Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
А я завтра йду до адвоката, хочу написати заяву в поліцію на вимагання, погрози та шантаж на деякі особо спритні контори, які діставали моїх рідних.
(в мене так відмітились - Сслон (в перший же день просрочки), Соскредит, смартівей, Монетка, позичка (вони ж манібум) та АлексКредит).
А картку змінити?Правильно, треба про дітей думати))
Я теж свої не витрачала, брала на закриття в інших
Сьогодні розмовляла зі знайомими з такими проблемами, то одному бистрозайм двері виламали.
У іншого з манівео продали фактору, з картки все знімали, приїздили неодноразово, навіть раз побили, на роботу ходили, в ітогі подали в суд, він скрився, тепер його досі розшукують, на оф роботу не беруть, бо в нього купа кредитів. Сім'я відвернулась...
У подруги манівео продали таліон, вже півтора року морозиться від них , намагалась домовитись, але каже пролонгаціями перекрила вже. Вони с*** знімали все з її картки... Досі шлють фіктивні листи в суд, сьогодні подала в поліцію заяву на них, типу "я нічого не брала".
У всіх по різному
Я была сегодня))А я сегодня иду в полицию)))) давненько там не была))
Нажаль, в моєму місті немає грамотних. Я теж тут і з ютубу дізналась багато, за що дуже вдячна! Проте якщо дійде до справи, то треба шукати юриста. Навіть не знаю де, хто...на першій консультації, ще до форуму, була у одного "юриста".. сказав практично все, що написано на форумі..
1. не маєте змоги платити - не платіть..
2. за дитину не хвилюйтесь, її ніхто не забере (були кадри, що казали, що вилучать у дитбудинок, бо мати аферистка)
3. я маю нерухомість - будинок.. переживала, чи потрібно його переписувати на когось.. юрист сказав при бажанні можна, проте це зовсім не обов'язково, тим паче, що арешт на майно може накласти лише суд..
4. хвилюватись варто у випадку суду, проте його сильно не лякатись, так як зачасту суд з юристом можна виграти.. і найчастіше сума там без відсотків, штрафів та пені.. тому суд більше вигідний для нас, але МФОшники рідко коли подають до суду..
якось так)
В мене їх нема , хух)Топ кредит и грошi всім сильно кошмарят![]()
БудемКартку
А картку змінити?
Читайте форум. Задавайте вопросы. Такие переплаты, это, мягко говоря - ненормально делать!!!Привіт?Не знаю точно скільки мфо, і не хочу, по деяких місяць, деяким 3 дні протермінування, дзвонять чомусь мамі, до чоловіка не дісталися, а мама морально добиває, не хоче зрозуміти, що більшість взяті на пролонгації тих шараг, читаю форум, щоб не падати духом, кожного дня викидаю по 2-3листи, не відкриваю їх, телефон не піднімаю, а в рідних телефон з антиспамом, правда одна Соснута на голову вчора додзвонилася до мами і таке наговорила, що написали заяву в дільничого. Сума з відсотками десь 40 тисяч, оплатила їм в районі 80-90, більше нема, донька кіндера хоче?
Іноді так себе ненавиджу за те, що в це влізла, але що є, то є, мушу витерпіти?
Для мене найгірші це Poziczka, credit casa, sos, бистрозвйм, качай, монетака, е гроші
ага. И у меня они в свое время делов натворили не хороших. Теперь шлют сообщения о списании процентов. Но, уже поздно. Все их "приколы" записаны и сохранены как у меня так и моих близких. Теперь они мне должны, собаки сутулые.Топ кредит и грошi всім сильно кошмарят![]()
У такому випадку, я думаю, що потрібно буде дивитись на те, де МФО подаватиме в суд (якщо до цього звісно дійде))Проте якщо дійде до справи, то треба шукати юриста. Навіть не знаю де, хто...
В мене зарплати нема офіційно? дурна, боялася, що рідні дізнаються, зато дякуючи цим шарагам в декреті почала заробляти, тепер не їм, а на рідних потрачу?надто пізно опритомнілаЧитайте форум. Задавайте вопросы. Такие переплаты, это, мягко говоря - ненормально делать!!!
И деньги лучше на дочку тратьте!!! Полезней и приятней!!!
