Давайте ближче знайомитись)))

• Автор теми Автор теми Поліна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 3K
А я сегодня иду в полицию)))) давненько там не была))
А я завтра йду до адвоката, хочу написати заяву в поліцію на вимагання, погрози та шантаж на деякі особо спритні контори, які діставали моїх рідних.
(в мене так відмітились - Сслон (в перший же день просрочки), Соскредит, смартівей, Монетка, позичка (вони ж манібум) та АлексКредит).

Картку
Правильно, треба про дітей думати))
Я теж свої не витрачала, брала на закриття в інших
Сьогодні розмовляла зі знайомими з такими проблемами, то одному бистрозайм двері виламали.
У іншого з манівео продали фактору, з картки все знімали, приїздили неодноразово, навіть раз побили, на роботу ходили, в ітогі подали в суд, він скрився, тепер його досі розшукують, на оф роботу не беруть, бо в нього купа кредитів. Сім'я відвернулась...
У подруги манівео продали таліон, вже півтора року морозиться від них , намагалась домовитись, але каже пролонгаціями перекрила вже. Вони с*** знімали все з її картки... Досі шлють фіктивні листи в суд, сьогодні подала в поліцію заяву на них, типу "я нічого не брала".
У всіх по різному
А картку змінити?

на першій консультації, ще до форуму, була у одного "юриста".. сказав практично все, що написано на форумі..
1. не маєте змоги платити - не платіть..
2. за дитину не хвилюйтесь, її ніхто не забере (були кадри, що казали, що вилучать у дитбудинок, бо мати аферистка)
3. я маю нерухомість - будинок.. переживала, чи потрібно його переписувати на когось.. юрист сказав при бажанні можна, проте це зовсім не обов'язково, тим паче, що арешт на майно може накласти лише суд..
4. хвилюватись варто у випадку суду, проте його сильно не лякатись, так як зачасту суд з юристом можна виграти.. і найчастіше сума там без відсотків, штрафів та пені.. тому суд більше вигідний для нас, але МФОшники рідко коли подають до суду..
якось так)
Нажаль, в моєму місті немає грамотних. Я теж тут і з ютубу дізналась багато, за що дуже вдячна! Проте якщо дійде до справи, то треба шукати юриста. Навіть не знаю де, хто...
Топ кредит и грошi всім сильно кошмарят:pravila:
В мене їх нема , хух)
Картку

А картку змінити?
Будем

Привіт?Не знаю точно скільки мфо, і не хочу, по деяких місяць, деяким 3 дні протермінування, дзвонять чомусь мамі, до чоловіка не дісталися, а мама морально добиває, не хоче зрозуміти, що більшість взяті на пролонгації тих шараг, читаю форум, щоб не падати духом, кожного дня викидаю по 2-3листи, не відкриваю їх, телефон не піднімаю, а в рідних телефон з антиспамом, правда одна Соснута на голову вчора додзвонилася до мами і таке наговорила, що написали заяву в дільничого. Сума з відсотками десь 40 тисяч, оплатила їм в районі 80-90, більше нема, донька кіндера хоче?
Іноді так себе ненавиджу за те, що в це влізла, але що є, то є, мушу витерпіти?
Для мене найгірші це Poziczka, credit casa, sos, бистрозвйм, качай, монетака, е гроші
Читайте форум. Задавайте вопросы. Такие переплаты, это, мягко говоря - ненормально делать!!!
И деньги лучше на дочку тратьте!!! Полезней и приятней!!!
Все, что реально они могут с вас получить, это по 20% с зарплаты через суд!!! И то, очень врядли!!!

Топ кредит и грошi всім сильно кошмарят:pravila:
ага. И у меня они в свое время делов натворили не хороших. Теперь шлют сообщения о списании процентов. Но, уже поздно. Все их "приколы" записаны и сохранены как у меня так и моих близких. Теперь они мне должны, собаки сутулые.

Проте якщо дійде до справи, то треба шукати юриста. Навіть не знаю де, хто...
У такому випадку, я думаю, що потрібно буде дивитись на те, де МФО подаватиме в суд (якщо до цього звісно дійде))
Якщо суд буде в Києві, то можна домовитись з юристом з Києва.. Здається, на сайті є такі)

Читайте форум. Задавайте вопросы. Такие переплаты, это, мягко говоря - ненормально делать!!!
И деньги лучше на дочку тратьте!!! Полезней и приятней!!!
Все, что реально они могут с вас получить, это по 20% с зарплаты через суд!!! И то, очень врядли!!!
В мене зарплати нема офіційно? дурна, боялася, що рідні дізнаються, зато дякуючи цим шарагам в декреті почала заробляти, тепер не їм, а на рідних потрачу?надто пізно опритомніла

