Щоденник Були б мізки, був би струс..

• Автор теми Автор теми Elennko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 212
  • Перегляди Перегляди 7K
Дєржацца нєту большє сіл!))
А Ви знайдіть сили ,не так довго триматись ,повірте ,ми майже всі прошли ,а де хто і досі проходить ,тримайтесь😉
А Ви знайдіть сили ,не так довго триматись ,повірте ,ми майже всі прошли ,а де хто і досі проходить ,тримайтесь😉
Дурні не порадимо ,чесно ....

Боже збав!)) 20 років окремо)
Обмежте спілкування поки що.
Якщо Ваш дядько нормально відреагував ,щоб не платити,попросіть його хай вмовить маму,може він знайде на неї вплив

Шановне панство.
Закрито:
Аванс кредит, Кредісенд, Фінбар-тіло+відсотки, погодились на списання штрафів. Сама подзвонила і менеджер адекватна попалась.
1Кредит-прострочка 2))дня. Просто закрила під 0.
Швидкогроші-там залишилось 1300 грн, хай вдавляться. Закрила
Е-гроші, залишила пропозицію, залишок тіла + 2000. Брикаються та туплять. Обіцяли поболакати зі старшинами своєї піщєвої цепочки.
НА Селфі кинула ябеду в НБУ, сьогодні зось мовчаць.
Cly, KLT, Avira-на тіло йти не хочуть( Не знаю, чекати чи ні
Технофін, Кредит 7, Просто кредит - рогопилять(
Топ 1 - все намагаються списати копійки зі старої картки)Хоча їм було сплачено тіло, а вони жадні, однако.
Панго, тенго, аміго, мілоан- клянчать пролонгацію. Наївні
На все, треба, лехко- мовчать
Бізпозика - запропонувала сплатити залишок і списати відсотки, ми так не робимо, кажуть
Є малєнькіе переможки!))

Шановне панство.
Закрито:
Аванс кредит, Кредісенд, Фінбар-тіло+відсотки, погодились на списання штрафів. Сама подзвонила і менеджер адекватна попалась.
Е-гроші, залишила пропозицію, залишок тіла + 2000. Брикаються та туплять. Обіцяли поболакати зі старшинами своєї піщєвої цепочки.
Топ 1 - все намагаються списати копійки зі старої картки)Хоча їм було сплачено тіло, а вони жадні, однако.
Бізпозика - запропонувала сплатити залишок і списати відсотки, ми так не робимо, кажуть
Є малєнькіе переможки!))
Мама допомогла?

Нєа)
Після істерики, мене вислухали, і вродє би как почули)) Пока не рветься кидати в них грошима.
В мене набагато більше боргів...Мама коли дізналася ,дуже засмучена була,але після двух моїх зривів заспокоїла мене,що завжди поруч.. якби там не було...Головне ,не переплачувати їм їхні хотілки....

В мене набагато більше боргів...Мама коли дізналася ,дуже засмучена була,але після двух моїх зривів заспокоїла мене,що завжди поруч.. якби там не було...Головне ,не переплачувати їм їхні хотілки....
Так отож. Справа в тому що я плакати не можу з березня. Панічні атаки є, а сліз немає.

Якби таке сталося б з моєю зитиною, то я б не гнобила її, не верещала, а допомогла б чим змогла. Заспокоїти, гроші б шукала, юристів, слала б всю братію вимагателів. А не

Шановне панство.
Закрито:
Є малєнькіе переможки!))
Avira-****** рідкісні, їх закрийте краще, не чекайте пропозицій, обдзвонять всіх

Шановне панство.
Закрито:
Є малєнькіе переможки!))
Кредит 7 пойдет на тело, у меня уже идут но нет пока желания, наделала им этих пролонгаций, жду пол тела
Селфи тоже предлагали , сейчас передумали)) ну ок, передумают заново
А подскажите как швидкогроши ведут себя с окружением?

Screenshot_20240816_110134_Viber.webp
І як це розуміти?
Хто стикався?

То чоловік без роботи залишиться, то зп затримували, то зламається щось. І ніби ось світло на горизонті, але походу то нова дупа. Потрібні були гроші. З зп віддала, видохнула. Тут знову дупця, взяла, віддала. Дупця, взяла, пролонгація, дупа. І потім карусель пролонгаціїї, проценти, нові контори. І ось вже невивожу.
В мене ну дуже схожа ситуація з вашою,тільки я коли розказала чоловіку то і він вліз туди,і врешті ми обоє з боргами в +200 тис.,з родичами якось все перетерлось, вже трохи більше роки як в кредитах.Зараз маємо на носі два суди і декілька закритих мфо,впринципі все нормально, помалу закриємо це не найгірше, що могло бути.
Так що не накручуйте себе,все буде так як має бути....
Мама коли дізналася
Моя і незнає яку суму боргу маємо,якби знала навіть незнаю якби сприйняла...

Останнє редагування:
Не треба воно Вам
Стопудове тіло + відсотки на оплату частинами? Справа в тому, що вони тугі і доставучі(
Може таки спитати, що врни мали у віду?
В мене ну дуже схожа ситуація з вашою,тільки я коли розказала чоловіку то і він вліз туди,і врешті ми обоє з боргами в +200 тис.,з родичами якось все перетерлось, вже трохи більше роки як в кредитах.Зараз маємо на носі два суди і декілька закритих мфо,впринципі все нормально, помалу закриємо це не найгірше, що могло бути.
Так що не накручуйте себе,все буде так як має бути....

Моя і незнає яку суму боргу маємо,якби знала навіть незнаю якби сприйняла...
Йой, мене клюють батьки( Але суми не знають теж, сказились би.
Вже втома така від них. В голові каша повна.
Хто які листи писав в Кредіт плюс, мани форю, кредит 7 та технофін на оплату частинами? Що казали?

Останнє редагування:
Стопудове тіло + відсотки на оплату частинами? Справа в тому, що вони тугі і доставучі(

Йой, мене клюють батьки( Але суми не знають теж, сказились би.
Вже втома така від них. В голові каша повна.
Хто які листи писав в Кредіт плюс, мани форю, кредит 7 та технофін на оплату частинами? Що казали?
Я взагалі нічого не читала,нікому не писала і дзвінки всі на блоці, так було коли нічим було платити,а зараз шукаю найкращі умови на оплату і по мірі оплачую.

Ви впевнені,що кілька місяців підряд нічого не станеться і зможете вносити регулярні платежі? Один пропущений і все спочатку

Назад
Угорі