Ксенія
Перевірений
- Дописи
- 27296
- Реакції
- 67706
- Бали
- 7615
Ксенія не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Не можу, реклама на форумі, тільки з дозволу адміна.Продовжуй
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не можу, реклама на форумі, тільки з дозволу адміна.Продовжуй
СлабачкаНе можу, реклама на форумі, тільки з дозволу адміна.
Не того прорекламувала?
Ні, просто настрій був хороший.Не того прорекламувала?
Ні, просто настрій був хороший.
Не накручуйте себе ,це не проблеми ,головне щоб рідні були живі та здорові ,а то так ,тимчасові не зручності .Все наладитьсяНу що ж, це знову я. Вже другий тиждень прострочок)) Встановила Трукалер, смішно читати хто мені дзвонить, а дзвонять капець скільки. Зізналась чоловіку-він у шоці. Мамі подзвонили звонілки-вонялкі- я сказала щоб не слухала і слала їх подалі, треба йти і розмовляти. Знайшли ще співробітницю, вона образилась(.
День починається з приступів панічних атак, так конкретно підгрібає, а закінчується повним пофігізмом. Зрозуміла що трохи перегоріла і дуже втомилась за останні місяці. Десь у щоденниках знайшла точний опис, як наркоман шукала дозу (гроші) на пролонгаціїї, нічого не помічаючи навколо. А тепер так все фіолєтово. Хоч і розумію що це тільки початок катавасії(
Паніка поганий порадник. У Вас почалось нове, краще, життя, вдягнули посмішку і вперед підкорювати світНу що ж, це знову я. Вже другий тиждень прострочок)) Встановила Трукалер, смішно читати хто мені дзвонить, а дзвонять капець скільки. Зізналась чоловіку-він у шоці. Мамі подзвонили звонілки-вонялкі- я сказала щоб не слухала і слала їх подалі, треба йти і розмовляти. Знайшли ще співробітницю, вона образилась(.
День починається з приступів панічних атак, так конкретно підгрібає, а закінчується повним пофігізмом. Зрозуміла що трохи перегоріла і дуже втомилась за останні місяці. Десь у щоденниках знайшла точний опис, як наркоман шукала дозу (гроші) на пролонгаціїї, нічого не помічаючи навколо. А тепер так все фіолєтово. Хоч і розумію що це тільки початок катавасії(
Все це мине.Ви хотіли як краще, бо турбувались про свою сім'ю.Ну що ж, це знову я. Вже другий тиждень прострочок)) Встановила Трукалер, смішно читати хто мені дзвонить, а дзвонять капець скільки. Зізналась чоловіку-він у шоці. Мамі подзвонили звонілки-вонялкі- я сказала щоб не слухала і слала їх подалі, треба йти і розмовляти. Знайшли ще співробітницю, вона образилась(.
Правда Сенсей ,до речі зі святом ,наливай )))На форумі і не таке зловити можна. Правда, Touni?
Частіше Ловіть бойовий настрій ,і менше уваги на тимчасові негараздиТо ще звичка, напевно, не пройшла. Стає легше, від того що вскрила цей фурункул. І я делеко не в першій сотні( чи тисячі) хто в таке вляпався. Знаю що будуть здавати нерви і підкатувати відчай, але буду це вирішувати. Часу потрібно буде багато, шлях буде веселий.
Фігасі бойовий настрой зловила))
Іди працюйПравда Сенсей ,до речі зі святом ,наливай )))
до речі зі святом ,наливай )))
Так і є... святого і мученика.А яке сьогодні свято? Я знайшла тількі такі...![]()
А ім'я кожен своє підставить))Так і є... святого і мученика.
Якщо не святий і ні разу не мученик?Хоч до святого хоч до мученика
Тоді не святкуєш...Якщо не святий і ні разу не мученик?