А я сегодня иду в полицию)))) давненько там не была))
И очень правильно делаете!!! Суть заявлений не в том, что полиция все бросит и побежит спасать покой граждан..., а в том, что они начнут "шевелиться", потому что их уже тоже достали!!!
По моей, субъективной статистике отзывов форумчан о полиции - 20-30% заявлений, как минимум, ослабляют натиск МФО! И уж точно положительно влияют на ситуацию в целом!!!
В мене зарплати нема офіційно? дурна, боялася, що рідні дізнаються, зато дякуючи цим шарагам в декреті почала заробляти, тепер не їм, а на рідних потрачу?надто пізно опритомніла
Нет зарплаты - нет проблем!!! У вас, так точно!!! Это проблемы тех, кто деньги раздает всем... ;)
Ваш позитивный настрой - это главное!!!

И очень правильно делаете!!! Суть заявлений не в том, что полиция все бросит и побежит спасать покой граждан..., а в том, что они начнут "шевелиться", потому что их уже тоже достали!!!
По моей, субъективной статистике отзывов форумчан о полиции - 20-30% заявлений, как минимум, ослабляют натиск МФО! И уж точно положительно влияют на ситуацию в целом!!!
?

Доброго дня всім!
Я хочу спершу подякувати розробникам , людям котрі тут, ви рятуєте життя!
Я маю купу питань, але намагаюсь читати, щоб не повторюватись з іншими.
Знаю, що до новеньких у вас недовіра, тому розкажу про себе:
Я маю такі ж проблеми, як і в більшості тут, але також маю позитивний настрой)
Маємо маленьких діточок, є чим зайнятися)
мої просрочки лише почалися по 3 із 18 займів, на чоловіку 1 в манівео теж просрочений.
Забили, бо в цій кабалі два роки, постійні нерви, кому скільки в який термін..втомилась і зрозуміла, що я далеко зайшла. Слава Богу своїх не вкладала, брала десь щоб віддати кудись..
Я щаслива, що я вас знайшла!
Ночі поки безсонні, шукаю вихід, планую написати листи в МФО, щоб договір і тп прислали, дзвінки на блоці, телефон на шифрі.
Вибачте за великий текст, але хочеться стати ближче.
Також цікавить, чи є тут юристи, які могли б у випадку суду надати супровід, або хоча б допомогти з оформленням документів? Я живу в маленькому місті, тут про таке не знають...
Всім гарного дня!
Доброго вечора!!!)))
Гарна та приємна тема!!!
Спілкування допомагає переосмислити та усвідомити ,,теперішнє '' життя....
Радію за Вас.... Бо на Першому місці у Вас дітки......
В свій час ,я майже,,,,, втратила'''' їх....
Тепер ,я щаслива мама..... Я можу надати кожній з дочок(а в мене їх три) увагу та материнське тепло......)))
Ви правильно робите,що читаєте ,та не створюєте клони-теми!!!!))))
Але, спілкуйтеся,не соромтеся))))
Обнімаю Вас)).....

не хочу расстраивать заранее, но некоторые шараги пытаются снять декретные деньги с карточки.

Сегодня заходила в отделение, что недалеко от моей работы)
Больше для консультации.. и когда начала объяснять ситуацию. мол МФО, достают всех.. Парень поллицейский вздохнул как-то тяжко и такой - ни слова больше, всё ясно, за сегодня (время было около часу) Вы уже 10тая, кто с такой ситуацией..
Пишите заявление, будем разбираться)

Сегодня заходила в отделение, что недалеко от моей работы)
Больше для консультации.. и когда начала объяснять ситуацию. мол МФО, достают всех.. Парень поллицейский вздохнул как-то тяжко и такой - ни слова больше, всё ясно, за сегодня (время было около часу) Вы уже 10тая, кто с такой ситуацией..
Пишите заявление, будем разбираться)
Так держать!!!
Уж свой геморрой они захотят решать!!!
К сожалению не все стражи порядка ведут себя так..., но будем везде прорываться!!!
Уж что-что..., а закон на нашей стороне!!!

Я была сегодня))
Узнавала по поводу того, могу ли я подать заявление за родных))
Юлия Юлия Вы тоже на МФО заявление пишите?
Да, указавыла что манивео, терор звонков
О
Картку

А картку змінити?
Ни находят новые карты, мне пришлось заблокировать, были попытки снять

не хочу расстраивать заранее, но некоторые шараги пытаются снять декретные деньги с карточки.
А для таких шараг-умников, декретные карточки отдельные!!! И возврашают эти грамотеи, со скоростью пули!
Так что помните, кредиты - кредитами, расчеты-расчетами..., а все социальные выплаты на отдельную карту!!!
Со смешанной картой сложнее и дольше доказывать...

Назад
Угорі