Давайте ближче знайомитись)))

• Автор теми Автор теми Поліна
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 76
  • Перегляди Перегляди 3K
:luboff: денечка доброго!а чё вы партесь,детками занимайтесь,муж молодец раз поддерживаете! терпения вам и удачи

Они по ИНН находят) дело времени
Мне в Привате объяснили так. С той карты, что мы привязывали в личном кабинете могут снять.. а вот с перевыпущенной (просто смена пластика) уже снять не имеют права, так как у МФО нет доступа к самому расчетному счету..
Так держать!!!
Уж свой геморрой они захотят решать!!!
К сожалению не все стражи порядка ведут себя так..., но будем везде прорываться!!!
Уж что-что..., а закон на нашей стороне!!!

А что нам ещё остается? :) будем штормить стражей порядка))
Нас достает МФО, а мы будем доставать полицию))

Останнє редагування:
ПАННОЧКА,
Доброго вечора!!!)))
Гарна та приємна тема!!!
Спілкування допомагає переосмислити та усвідомити ,,теперішнє '' життя....
Радію за Вас.... Бо на Першому місці у Вас дітки......
В свій час ,я майже,,,,, втратила'''' їх....
Тепер ,я щаслива мама..... Я можу надати кожній з дочок(а в мене їх три) увагу та материнське тепло......)))
Ви правильно робите,що читаєте ,та не створюєте клони-теми!!!!))))
Але, спілкуйтеся,не соромтеся))))
Обнімаю Вас)).....
Дякую за теплі слова!??
Так держать!!!
Уж свой геморрой они захотят решать!!!
К сожалению не все стражи порядка ведут себя так..., но будем везде прорываться!!!
Уж что-что..., а закон на нашей стороне!!!
У мого чоловіка брат поліцейський, то трохи спілкувались з працівниками, кажуть забий і не реагуй
А для таких шараг-умников, декретные карточки отдельные!!! И возврашают эти грамотеи, со скоростью пули!
Так что помните, кредиты - кредитами, расчеты-расчетами..., а все социальные выплаты на отдельную карту!!!
Со смешанной картой сложнее и дольше доказывать...
Я взагалі думаю змінювати банк, бо Приват вже не такий приватний)

И очень правильно делаете!!! Суть заявлений не в том, что полиция все бросит и побежит спасать покой граждан..., а в том, что они начнут "шевелиться", потому что их уже тоже достали!!!
По моей, субъективной статистике отзывов форумчан о полиции - 20-30% заявлений, как минимум, ослабляют натиск МФО! И уж точно положительно влияют на ситуацию в целом!!!

Нет зарплаты - нет проблем!!! У вас, так точно!!! Это проблемы тех, кто деньги раздает всем... ;)
Ваш позитивный настрой - это главное!!!
По

Правильно, треба про дітей думати))
Я теж свої не витрачала, брала на закриття в інших
Сьогодні розмовляла зі знайомими з такими проблемами, то одному бистрозайм двері виламали.
У іншого з манівео продали фактору, з картки все знімали, приїздили неодноразово, навіть раз побили, на роботу ходили, в ітогі подали в суд, він скрився, тепер його досі розшукують, на оф роботу не беруть, бо в нього купа кредитів. Сім'я відвернулась...
У подруги манівео продали таліон, вже півтора року морозиться від них , намагалась домовитись, але каже пролонгаціями перекрила вже. Вони с*** знімали все з її картки... Досі шлють фіктивні листи в суд, сьогодні подала в поліцію заяву на них, типу "я нічого не брала".
У всіх по різному
ну дверь вышыбли это что то, извените но смешно, я представил что мне за 4к дверь выносят )))))))))))))

Скажіть будь ласка, чи проникають вони в телефон, я поставила захист на програми, щоб відкрити будь що треба пароль. І ось я сижу собі вчора, читаю форум і мені випливають вікна програм щоб я ввела код, я в шоці? що це може бути???

На манивео пожаловалась на 1545, всем говорю что мошенники. Пробовала договориться за тело не хотят. А как писать в нацком и им эти заказные письма ещё не разобралась, читаю форум
Манівео через три місяці самі запропонують погашення за тіло.

Ой, ребятушки, поддержите! Готовлюсь сдаваться мужу, буду ему сегодня все вылаживать. Жду этого разговора, а саму аж трусит! Не знаю, выживу ли?. Подержите кулачки за меня

Ой, ребятушки, поддержите! Готовлюсь сдаваться мужу, буду ему сегодня все вылаживать. Жду этого разговора, а саму аж трусит! Не знаю, выживу ли?. Подержите кулачки за меня
Коли любить - все пробачить. Не хвилюйтеся, все буде добре! Скажете потім, як все пройшло?

Успіхів)) :victory: тримаємо за Вас кулачки))

У такому випадку, я думаю, що потрібно буде дивитись на те, де МФО подаватиме в суд (якщо до цього звісно дійде))
Якщо суд буде в Києві, то можна домовитись з юристом з Києва.. Здається, на сайті є такі)
Зазвичай вони і подають по місцю своєї реєстрації.
Проте це можно оспорити. Знову ж в судовому порядку.

Топ кредит и грошi всім сильно кошмарят:pravila:
Добрый вечер! Я вышла на просрочки в эти компаниях,хота много раз брала и вовремя закрывала у них кредит.В Гроши всим кредит на 14000тыс.,Тор средит 9000тыс. Какого ждать КОШМАРА? Подготовлюсь эмоционально.

Назад
Угорі