Поліна
Форумчанин
- Дописи
- 472
- Реакції
- 325
- Бали
- 1925
Поліна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім!
Я хочу спершу подякувати розробникам , людям котрі тут, ви рятуєте життя!
Я маю купу питань, але намагаюсь читати, щоб не повторюватись з іншими.
Знаю, що до новеньких у вас недовіра, тому розкажу про себе:
Я маю такі ж проблеми, як і в більшості тут, але також маю позитивний настрой)
Маємо маленьких діточок, є чим зайнятися)
мої просрочки лише почалися по 3 із 18 займів, на чоловіку 1 в манівео теж просрочений.
Забили, бо в цій кабалі два роки, постійні нерви, кому скільки в який термін..втомилась і зрозуміла, що я далеко зайшла. Слава Богу своїх не вкладала, брала десь щоб віддати кудись..
Я щаслива, що я вас знайшла!
Ночі поки безсонні, шукаю вихід, планую написати листи в МФО, щоб договір і тп прислали, дзвінки на блоці, телефон на шифрі.
Вибачте за великий текст, але хочеться стати ближче.
Також цікавить, чи є тут юристи, які могли б у випадку суду надати супровід, або хоча б допомогти з оформленням документів? Я живу в маленькому місті, тут про таке не знають...
Всім гарного дня!
Я хочу спершу подякувати розробникам , людям котрі тут, ви рятуєте життя!
Я маю купу питань, але намагаюсь читати, щоб не повторюватись з іншими.
Знаю, що до новеньких у вас недовіра, тому розкажу про себе:
Я маю такі ж проблеми, як і в більшості тут, але також маю позитивний настрой)
Маємо маленьких діточок, є чим зайнятися)
мої просрочки лише почалися по 3 із 18 займів, на чоловіку 1 в манівео теж просрочений.
Забили, бо в цій кабалі два роки, постійні нерви, кому скільки в який термін..втомилась і зрозуміла, що я далеко зайшла. Слава Богу своїх не вкладала, брала десь щоб віддати кудись..
Я щаслива, що я вас знайшла!
Ночі поки безсонні, шукаю вихід, планую написати листи в МФО, щоб договір і тп прислали, дзвінки на блоці, телефон на шифрі.
Вибачте за великий текст, але хочеться стати ближче.
Також цікавить, чи є тут юристи, які могли б у випадку суду надати супровід, або хоча б допомогти з оформленням документів? Я живу в маленькому місті, тут про таке не знають...
Всім гарного дня!