Щоденник Були б мізки, був би струс..

• Автор теми Автор теми Elennko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 212
  • Перегляди Перегляди 7K
Помощь зала!
Дістали Мани4ю, хочу написати їм листа про врегулюваня за тіло, але прострочка в мене всього тиждень

Помощь зала!
Дістали Мани4ю, хочу написати їм листа про врегулюваня за тіло, але прострочка в мене всього тиждень
Не допоможе. Тільки повний і всебічний ігнор
Як варіант Ваші близькі можуть спробувати записати розмову, зробити скріни смс і з тим всим написати скаргу в НБУ

хочу написати їм листа
Користуйтесь на здоров'я
Це 👇надіслати їм. Можно у двох примірниках.

098f024ee1415f229544b47d7a9224e5.jpg

Не допоможе. Тільки повний і всебічний ігнор
Як варіант Ваші близькі можуть спробувати записати розмову, зробити скріни смс і з тим всим написати скаргу в НБУ
Мої близькі все всі мої кишки висосали з мене. Мама вішаться зібралась.
Бо їм звонять!

У всіх проходить і у вас мине.
Я за маразми оточуючих.
Вимотали, просто сил немає. Вони ж з ними ще і розмовляють. Більше того, розсказують все що не треба, обіцяють заплатити. Ну не ди..ли????
Сидиш, давиш, а нєєє...

Вимотали, просто сил немає. Вони ж з ними ще і розмовляють. Більше того, розсказують все що не треба, обіцяють заплатити. Ну не ди..ли????
Це до пори до часу. Бо з ними спілкуються ще не на "своїй рідній" мові.
Коли почнуть, рідні ( якщо в адекваті ) зрозуміють що там нема з ким і нема чого вести будь-якій діалог, бо він беззмістовний.

Нее. То не їх. Вони мене краще зжеруть. А то їм розказують.
Сама сьогодні скаргу накатаю.
Думаю що не допоможе ,скарга повинна бути від третіх осіб з доказами ,а краще ігнор - повний ,спробуйте переконати оточення щоб не спілкувались

В мене ну дуже схожа ситуація з вашою,тільки я коли розказала чоловіку то і він вліз туди,і врешті ми обоє з боргами в +200 тис.,з родичами якось все перетерлось, вже трохи більше роки як в кредитах.Зараз маємо на носі два суди і декілька закритих мфо,впринципі все нормально, помалу закриємо це не найгірше, що могло бути.
Так що не накручуйте себе,все буде так як має бути....

Моя і незнає яку суму боргу маємо,якби знала навіть незнаю якби сприйняла...
А вообще знает про долги? Ей звонили? Моя тоже не знает, вот думаю ей говорить или позвонят. Она собирается за границу, но незнаю когда. Тогда было б проще. Туда вряд-ли дозвонится.

Нее. То не їх. Вони мене краще зжеруть. А то їм розказують.
Сама сьогодні скаргу накатаю.
Зжеруть?...) Розказують?...) Ви - це Ви!)))) І завжди про це пам'ятайте!))) Ми тут усі у свій час опинились в складній ситуації... І саме такі ситуації особисто Вам і покажуть, хто з Вашого оточення - своя людина, а хто - ні...)))

А вообще знает про долги? Ей звонили? Моя тоже не знает, вот думаю ей говорить или позвонят. Она собирается за границу, но незнаю когда. Тогда было б проще. Туда вряд-ли дозвонится.
Так знає,що є кредити,питала суму,але я не хочу говорити...і зводили їй і не тільки їй,знайшли багато кого,але нікому воно не треба

Всім привіт.
Ну що розповісти..Тєатр абсурда Варобушек на звязку.
Приват банк розірвав стосунки. Бо немає підтвердження походження коштів. Тепер приват у минулому, і ці банкіри відмовили в поверненні котіштів за страховку дитини ( сказала шо то їм на гранітну вазу).
Ще хтось намагався зламати вайбер.
Сьогодні вмикнули бомбер смс. Фора, аец, аптека ще одна, лайф, київстар, і кредит каса.
Хто таким у нас займається?
Мілоан, тенго, панго- дозвон по 100 шт в день, не брєзгують і вихідними.
Майкредит, технофін, фінх, мани4ю, треба...пропонують позичити гроші у батьків та знайомих, спитала у звонільщіка щоб дав гроше-образився.
Психо-стан пипець( ковбасить нереально. Втома.

Психо-стан пипець( ковбасить нереально. Втома.
Келих вина... на крайняк доброго чаю і якесь простеньке кіно. Абстрагуйтесь від того всього.
Не люблю це слово, але : змиріться з станом речей на даний момент.
Ніхто вас ну ніяк не примушує це все читати і слухати.

Назад
Угорі