Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Занадто комфортне життя призводить до сліпотиЯ теж іноді ловлю себе на цих міслях(
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Занадто комфортне життя призводить до сліпотиЯ теж іноді ловлю себе на цих міслях(
Тому на закупи потрібно завжди відправляти чоловіка. Щоб знав чого життя вартує.Занадто комфортне життя призводить до сліпоти
З порожнім гаманцемТому на закупи потрібно завжди відправляти чоловіка.
Ну не знаю, чоловік злодій?З порожнім гаманцем
так "чоловіки" зараз не ходять в магазини там же може бути тцк, як він ото може себе наражати на таку небезпеку?Тому на закупи потрібно завжди відправляти чоловіка. Щоб знав чого життя вартує.
Може так увімкнеться мозок. Хоча... У самого вдома хіба кошачий корм і трохи соліНу не знаю, чоловік злодій?
Тепер хоч причина є не ходити. Але раніше можна було відправити.так "чоловіки" зараз не ходять в магазини там же може бути тцк, як він ото може себе наражати на таку небезпеку?
Навіть джина немає? А равликів?Може так увімкнеться мозок. Хоча... У самого вдома хіба кошачий корм і трохи солі
Ви з Полтавської області?Я підходю?)))
Взагалі не причинаТепер хоч причина є не ходити.
Може але навіщо?чоловік може зварити їсти, постірати, зробити з дітьми уроки, одяг попрасувати, прибрати.
ОТ помічала, що мій чоловік робив та робить заначки, в той час коли я все відлавала майже до копійки(
Дуже допомагає чоловікам макаронна дієта, або картопляна, якщо село.ОТ помічала, що мій чоловік робив та робить заначки, в той час коли я все відлавала майже до копійки(
Сусідня. ЦентпВи з Полтавської області?
Чоловіка альфонса, не кожна жінка може собі дозволити. Це дорого. Це все рівно, що айфон брати в кредит. Будеш з телефоном і їсти Мівінку.Може але навіщо?
Я би відповів. Але можу отримати догану "с занесением в личное дело"Я підходю?)))

Сковорідку інша пані просилаЯ би відповів. Але можу отримати догану "с занесением в личное дело"
Причому вручну![]()
Але нажаль вона в мене))Сковорідку інша пані просила
Мій ходе по магазинам. Але я заробляю трохи більше.так "чоловіки" зараз не ходять в магазини там же може бути тцк, як він ото може себе наражати на таку небезпеку?