Чому чоловіки ходять наліво?

• Автор теми Автор теми Inka_ya
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 163
  • Перегляди Перегляди 4K
Якщо в сім'ї крім обов'язків нічого не залишилось, то це вже не сім'я. І кількість дітей значення не має. Як і спільне майно (або ж борги).
Сім'я це трошки більше ніж діти і квартира. Без поваги і підтримки це не більше ніж сумісне проживання.

Якщо хтось при цьому йде до іншої, чи до іншого, то зрадою це
Але тим паче, назвеш Бо як тільки що вона мені сказала по телефону, йти він від неї не збирається, а як сам признався, це на протязі року. І більше такого не буде, це рівносильно шо коллекторам повірить)

825123113.gif

І більше такого не буде, це рівносильно шо коллекторам повірить)
Угу...

1698085866569.webp

Але тим паче, назвеш Бо як тільки що вона мені сказала по телефону, йти він від неї не збирається, а як сам признався, це на протязі року. І більше такого не буде, це рівносильно шо коллекторам повірить)
Щось радити ви сестрі точно не можете,на мою думку.Це їх життя, вони і повинні вирішувати,чи зможуть вони далі жити з цим чи ні.

Таке в темряві побачити? А ти екстремалка

Та заберу я у тебе равликів. Не треба ото кожен раз нагадувать
[POSTS=6000]Ми вишлемо!

Хочу, щоб було трішки холодніше, щоб доїхали.[/POSTS]

А йти не хоче, бо зручно.
Вона нагодує. Речі випере. Аліменти на трьох дітей - дорого. +Пошук квартири.

Піде. Рано чи пізно.

Щось радити ви сестрі точно не можете,на мою думку.Це їх життя, вони і повинні вирішувати,чи зможуть вони далі жити з цим чи ні.
Я зовсім їй не радила, а просто висловила свою думку, впихнуло раз, буде і 3, 5, 10. Прямо як з нашими МФО))
*** Прихований текст: не можна цитувати. ***

І не важливо на що
І то правда😄

Знаю випадок коли коханка дружині дзвонила ,,віддай,,🤭.
Різне в житті буває.
Дуже схожа ситуація, тому що сестра дізналась коли сама ж від неї получила смс з текстом "оставь Серьоженьку в покое ты мені мішаеш", до сих пор цікаво шо ж він там той коханці наплів...🤔

Дуже схожа ситуація, тому що сестра дізналась коли сама ж від неї получила смс з текстом "оставь Серьоженьку в покое ты мені мішаеш", до сих пор цікаво шо ж він там той коханці наплів...🤔
Може у нього спитаєте? Зберетесь дружною сімейною і все з'ясуєте

Це нехай Сєрьожєнька розбирається,який йому треба спокій.

Назад
Угорі