє)Печально звичайно)))Я просто не погружаюсь в рекламу,і все інше з головою)))І не беру до уваги.В житті і так є за що думати)))А не забивати голову дурницями)
Печально звичайно)))Я просто не погружаюсь в рекламу,і все інше з головою)))І не беру до уваги.В житті і так є за що думати)))А не забивати голову дурницями)
Звонилка хуже простигосподи.Крім того розумію, що кожен заробляє як може. Хтось рекламує шараги, хтось будує будинки, хтось лікує людей... Кожному своє)
Тих я за людей не рахуюЗвонилка хуже простигосподи.
В черговий раз переконуюсь, що відсутність телевізора - це найкраща моя ідея за останній рік)))Мене особісто, харить тупарила реклама. А ще й коли її повторюють по сто раз на день, виключно з метою впізнаваності бренду. Від такого мене верне, і не важливо що рекламують))))
Я згадала,що він приїздив до нас на день села)))?А не про МФО.Я не загострюю свої думки на МФО)))Оффтопой, Мамо шикидим шикидим...
Признайся о каком МФО вспомнила?)
Так эта хня и работает... Негде взять? Они сами скажут. Но ведь ни одна .... не скажет, что будет потом.
Я без нього живу вже шостий рік, але це не завадило мені познайомитись з дядьою Жорою і єнотами, а далі сам всіх решту знайшов)))В черговий раз переконуюсь, що відсутність телевізора - це найкраща моя ідея за останній рік)))
І що?)))?Але співає гарно)))?
От! Сам знайшов! Як і більшість з нас))) Тому звалювати всю вину лише на дядю Жору якось не тойво)))Я без нього живу вже шостий рік, але це не завадило мені познайомитись з дядьою Жорою і єнотами, а далі сам всіх решту знайшов)))
Та я й не валю))) сам набрався))) але тупарила реклама бісить)))))От! Сам знайшов! Як і більшість з нас))) Тому звалювати всю вину лише на дядю жoпy якось не тойво)))
То не дивись? І не хвилюйся)))Та я й не валю))) сам набрався))) але тупарила реклама бісить)))))