Чому чоловіки ходять наліво?

• Автор теми Автор теми Inka_ya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 163
  • Перегляди Перегляди 4K
Ходять наліво через те, що дівчина не готує пельменів чи торт Наполеон коли він хоче, товста і не слідкує за собою, надто залежна від нього, що навіть не вміє заробити грошей собі на шампунь.
🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Дуже схожа ситуація, тому що сестра дізналась коли сама ж від неї получила смс з текстом "оставь Серьоженьку в покое ты мені мішаеш", до сих пор цікаво шо ж він там той коханці наплів...🤔
ох уж эти Сереженьки...
Ох, жизнь интересна , с опыта:- встречалась, потом он женился на другой, но ничего ему не мешало, периодически встречать со мной, хотя, как сейчас узнала, и не только со мной, наверное хотелось ему больше, чем мог получить в браке, второй случай -любил безумно одну женщину, ждал пока она пару раз замуж сходила, добился, но нужны деньги и красиво выглядеть, ходил налево из-за этого, с..ка и оба Сер.....ки

Останнє редагування:
ох уж эти Сереженьки...
Ох, жизнь интересна , с опыта:- встречалась, потом он женился на другой, но ничего ему не мешало, периодически встречать со мной, хотя, как сейчас узнала, и не только со мной, наверное хотелось ему больше, чем мог получить в браке, второй случай -любил безумно одну женщину, ждал пока она пару раз замуж сходила, добился, но нужны деньги и красиво выглядеть, ходил налево из-за этого, с..ка и оба Сер.....ки
Сережа це діагноз?) :rolleyes: :ahaha:

Дівчата, я хоч тут і новенька, але дуже цікавить ця тема, помимо мого мікрозайму... Просто хочу дізнатись думку від людей, яких я ніколи не бачила... у своїх знайомих мені соромно якось про таке питати... Поділіться своєю думкою.
Как говорит мой товарищ "надоедает мне один и тот же борщ"..

Назад
Угорі