Чому чоловіки ходять наліво?

• Автор теми Автор теми Inka_ya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 163
  • Перегляди Перегляди 4K
Може у нього спитаєте? Зберетесь дружною сімейною і все з'ясуєте
Та нафіг воно мені надо... я туди не лізу, в мене таких ситуацій не було і не буде... хай самі розбираються, я навіть сумніваюсь що він би щось сказав у моїй присутності... він мене боїться) обидно що колєктори мене так не боятися як він))

Та нафіг воно мені надо... я туди не лізу, в мене таких ситуацій не було і не буде... хай самі розбираються, я навіть сумніваюсь що він би щось сказав у моїй присутності... він мене боїться) обидно що колєктори мене так не боятися як він))
Мужик? Вас? Боїться? Тьху,а ще ходок

Мужик? Вас? Боїться? Тьху,а ще ходок
Ото гуляки пішли

dsf.gif

Ходять наліво через те, що дівчина не готує пельменів чи торт Наполеон коли він хоче, товста і не слідкує за собою, надто залежна від нього, що навіть не вміє заробити грошей собі на шампунь.

Дівчата, я хоч тут і новенька, але дуже цікавить ця тема, помимо мого мікрозайму... Просто хочу дізнатись думку від людей, яких я ніколи не бачила... у своїх знайомих мені соромно якось про таке питати... Поділіться своєю думкою.
А что тут говорить... Поводы для "похожа налево" бывают разные. И, самый главный из них, на мой взгляд - мужчина не ценит свою партнёршу. То есть, в принципе, она для него не особо много значит. Да и не уважает, собственно.
Не знаю, наверное, есть тип мужчин, которые с лёгкостью могут изменить, а есть мужчины, которые вроде и хотели бы, но не могут. Женщина как бы тебе доверяет и тут ты такой весь красивый на крыльях хотенья несешься к левой женщине... Ну, такое себе, если честно.
Если живёшь с женщиной, то будь добр уже как бы и будь с ней. Хочешь по другим бабам пошляться - попрощался с нынешней, объясни ей ситуацию, что твой пиструн ещё ого-го как много работы не выполнил и в добрый путь.
А, ну, ладно... Как-то не обратил внимание, что интересует только мнение девчат))
Стирать впадлу, оставлю)
пошли його нахрєн, і живи в своє задоволення
Воздержитесь от советов. Пусть сама решает.
Жінки все пробачають,аби хтось був.
Ужасная глупость! Измену прощать нельзя. Никак. Ни при каких обстоятельствах!
він мене боїться
:eek:
Ходять наліво через те, що дівчина не готує пельменів чи торт Наполеон коли він хоче, товста і не слідкує за собою, надто залежна від нього, що навіть не вміє заробити грошей собі на шампунь.
А, не, тут согласен🤝

Назад
Угорі