Як на мене, це ключовий момент в даному питанні. Щоб не писати багато про психологічну сторону питання і власні спостереження, чому так відбувається, тощо...
В даній ситуації Ви не винні жодного центу, хіба що з особистого бажання й можливості.
А ну,потім буде говорити..
Скільки на мене потратив...Не хочу
Це ж його особистий вибір, як витрачати власні кошти. Якщо на його думку це було виправдано в моменті, то чому ж жалітися зараз. Якщо ні, і цей вчинок був скоріше з певних мотивів і очікувань (або приховання власних комплексів), а сама сума - значною для нього (якщо й досі згадує)... То чиї це проблеми.
то что он потратил на тебя
Согласен. Если не уверен А) в оправданности затрат или Б) состоятельности к ним, то лучше воздержись и не трать, ну или трать сколько считаешь оправданным и посильным. Необязательно вкладывать в другого человека значимую сумму денег, а после - жалеть об этом. Заодно более реально увидишь ценность и интерес в этих отношениях, с обоих сторон.
якщо всю правду не знав, та і взнав все не від вас, то зрозуміло що в нього є питання та не порозуміння
+
З дому вигнали за те,що з першою дружиною розлучився...Вона загуляла.Його батьки йому не повірили.
Просто щось з чимось, в кожному з цих фактів... (
Взнав від мене.Я просто пояснила,що коли захворіла,спочатку я,тоді дитина,мені не вистачило коштів,влізла в кредити.Віддавати за мене нічого не просила.До того в сімейний бюджет вкладатись не поспішав,я просто за дзвінки попередила
З Вашої сторони по суті ідеальна поведінка, в даній ситуації...
Будинок,авто і всі відкладені гроші віддав першій дружині і сину
При цьому якось непослідовно говорити про витрачені кошти на кілька Ваших кредитів. Ну хоча б із співрозмірності і обставин.
Може йому геть терміново...
Таке може знадобитись хіба що для оформлення іншого шлюбу)))
В мене десь є такий олень?
Подумав, що Ви про чоловіка зі стартпосту?