Щоденник Була у безвихідній ситуації і набралася боргів

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 546
  • Перегляди Перегляди 29K
Що ж суд з БП не мою користь , але вже як є . Апеляцію напевно подавати немає сенсу , буду платити по вп тоді

Також є запитання як платити по вп коли заблокують рахунки ,а також рахунок заблокують через 30 днів після суду чи раніше?
Не знаю відповіді на ваші питання, але хочу підтримати, тримайтеся, все буде добре)

А це що за кадри 😅

Вкладення

• Screenshot_20250926-104322.webp
    Screenshot_20250926-104322.webp
    43.4 Кб · Перегляди: 127
Очередные юр-мошенники

Сейчас же юристом может быть даже слесарь для Витя из ЖЭКа. Прикол к том, что юристам лицензия на деятельность не нужна, поэтому можно почитать форум АНТИКОЛЛЕКТОР и назвать себя юристом, открыть фирмочку и , владея азами, разводить людей на бабки, умно и красиво рассказывая, что "мы можем договориться с мфо, так как у нас сильные юристы (Валюха из табачного киоска, Марь Иванна - в прошлом уборщица в ТРЦ, Валера - в прошлом таксист, Андрюха - сварщик ).

В общем, сейчас этого говна развелось, что мама не горюй...

Очередные юр-мошенники

Сейчас же юристом может быть даже слесарь для Витя из ЖЭКа. Прикол к том, что юристам лицензия на деятельность не нужна, поэтому можно почитать форум АНТИКОЛЛЕКТОР и назвать себя юристом, открыть фирмочку и , владея азами, разводить людей на бабки, умно и красиво рассказывая, что "мы можем договориться с мфо, так как у нас сильные юристы (Валюха из табачного киоска, Марь Иванна - в прошлом уборщица в ТРЦ, Валера - в прошлом таксист, Андрюха - сварщик ).

А мамин шизофренік , дякую за пояснення. Осінь правильно у них якраз загострення

Очередные юр-мошенники

ну ви оце образили слюсарів і зварників яких нормальних і професійних дуже важко знайти, тому вони зараз на вагу золота, бо в свій час всі пішли навчатися на юристів і економістів

ну ви оце образили слюсарів і зварників яких нормальних і професійних дуже важко знайти, тому вони зараз на вагу золота, бо в свій час всі пішли навчатися на юристів і економістів
Я не хотів.. Я не спеціально

:сумно:

зварників яких нормальних і професійних дуже важко знайти
я ось :clapping::bye:

Ого у мене є договір за 1925 рік 😅, а я же навіть не народилася

Вкладення

• Screenshot_20251003-181906.webp
    Screenshot_20251003-181906.webp
    45.4 Кб · Перегляди: 114
Скажіть будь ласка ,в якщо надіслали в суд заяву про виду виконавчого листа, то через скільки заблокують рахунок? Хоча із засідання суду ще 30 днів не пройшло

Доброго дня , кому прилітало ВП при програному суді з "Українські Фінансові операції" через скільки приблизно часу вам його відкрили?

Доброго дня , кому прилітало ВП при програному суді з "Українські Фінансові операції" через скільки приблизно часу вам його відкрили?
2-3 месяца, стандарт плюс минус для всех

Вітаю, підкажіть на яких умовах домовились с Ейсами, бо погрожують судом. Яка сума боргу та на які уступкі пішли?
Доброго дня , домовилася ,бо надала документи про те що дружина військового . Повну суму не пам'ятаю , але зменшили до 15, я виплатила за 4 місяці . Вони написали відзив ,бо вже були подані документи в суд

Доброго дня , домовилася ,бо надала документи про те що дружина військового . Повну суму не пам'ятаю , але зменшили до 15, я виплатила за 4 місяці . Вони написали відзив ,бо вже були подані документи в суд
А шо судового сбору и витрат на виправничу допомогу для подачі позову теж на вас повісили чи це все і є 15 к?

Доброго вечора , прилетіло перше ВП ,але в дії не показує ні номер, ні хто виконавець . А хочу дізнатися де можна переглянути цю інформацію . Якщо на карту приходять дитячі кошти(мой.виплата дитині до 3 років) . То це потрібно взяти довідку в банку і тоді писати на розблокування карти на 2 мінімалки?

Доброго вечора , прилетіло перше ВП ,але в дії не показує ні номер, ні хто виконавець . А хочу дізнатися де можна переглянути цю інформацію . Якщо на карту приходять дитячі кошти(мой.виплата дитині до 3 років) . То це потрібно взяти довідку в банку і тоді писати на розблокування карти на 2 мінімалки?
Можна на автоматизована система виконавчих проваджень в Гугл наберіть по прізвищу наче ,точно не пам'ятаю ,я довідку не брала ніяку на розблок 2 мінімалок,то якщо ви повністю хочете розблокувати і типу туди більш ніяких надходжень немає крім дитячих тоді потрібна довідка

Можна на автоматизована система виконавчих проваджень в Гугл наберіть по прізвищу наче ,точно не пам'ятаю ,я довідку не брала ніяку на розблок 2 мінімалок,то якщо ви повністю хочете розблокувати і типу туди більш ніяких надходжень немає крім дитячих тоді потрібна довідка
Дякую, завтра тоді напишу виконавиці

Зайшла в групу по ТСН і таке побачила, нарешті взялися за розголос трохи чи що

Вкладення

• Screenshot_20251202-194753.webp
    Screenshot_20251202-194753.webp
    123.6 Кб · Перегляди: 48
  • Screenshot_20251202-194758.webp
    Screenshot_20251202-194758.webp
    126.9 Кб · Перегляди: 43
Останнє редагування:
Назад
Угорі