Щоденник Були б мізки, був би струс..

• Автор теми Автор теми Elennko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 212
  • Перегляди Перегляди 7K
Да ладно,глянь,що знайшла...
Screenshot_20240807-100547~2.webp

Людоньки!!
Що і як зробити, щоб заспокоїти мати? Бо й подзвонили, все розказали і вона готова бігти і платити. Аби більше не дзвонили і все було тихенько.
Шось я трохи припсіховую. Аби не посваритись

Людоньки!!
Що і як зробити, щоб заспокоїти мати? Бо й подзвонили, все розказали і вона готова бігти і платити. Аби більше не дзвонили і все було тихенько.
Так скажіть своїй мамі що ви доросла і самостійна людина і самі вирішите ці питання.
Обійміть, поцілуйте і скажіть що все буде добре.

Людоньки!!
Поставте мамі заборону на дзвінки з невідомих номерів і буде спокій
Можете дати почитати форум. Це теж заспокоює

А би ніхто нікому не дзвонив..Нашо ти це робила, чого не сказала, шо скажуть люди, в батька серце хворе...От тому і не сказала! Бо стомилась! А тепер сказала... вай ме! І знала жеж що мозок винесуть!
А мені просто потрібна підтримка, навіть якщо не розуміння то мовчання
Поставте мамі заборону на дзвінки з невідомих номерів і буде спокій
Можете дати почитати форум. Це теж заспокоює
Сложна штука, вона вже стільки телефонів загубила..в телефон нічого не записує. І бере кожен дзвінок

А би ніхто нікому не дзвонив..Нашо ти це робила, чого не сказала, шо скажуть люди, в батька серце хворе...От тому і не сказала! Бо стомилась! А тепер сказала... вай ме! І знала жеж що мозок винесуть!

Сложна штука, вона вже стільки телефонів загубила..в телефон нічого не записує. І бере кожен дзвінок
Візьміть ,якщо то андроїд то через антивірус поставте заборону на всі не відомі ,отак ми і живемо - а що скажуть люди ,хоча в більшості така сама дупа

Вам Touni, вище написав як і що зробити

Перекладіть.

Elennko, Шараги знають на кого давити. Краще всього на такі дзвінки ведеться старше покоління, вони привикли жити для сусідів. Просто поясніть своїй мамі, які суми на проценти, Ви, відірвали від сім'ї і віддали цим шарагам. Ніхто не вірить, що можуть бути такі проценти. Якщо Ваша мама хоч трішки дружить з цифрами, то думаю, вона передумає платити.

Elennko, Шараги знають на кого давити. Краще всього на такі дзвінки ведеться старше покоління, вони привикли жити для сусідів. Просто поясніть своїй мамі, які суми на проценти, Ви, відірвали від сім'ї і віддали цим шарагам. Ніхто не вірить, що можуть бути такі проценти. Якщо Ваша мама хоч трішки дружить з цифрами, то думаю, вона передумає платити.
Ну це ще треба переконати старше покоління ,що можна зробити так
А Ви таки знаєте ))
Ага ,він ще і не таке знає :mosking:

Останнє редагування:
Назад
Угорі