Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Тоді не святкуєш...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Тоді не святкуєш...

Да ладно,глянь,що знайшла...
Да ладно,глянь,що знайшла...![]()

Не думав шо ти така наївнаТоді не святкуєш...
Так скажіть своїй мамі що ви доросла і самостійна людина і самі вирішите ці питання.Людоньки!!
Що і як зробити, щоб заспокоїти мати? Бо й подзвонили, все розказали і вона готова бігти і платити. Аби більше не дзвонили і все було тихенько.
Шось я трохи припсіховую. Аби не посваритись
Поставте мамі заборону на дзвінки з невідомих номерів і буде спокійЛюдоньки!!
Що і як зробити, щоб заспокоїти мати? Бо й подзвонили, все розказали і вона готова бігти і платити. Аби більше не дзвонили і все було тихенько.
Шось я трохи припсіховую. Аби не посваритись
Сложна штука, вона вже стільки телефонів загубила..в телефон нічого не записує. І бере кожен дзвінокПоставте мамі заборону на дзвінки з невідомих номерів і буде спокій
Можете дати почитати форум. Це теж заспокоює
Візьміть ,якщо то андроїд то через антивірус поставте заборону на всі не відомі ,отак ми і живемо - а що скажуть люди ,хоча в більшості така сама дупаА би ніхто нікому не дзвонив..Нашо ти це робила, чого не сказала, шо скажуть люди, в батька серце хворе...От тому і не сказала! Бо стомилась! А тепер сказала... вай ме! І знала жеж що мозок винесуть!
А мені просто потрібна підтримка, навіть якщо не розуміння то мовчання
Сложна штука, вона вже стільки телефонів загубила..в телефон нічого не записує. І бере кожен дзвінок
Вам Touni, вище написав як і що зробитиА би ніхто нікому не дзвонив..Нашо ти це робила, чого не сказала, шо скажуть люди, в батька серце хворе...От тому і не сказала! Бо стомилась! А тепер сказала... вай ме! І знала жеж що мозок винесуть!
А мені просто потрібна підтримка, навіть якщо не розуміння то мовчання
Сложна штука, вона вже стільки телефонів загубила..в телефон нічого не записує. І бере кожен дзвінок
Перекладіть.вай ме!
Ні чого собі!) Оце так!))
А я думала спасіть мене...Ні чого собі!) Оце так!))
Це мабуть щось з одесько - еврейсьго сленгу ?)))Ні чого собі!) Оце так!))
Чому ме,а не мей?Ні чого собі!) Оце так!))
Скоріш кіровоградсько-молдавськогоЦе мабуть щось з одесько - еврейсьго сленгу ?)))
А Ви таки знаєте ))Скоріш кіровоградсько-молдавського
Ну це ще треба переконати старше покоління ,що можна зробити такElennko, Шараги знають на кого давити. Краще всього на такі дзвінки ведеться старше покоління, вони привикли жити для сусідів. Просто поясніть своїй мамі, які суми на проценти, Ви, відірвали від сім'ї і віддали цим шарагам. Ніхто не вірить, що можуть бути такі проценти. Якщо Ваша мама хоч трішки дружить з цифрами, то думаю, вона передумає платити.
Ага ,він ще і не таке знаєА Ви таки знаєте ))

Я звідти родомА Ви таки знаєте ))
Іди працюйАга ,він ще і не таке знає![]()
Так і знавІди працюй

Борги не чекатимутьТак і знав![]()