Давайте ближче знайомитись)))

• Автор теми Автор теми Поліна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 3K
Добрый вечер! Я вышла на просрочки в эти компаниях,хота много раз брала и вовремя закрывала у них кредит.В Гроши всим кредит на 14000тыс.,Тор средит 9000тыс. Какого ждать КОШМАРА? Подготовлюсь эмоционально.
Вам сюда :

Удачной подготовки.

Добрый вечер! Я вышла на просрочки в эти компаниях,хота много раз брала и вовремя закрывала у них кредит.В Гроши всим кредит на 14000тыс.,Тор средит 9000тыс. Какого ждать КОШМАРА? Подготовлюсь эмоционально.
Очень наглые в общение, звонки на работу, дядям, тетям, соседкам короче всем кого найдут)) с фотографиями тоже очень прикольно работают)через месяц начали активно работать. Одним словом - Гады)

І як діяли Ви?

Мій чоловік від початку все знав, ругав, каже роби як знаєш. Підтримує, але переживаю, на ньому манівео велика сума, вже намагались з картки Альфа зняти кошти...
это снимает динеро и укрпозыка у меня так просто один совет блокируйте и перевыпускайте карту
не хочу расстраивать заранее, но некоторые шараги пытаются снять декретные деньги с карточки.
да это делает динеро и укрпозыка просто меняй карту и все закончится

А есть среди нас государственные служащие? И как справляетесь, звонки на работу есть?

І як діяли Ви?

Мій чоловік від початку все знав, ругав, каже роби як знаєш. Підтримує, але переживаю, на ньому манівео велика сума, вже намагались з картки Альфа зняти кошти...
Поміняйте карту,а бажано і рахунок,бо таки знімут
это снимает динеро и укрпозыка у меня так просто один совет блокируйте и перевыпускайте карту

да это делает динеро и укрпозыка просто меняй карту и все закончится
Не тільки вони,а майкредіт,мікрокеш ,алекс і манівео теж це роблять

В мене зарплати нема офіційно? дурна, боялася, що рідні дізнаються, зато дякуючи цим шарагам в декреті почала заробляти, тепер не їм, а на рідних потрачу?надто пізно опритомніла
Головне, що опритомніли. Значить знайшли правильну пораду, інформацію. А то деякі роблять дурниці далі. Молодець.

ну дверь вышыбли это что то, извените но смешно, я представил что мне за 4к дверь выносят )))))))))))))
І для мене це якось занадто, двері хіба з картону, в іншому випадку поки вони їх вибиватимуть вже поліція приїде
Да, указавыла что манивео, терор звонков
О
Ни находят новые карты, мне пришлось заблокировать, были попытки снять
Нк
Головне, що опритомніли. Значить знайшли правильну пораду, інформацію. А то деякі роблять дурниці далі. Молодець.
Дякую

І для мене це якось занадто, двері хіба з картону, в іншому випадку поки вони їх вибиватимуть вже поліція приїде

Нк

Дякую
Головне - не боятися, не здаватися, ігнорити їх повністю! Через час вони стають няшки, самі просять!

Поліна, есть десяток...одна около 2м просрочка,по одному,пару дней,неделю... по ращному
prosto_Lesia, нелегко... но действительно терпение нужно железное.

Adik, теж хватає мфо...
prosto_Lesia, юрист допомагає вирішити ?
Юлия Юлия Юлия, теж хочу розвбратись як що і куда правильно писати....?

Останнє редагування:
Назад
Угорі