Щоденник Була у безвихідній ситуації і набралася боргів

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 546
  • Перегляди Перегляди 29K
Що ж , кредит 7 подали в суд і з 2 у хочуть 35 ,потужно , пробуватиму домовлятися , бо коли була досудова можливість гарантійку надати відмовилися і хотіли просто не на рахунок, а на карту

Якщо не підти в суд по засіданню з Українським фінансовими операціями , по БП у мене відзив після рішення буду розбиратися з ними . Просто мені "дуже пощастило" порвати зв'язки на нозі . І наразі мене більше хвилює чи не потрібна буде операція , в не це все

Якщо не підти в суд по засіданню з Українським фінансовими операціями , по БП у мене відзив після рішення буду розбиратися з ними . Просто мені "дуже пощастило" порвати зв'язки на нозі . І наразі мене більше хвилює чи не потрібна буде операція , в не це все
Аяк в цілому у вас справи? Щось закрили? Помирилися з чоловіком?
Хай ваша ніжка швидко одужує))

Аяк в цілому у вас справи? Щось закрили? Помирилися з чоловіком?
Хай ваша ніжка швидко одужує))
З чоловіком помирилися , закрила Сос кредит , майже виплатила Ейсам по макс кредит , мала вносити останній платіж вже , але і дитина захворіла і потім я з цією ногою . Дякую, але нажаль відновлення буде довгим (

З чоловіком помирилися , закрила Сос кредит , майже виплатила Ейсам по макс кредит , мала вносити останній платіж вже , але і дитина захворіла і потім я з цією ногою . Дякую, але нажаль відновлення буде довгим (
ну тоді в першу чергу дбайте про себе, а про шахраїв не думайте

Одужуйте як найлегше)) добре, що деякі сфери вашого життя налагодитися, а несподівані трабли бувають. В судів не було у вас?

Одужуйте як найлегше)) добре, що деякі сфери вашого життя налагодитися, а несподівані трабли бувають. В судів не було у вас?
Дякую) , були з Ейсом , Але ми домовитися . 23 з БП ,Але там відзив ,то побачимо . 30 з кадрами яким продали кредит 7

Значит, су
Дякую) , були з Ейсом , Але ми домовитися . 23 з БП ,Але там відзив ,то побачимо . 30 з кадрами яким продали кредит 7
Значит судов не избежать...
Посмотрела ваш, про суды был глупый вопрос, вроде читала, а не заметила как- то. Я просто за несколькими людьми слежу, запуталась у кого что.

Точнее, смотрю, суды у всех

Значит, су

Значит судов не избежать...
Посмотрела ваш, про суды был глупый вопрос, вроде читала, а не заметила как- то. Я просто за несколькими людьми слежу, запуталась у кого что.

Точнее, смотрю, суды у всех
Чесно , я вже відношуся до цього спокійно, з кимось домовлюся , десь буду платити по вп . Я думаю якщо чоловік буде мені кидати кошти на карту мами , я потім якусь частину буду закидати на свою щоб знімалося по вп , то мені за це по голові ніхто не дасть. Або зробить зробить чоловік ще одну собі карту і відправить мені

Доброго вечора,підкажіть будь ласка,вам прямо треба було фізично бути присутньою на суді? О_о

Доброго вечора,підкажіть будь ласка,вам прямо треба було фізично бути присутньою на суді? О_о
Я не ходила на перший суд , на суд по БП і тих що писала тим більше ,бо у мене травмована нога. А навіть як би і була ціла , то сенсу йти нема

Я не ходила на перший суд , на суд по БП і тих що писала тим більше ,бо у мене травмована нога. А навіть як би і була ціла , то сенсу йти нема
Дякую за відповідь, я просто думала що всі засідання проходять оффлайн
Тут читала,що юристи цим займаються і замовнику взагалі ніде присутнім бути не треба 🧐

І що це може означати? На судовій владі нічого 🤷

Доброго дня , отримала лист від Кредит каси , вони пропонують закрити за тіло , якщо не буде ніяких критичних витрат на амуніцію та ліки , то буду домовлятися , щоб розбили на платежі
Доброго дня. Через скільки каса запропонувала тіло? Ви їм надавали документи про наявність військового чи вони запропонували просто так? У мене чоловік військовий, але проблемно дістати всі документи , що вони хочуть. Домовились про реструктуризацію тіла?

Доброго дня. Через скільки каса запропонувала тіло? Ви їм надавали документи про наявність військового чи вони запропонували просто так? У мене чоловік військовий, але проблемно дістати всі документи , що вони хочуть. Домовились про реструктуризацію тіла?
Мені погодили, надавала свідоцтво про шлюб і копії війського квитка,але на платежі не розбивають.

Дякую за відповідь, я просто думала що всі засідання проходять оффлайн
Тут читала,що юристи цим займаються і замовнику взагалі ніде присутнім бути не треба 🧐
З Ейсом домовилася , по БП відзив, по кредит 7 просто не піду . Якщо будуть згодні розбити ,то ок . Якщо ні, то буду платити по вп. Зараз на них реально коштів немає, бо пріоритети інші

Доброго дня, пропонують зараз , але сплатити одним платежем немаю як зараз . Надавала свідоцтво про шлюб і форму 5

Що ж суд з БП не мою користь , але вже як є . Апеляцію напевно подавати немає сенсу , буду платити по вп тоді

Також є запитання як платити по вп коли заблокують рахунки ,а також рахунок заблокують через 30 днів після суду чи раніше?

Останнє редагування:
Назад
Угорі