Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не допоможе. Тільки повний і всебічний ігнорПомощь зала!
Дістали Мани4ю, хочу написати їм листа про врегулюваня за тіло, але прострочка в мене всього тиждень
Тем самым признание договор. В любом суде потом ничего не добьётесьхочу написати їм листа про врегулюваня за тіло, але прострочка в мене всього тиждень
Користуйтесь на здоров'яхочу написати їм листа
Мої близькі все всі мої кишки висосали з мене. Мама вішаться зібралась.Не допоможе. Тільки повний і всебічний ігнор
Як варіант Ваші близькі можуть спробувати записати розмову, зробити скріни смс і з тим всим написати скаргу в НБУ
У всіх проходить і у вас мине.Мої близькі все всі мої кишки висосали з мене. Мама вішаться зібралась.
Бо їм звонять!
Вимотали, просто сил немає. Вони ж з ними ще і розмовляють. Більше того, розсказують все що не треба, обіцяють заплатити. Ну не ди..ли????У всіх проходить і у вас мине.
Я за маразми оточуючих.
Це до пори до часу. Бо з ними спілкуються ще не на "своїй рідній" мові.Вимотали, просто сил немає. Вони ж з ними ще і розмовляють. Більше того, розсказують все що не треба, обіцяють заплатити. Ну не ди..ли????
Хай пишуть скарги, якщо не вистачає розуму ігнорити дзвінкиВони моїм, мої мені.
Замкнутий круг..
Думаю що не допоможе ,скарга повинна бути від третіх осіб з доказами ,а краще ігнор - повний ,спробуйте переконати оточення щоб не спілкувалисьНее. То не їх. Вони мене краще зжеруть. А то їм розказують.
Сама сьогодні скаргу накатаю.
А вообще знает про долги? Ей звонили? Моя тоже не знает, вот думаю ей говорить или позвонят. Она собирается за границу, но незнаю когда. Тогда было б проще. Туда вряд-ли дозвонится.В мене ну дуже схожа ситуація з вашою,тільки я коли розказала чоловіку то і він вліз туди,і врешті ми обоє з боргами в +200 тис.,з родичами якось все перетерлось, вже трохи більше роки як в кредитах.Зараз маємо на носі два суди і декілька закритих мфо,впринципі все нормально, помалу закриємо це не найгірше, що могло бути.
Так що не накручуйте себе,все буде так як має бути....
Моя і незнає яку суму боргу маємо,якби знала навіть незнаю якби сприйняла...
Зжеруть?...) Розказують?...) Ви - це Ви!)))) І завжди про це пам'ятайте!))) Ми тут усі у свій час опинились в складній ситуації... І саме такі ситуації особисто Вам і покажуть, хто з Вашого оточення - своя людина, а хто - ні...)))Нее. То не їх. Вони мене краще зжеруть. А то їм розказують.
Сама сьогодні скаргу накатаю.
Так знає,що є кредити,питала суму,але я не хочу говорити...і зводили їй і не тільки їй,знайшли багато кого,але нікому воно не требаА вообще знает про долги? Ей звонили? Моя тоже не знает, вот думаю ей говорить или позвонят. Она собирается за границу, но незнаю когда. Тогда было б проще. Туда вряд-ли дозвонится.
Келих вина... на крайняк доброго чаю і якесь простеньке кіно. Абстрагуйтесь від того всього.Психо-стан пипець( ковбасить нереально. Втома.
Дурним душу не обманишПива дербализнула баночку)))