Щоденник Були б мізки, був би струс..

• Автор теми Автор теми Elennko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 212
  • Перегляди Перегляди 7K
Ну щож..в сім'ї шкандаль, шо трусяться стіни. Близьких, здається, я втратила. Бо тільки осуд, крики що їм дзвонили та вимоги все закрити просто тут і зараз. Продавай машину, ти нікчема та тупа. Не розумієш що проценти капають. Все треба віддати. Ти в якому світі живеш. А донька, що з нею буде. Більшого позриська ніж я, світ не бачив.
Здається що навіть колектори "котики", в порівнянні з ними)) А я просто попросила не виносити мізки, помовчати або сказати ну ок, з ким не буває. Ось вам і етап чистки(( Тільки один дядько сказав, я в ах..ї, але нікому жодної копійки зверху не платити.
Чоловік взяв за руку і повів на пішу прогулянку, розвійся бо треба відволіктись.
Знову більшу частину доби перманентна панічна атака та жеру сама себе(

Ну щож..в сім'ї шкандаль, шо трусяться стіни. Близьких, здається, я втратила. Бо тільки осуд, крики що їм дзвонили та вимоги все закрити просто тут і зараз. Продавай машину, ти нікчема та тупа. Не розумієш що проценти капають. Все треба віддати. Ти в якому світі живеш. А донька, що з нею буде. Більшого позриська ніж я, світ не бачив.
Здається що навіть колектори "котики", в порівнянні з ними)) А я просто попросила не виносити мізки, помовчати або сказати ну ок, з ким не буває. Ось вам і етап чистки(( Тільки один дядько сказав, я в ах..ї, але нікому жодної копійки зверху не платити.
Чоловік взяв за руку і повів на пішу прогулянку, розвійся бо треба відволіктись.
Неприємно але не смертельно. А чоловік правильно каже, не треба на цьому зациклюватись

Реакція чоловіка нормальна,а інші,то таке,хай скандалять,поблокуйте і не пускайте нікого до себе,або ідіть з дому,якщо хтось прийшов лаятись.

Неприємно але не смертельно. А чоловік правильно каже, не треба на цьому зациклюватись
Епть! І знала що так буде, і чекала цього( В принципі майже дослівно. Та з іншої сторони сподівалась на "не сци, прорвемся".

Епть! І знала що так буде, і чекала цього( В принципі майже дослівно. Та з іншої сторони сподівалась на "не сци, прорвемся".
Прорветесь однозначно. З чоловіком не все так погано як Ви писали на початку, а всі інші... Не вміють правильно послати на хутір метеликів ловити, то хай слухають
Ну як варіант скаргу написати в НБУ

І тут здоровий глузд вийшов весь.
Подзвонили вони матері, і вона решила!!! Зафіксуйте що я зараз вам все оплачу!!!
І мені приходить повідомлення що все зафіксовано, і айбан з номером. Навіщо!!!!

Подзвонили вони матері, і вона решила!!! Зафіксуйте що я зараз вам все оплачу!!!
Ну що Вам сказать,якщо закриє хтось з родичів,головне,не влізьте знову

Переконайте маму не робити дурниць. Та фіксація ніякого значення не має

Ну що Вам сказать,якщо закриє хтось з родичів,головне,не влізьте знову
Чітко сказала, не лізьте. Сама розгребусь, тільки не заважайте. І мозик винесли, скандал.
Я не хочу платити надумані штрафи, я би могла це все ще роками пролрнгувати, і не мати життя.

Ну і що? Хоче оплатити, нехай сплачує, може їй так спокійніше, взагалі проблеми не бачу) Я б своїй дитині, знаючи себе, закрила б всі. Ну в кожного своя думка
Ну і що? Хоче оплатити, нехай сплачує, може їй так спокійніше, взагалі проблеми не бачу) Я б своїй дитині, знаючи себе, закрила б всі. Ну в кожного своя думка
Рідні для того й потрібні, щоб допомогти в складних ситуаціях, а не гнобити

Рідні для того й потрібні, щоб допомогти в складних ситуаціях, а не гнобити
Якби таке сталося б з моєю зитиною, то я б не гнобила її, не верещала, а допомогла б чим змогла. Заспокоїти, гроші б шукала, юристів, слала б всю братію вимагателів. А не верещала.

Якби таке сталося б з моєю зитиною, то я б не гнобила її, не верещала, а допомогла б чим змогла. Заспокоїти, гроші б шукала, юристів, слала б всю братію вимагателів. А не верещала.
А ви разом з мамою проживаєте?

Але Ви не вона ....тримайтесь ,ми з вами

Назад
Угорі