DIVULYA
Читач
- Дописи
- 42967
- Рішення
- 1
- Реакції
- 88722
- Бали
- 7890
DIVULYA не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
І не доповзешЗ такою пикою на ліво не походиш
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
І не доповзешЗ такою пикою на ліво не походиш
А кажеш просто картинкаІ не доповзеш![]()
Але тим паче, назвеш Бо як тільки що вона мені сказала по телефону, йти він від неї не збирається, а як сам признався, це на протязі року. І більше такого не буде, це рівносильно шо коллекторам повірить)Якщо в сім'ї крім обов'язків нічого не залишилось, то це вже не сім'я. І кількість дітей значення не має. Як і спільне майно (або ж борги).
Сім'я це трошки більше ніж діти і квартира. Без поваги і підтримки це не більше ніж сумісне проживання.
Якщо хтось при цьому йде до іншої, чи до іншого, то зрадою це
Так він буде ходити, коли світло будуть відключати.З такою пикою на ліво не походиш
І не доповзеш![]()
Угу...І більше такого не буде, це рівносильно шо коллекторам повірить)
Щось радити ви сестрі точно не можете,на мою думку.Це їх життя, вони і повинні вирішувати,чи зможуть вони далі жити з цим чи ні.Але тим паче, назвеш Бо як тільки що вона мені сказала по телефону, йти він від неї не збирається, а як сам признався, це на протязі року. І більше такого не буде, це рівносильно шо коллекторам повірить)
Таке в темряві побачити? А ти екстремалкаТак він буде ходити, коли світло будуть відключати.
Та заберу я у тебе равликів. Не треба ото кожен раз нагадувать
[POSTS=6000]Ми вишлемо!Таке в темряві побачити? А ти екстремалка
Та заберу я у тебе равликів. Не треба ото кожен раз нагадувать
Ну хоч один чоловік згоден
А йти не хоче, бо зручно.Але тим паче, назвеш Бо як тільки що вона мені сказала по телефону, йти він від неї не збирається, а як сам признався, це на протязі року. І більше такого не буде, це рівносильно шо коллекторам повірить)
[POSTS=5000]Ми з Дідом вже домовились на бартер[/POSTS]*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
І не важливо на щоНу хоч один чоловік згоден![]()
Я зовсім їй не радила, а просто висловила свою думку, впихнуло раз, буде і 3, 5, 10. Прямо як з нашими МФО))Щось радити ви сестрі точно не можете,на мою думку.Це їх життя, вони і повинні вирішувати,чи зможуть вони далі жити з цим чи ні.
І то правда*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
І не важливо на що
Фігасє порівняння. Тобто далі будуть дзвінки дружині?Я зовсім їй не радила, а просто висловила свою думку, впихнуло раз, буде і 3, 5, 10. Прямо як з нашими МФО))
Та хрєн його зна, може і будуть, забереть обратно, я ще й доплачу)))Фігасє порівняння. Тобто далі будуть дзвінки дружині?
ЖінкиЗнаю випадок коли коханка дружині дзвонила ,,віддай,,.
Різне в житті буває.

Дуже схожа ситуація, тому що сестра дізналась коли сама ж від неї получила смс з текстом "оставь Серьоженьку в покое ты мені мішаеш", до сих пор цікаво шо ж він там той коханці наплів...Знаю випадок коли коханка дружині дзвонила ,,віддай,,.
Різне в житті буває.
Може у нього спитаєте? Зберетесь дружною сімейною і все з'ясуєтеДуже схожа ситуація, тому що сестра дізналась коли сама ж від неї получила смс з текстом "оставь Серьоженьку в покое ты мені мішаеш", до сих пор цікаво шо ж він там той коханці наплів...![]()
Це нехай Сєрьожєнька розбирається,який йому треба спокій.Дуже схожа ситуація, тому що сестра дізналась коли сама ж від неї получила смс з текстом "оставь Серьоженьку в покое ты мені мішаеш", до сих пор цікаво шо ж він там той коханці наплів...![]()