Давайте допоможемо один одному?

• Автор теми Автор теми ggggg.(///
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 47
  • Перегляди Перегляди 1K
Там, в автора велика сума в 170тисяч, давайте краще почнемо з меншої... наприклад в мене зараз десь на 60к боргів є.:lol:
😂😂😂

Вибирати будемо рандомно, чи спочатку ваш?
Та ні я маю на увазі просто заходимо на форум і там кожному грн 5-10-15 грн, наприклад я зайшла вибрала 5 людей і кожному закинула по 20грн( наприклад)
І так кожен, можливо це трішки б врятувало, ну це на мою думку

Щось слабенько у вас. Вчасно зупинилися, чи вже 120 закрили?)
Всього було в максимумі трохи більше 130-и, закрив був до 100, по певних обставинах перед нр знову трохи вліз, на жаль. Ну і пролонгацій в свій час стільки, що не хочу і рахувати.

Всього було в максимумі трохи більше 130-и, закрив був до 100, по певних обставинах перед нр знову трохи вліз, на жаль.
І головне ж дають)

Прорвемося 💪✊✌️

Я ж написал: не работает.
Люди скидывали, и что? А ниче. Потом форумчанин пропадал таинственным образом.
Всі пропадають. І турбогроші пропали, і Вася петьочкін

Цікава тема, але...ну ось хтось знайшов чемодан з доларами і по доброті душевній погасив нам кредити...то воно ж не ціниться. Так, слова дякую да пожалуйста мерсі...а потім знову в кредити, бо пройшло все гладко, можна знову...така психологія людини. Ось, наприклад у мене, потрапляю в подібну сра-пу не перший раз, бо інші раз якось пронесло...а тепер уже розумію що ніяк не пронесе і почав активно діяти, шукати підробіток, економити, цінити час і кошти...

Можно было бы сделать своего рода общак, но, опять же, насобирали мы сумму, человек договорился за тела по кредитам, прям из него оплатили по номерам договоров, получили справки, а что дальше? Через два месяца тема от пользователя "Ой, попал(а) в болото кредитов, не знаю, что делать".
Поэтому не работает.

Можно было бы сделать своего рода общак, но, опять же, насобирали мы сумму, человек договорился за тела по кредитам, прям из него оплатили по номерам договоров, получили справки, а что дальше? Через два месяца тема от пользователя "Ой, попал(а) в болото кредитов, не знаю, что делать".
Поэтому не работает.
Или залив в контору (казик) пошел прям на весь общак, на все бабки

Цікава тема, але...ну ось хтось знайшов чемодан з доларами і по доброті душевній погасив нам кредити...то воно ж не ціниться. Так, слова дякую да пожалуйста мерсі...а потім знову в кредити, бо пройшло все гладко, можна знову...така психологія людини. Ось, наприклад у мене, потрапляю в подібну сра-пу не перший раз, бо інші раз якось пронесло...а тепер уже розумію що ніяк не пронесе і почав активно діяти, шукати підробіток, економити, цінити час і кошти...
Зазвичай, люди, які реально заможні, гроші взагалі нікому не дають. Рідко. Створили фонд і там вже відбір, кому пощастить 🥠

Ок, ещё вариант.
Можно что-то типа кассы сделать.
У кого-то есть лишняя монетка, может туда закинуть, и на форуме набрать тех, кто заинтересован в развитии наших других проектов. Вот это пошло бы частично им на оплату. Ибо наша команда, к сожалению, сейчас не может обеспечить достойной оплатой каждого сотрудника. Если локально, то платим нормально, но если брать глобально - то это копейки.
Например, за действие вроде и неплохо выходит, пусть условно 20 грн. В день этих действий можно сделать 50 вообще без напряга. Но когда мы даём задание на 5 действий... 100 грн в день или 1000 грн? Разница есть?)

А с тех проектов прибыль прогнозируется только к маю и то, если все будет норм.

Ось, наприклад у мене, потрапляю в подібну сра-пу не перший раз, бо інші раз якось пронесло...а тепер уже розумію що ніяк не пронесе і почав активно діяти, шукати підробіток, економити, цінити час і кошти...
👍👍👍👍👍👍👍

Закриваємо кредит і через місяць з'являеється тема " Депресія, моя історія виходу із боргової ями "

Поэтому не работает.
Ну так відслідковувати, один раз допомогли, заліз ще раз то вже твої проблеми

1) нагадує "Кредитні союзи" де всі по черзі скидались один одному на квартиру/машину. Було поширено років 20 назад.
2) у мене от 1 видатковий рахунок в Райффайзені і можу або готівку знімати або оплати онлайн "після подачі заяви кожного разу і її опрацювання". Думаю, що Райф не єдиний має такі дурні правила щодо арештованих рахунків

Назад
Угорі