Все, что реально они могут с вас получить, это по 20% с зарплаты через суд!!! И то, очень врядли!!!
И очень правильно делаете!!! Суть заявлений не в том, что полиция все бросит и побежит спасать покой граждан..., а в том, что они начнут "шевелиться", потому что их уже тоже достали!!!А я сегодня иду в полицию)))) давненько там не была))
Нет зарплаты - нет проблем!!! У вас, так точно!!! Это проблемы тех, кто деньги раздает всем...В мене зарплати нема офіційно? дурна, боялася, що рідні дізнаються, зато дякуючи цим шарагам в декреті почала заробляти, тепер не їм, а на рідних потрачу?надто пізно опритомніла
?И очень правильно делаете!!! Суть заявлений не в том, что полиция все бросит и побежит спасать покой граждан..., а в том, что они начнут "шевелиться", потому что их уже тоже достали!!!
По моей, субъективной статистике отзывов форумчан о полиции - 20-30% заявлений, как минимум, ослабляют натиск МФО! И уж точно положительно влияют на ситуацию в целом!!!
Доброго вечора!!!)))Доброго дня всім!
Я хочу спершу подякувати розробникам , людям котрі тут, ви рятуєте життя!
Я маю купу питань, але намагаюсь читати, щоб не повторюватись з іншими.
Знаю, що до новеньких у вас недовіра, тому розкажу про себе:
Я маю такі ж проблеми, як і в більшості тут, але також маю позитивний настрой)
Маємо маленьких діточок, є чим зайнятися)
мої просрочки лише почалися по 3 із 18 займів, на чоловіку 1 в манівео теж просрочений.
Забили, бо в цій кабалі два роки, постійні нерви, кому скільки в який термін..втомилась і зрозуміла, що я далеко зайшла. Слава Богу своїх не вкладала, брала десь щоб віддати кудись..
Я щаслива, що я вас знайшла!
Ночі поки безсонні, шукаю вихід, планую написати листи в МФО, щоб договір і тп прислали, дзвінки на блоці, телефон на шифрі.
Вибачте за великий текст, але хочеться стати ближче.
Також цікавить, чи є тут юристи, які могли б у випадку суду надати супровід, або хоча б допомогти з оформленням документів? Я живу в маленькому місті, тут про таке не знають...
Всім гарного дня!
не хочу расстраивать заранее, но некоторые шараги пытаются снять декретные деньги с карточки.В мене зарплати нема офіційно? дурна, боялася, що рідні дізнаються, зато дякуючи цим шарагам в декреті почала заробляти, тепер не їм, а на рідних потрачу?надто пізно опритомніла
Сегодня заходила в отделение, что недалеко от моей работы)И очень правильно делаете!!! Суть заявлений не в том, что полиция все бросит и побежит спасать покой граждан..., а в том, что они начнут "шевелиться", потому что их уже тоже достали!!!
По моей, субъективной статистике отзывов форумчан о полиции - 20-30% заявлений, как минимум, ослабляют натиск МФО! И уж точно положительно влияют на ситуацию в целом!!!
Я змінила картку одразу, і вони постійно намагаються, картки немане хочу расстраивать заранее, но некоторые шараги пытаются снять декретные деньги с карточки.
Так держать!!!Сегодня заходила в отделение, что недалеко от моей работы)
Больше для консультации.. и когда начала объяснять ситуацию. мол МФО, достают всех.. Парень поллицейский вздохнул как-то тяжко и такой - ни слова больше, всё ясно, за сегодня (время было около часу) Вы уже 10тая, кто с такой ситуацией..
Пишите заявление, будем разбираться)
Да, указавыла что манивео, терор звонковЯ была сегодня))
Узнавала по поводу того, могу ли я подать заявление за родных))
Юлия Юлия Вы тоже на МФО заявление пишите?
Ни находят новые карты, мне пришлось заблокировать, были попытки снятьКартку
А картку змінити?
А для таких шараг-умников, декретные карточки отдельные!!! И возврашают эти грамотеи, со скоростью пули!не хочу расстраивать заранее, но некоторые шараги пытаются снять декретные деньги с карточки.
Они по ИНН находят) дело времениДа, указавыла что манивео, терор звонков
О
Ни находят новые карты, мне пришлось заблокировать, были попытки снять