Давайте ближче знайомитись)))

• Автор теми Автор теми Поліна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 3K

Поліна

Форумчанин
Дописи
472
Реакції
325
Бали
1925
Поліна не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Доброго дня всім!
Я хочу спершу подякувати розробникам , людям котрі тут, ви рятуєте життя!
Я маю купу питань, але намагаюсь читати, щоб не повторюватись з іншими.
Знаю, що до новеньких у вас недовіра, тому розкажу про себе:
Я маю такі ж проблеми, як і в більшості тут, але також маю позитивний настрой)
Маємо маленьких діточок, є чим зайнятися)
мої просрочки лише почалися по 3 із 18 займів, на чоловіку 1 в манівео теж просрочений.
Забили, бо в цій кабалі два роки, постійні нерви, кому скільки в який термін..втомилась і зрозуміла, що я далеко зайшла. Слава Богу своїх не вкладала, брала десь щоб віддати кудись..
Я щаслива, що я вас знайшла!
Ночі поки безсонні, шукаю вихід, планую написати листи в МФО, щоб договір і тп прислали, дзвінки на блоці, телефон на шифрі.
Вибачте за великий текст, але хочеться стати ближче.
Також цікавить, чи є тут юристи, які могли б у випадку суду надати супровід, або хоча б допомогти з оформленням документів? Я живу в маленькому місті, тут про таке не знають...
Всім гарного дня!

У меня 9 просрочек, всех атакуют с родни... Пытаюсь держаться но сил нет. Жалею что поздно наткнулась на форум.

Девчонки, нужно держаться)
Это сложно, но эту ситуацию нужно просто пережить!
Расскажу немного о себе..
35 МФО, половина с которых была взята только на пролонгации.. Просрочки уже по всем. По времени - от двух недель до двух месяцев.

Які дії Ви застосовували?
На манивео пожаловалась на 1545, всем говорю что мошенники. Пробовала договориться за тело не хотят. А как писать в нацком и им эти заказные письма ещё не разобралась, читаю форум

На манивео пожаловалась на 1545, всем говорю что мошенники. Пробовала договориться за тело не хотят. А как писать в нацком и им эти заказные письма ещё не разобралась, читаю форум
Я в половині своїх брала вже не раз, тому не вийде доказати, що я не брала і не знаю про займ, але хочу всім МФО вислати запит на документи, та теж ще не знаю як правильно.

У меня супруга набрала 20+ мфо... Все пролонгации, боялась моей и родительской реакции. 2 месяца не платим. Закрываем только тело если предлогают

Девчонки, нужно держаться)
Это сложно, но эту ситуацию нужно просто пережить!
Расскажу немного о себе..
35 МФО, половина с которых была взята только на пролонгации.. Просрочки уже по всем. По времени - от двух недель до двух месяцев.
І як діяли Ви?
У меня супруга набрала 20+ мфо... Все пролонгации, боялась моей и родительской реакции. 2 месяца не платим. Закрываем только тело если предлогают
Мій чоловік від початку все знав, ругав, каже роби як знаєш. Підтримує, але переживаю, на ньому манівео велика сума, вже намагались з картки Альфа зняти кошти...

Я ще в процесі)
На дзвінки не відповідаю, рідним поставила програми для блокування..
Інколи прориваються Мілоан чи інші паразити.. Активно смски пише смартівей.. Читаємо або зразу видаляємо.
Я в свою чергу пишу на свої шараги в нацком, на сильно активних на 1545 (гаряча урядова лінія)
Завтра йду на ще одну консультацію до юриста..
Потроху борюсь)

Привіт?Не знаю точно скільки мфо, і не хочу, по деяких місяць, деяким 3 дні протермінування, дзвонять чомусь мамі, до чоловіка не дісталися, а мама морально добиває, не хоче зрозуміти, що більшість взяті на пролонгації тих шараг, читаю форум, щоб не падати духом, кожного дня викидаю по 2-3листи, не відкриваю їх, телефон не піднімаю, а в рідних телефон з антиспамом, правда одна Соснута на голову вчора додзвонилася до мами і таке наговорила, що написали заяву в дільничого. Сума з відсотками десь 40 тисяч, оплатила їм в районі 80-90, більше нема, донька кіндера хоче?
Іноді так себе ненавиджу за те, що в це влізла, але що є, то є, мушу витерпіти?
Для мене найгірші це Poziczka, credit casa, sos, бистрозвйм, качай, монетака, е гроші

І що Вам радить юрист?
на першій консультації, ще до форуму, була у одного "юриста".. сказав практично все, що написано на форумі..
1. не маєте змоги платити - не платіть..
2. за дитину не хвилюйтесь, її ніхто не забере (були кадри, що казали, що вилучать у дитбудинок, бо мати аферистка)
3. я маю нерухомість - будинок.. переживала, чи потрібно його переписувати на когось.. юрист сказав при бажанні можна, проте це зовсім не обов'язково, тим паче, що арешт на майно може накласти лише суд..
4. хвилюватись варто у випадку суду, проте його сильно не лякатись, так як зачасту суд з юристом можна виграти.. і найчастіше сума там без відсотків, штрафів та пені.. тому суд більше вигідний для нас, але МФОшники рідко коли подають до суду..
якось так)

Привіт?Не знаю точно скільки мфо, і не хочу, по деяких місяць, деяким 3 дні протермінування, дзвонять чомусь мамі, до чоловіка не дісталися, а мама морально добиває, не хоче зрозуміти, що більшість взяті на пролонгації тих шараг, читаю форум, щоб не падати духом, кожного дня викидаю по 2-3листи, не відкриваю їх, телефон не піднімаю, а в рідних телефон з антиспамом, правда одна Соснута на голову вчора додзвонилася до мами і таке наговорила, що написали заяву в дільничого. Сума з відсотками десь 40 тисяч, оплатила їм в районі 80-90, більше нема, донька кіндера хоче?
Іноді так себе ненавиджу за те, що в це влізла, але що є, то є, мушу витерпіти?
Для мене найгірші це Poziczka, credit casa, sos, бистрозвйм, качай, монетака, е гроші
Правильно, треба про дітей думати))
Я теж свої не витрачала, брала на закриття в інших
Сьогодні розмовляла зі знайомими з такими проблемами, то одному бистрозайм двері виламали.
У іншого з манівео продали фактору, з картки все знімали, приїздили неодноразово, навіть раз побили, на роботу ходили, в ітогі подали в суд, він скрився, тепер його досі розшукують, на оф роботу не беруть, бо в нього купа кредитів. Сім'я відвернулась...
У подруги манівео продали таліон, вже півтора року морозиться від них , намагалась домовитись, але каже пролонгаціями перекрила вже. Вони с*** знімали все з її картки... Досі шлють фіктивні листи в суд, сьогодні подала в поліцію заяву на них, типу "я нічого не брала".
У всіх по різному

Polls, ну так брали и отдавали
А последний не брали... У них данные есть, сами на вас взяли

А я завтра йду до адвоката, хочу написати заяву в поліцію на вимагання, погрози та шантаж на деякі особо спритні контори, які діставали моїх рідних.
(в мене так відмітились - Сслон (в перший же день просрочки), Соскредит, смартівей, Монетка, позичка (вони ж манібум) та АлексКредит).

Назад
Угорі