Щоденник Були б мізки, був би струс..

• Автор теми Автор теми Elennko
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 212
  • Перегляди Перегляди 7K
Тому на закупи потрібно завжди відправляти чоловіка. Щоб знав чого життя вартує.
так "чоловіки" зараз не ходять в магазини там же може бути тцк, як він ото може себе наражати на таку небезпеку?

так "чоловіки" зараз не ходять в магазини там же може бути тцк, як він ото може себе наражати на таку небезпеку?
Тепер хоч причина є не ходити. Але раніше можна було відправити.
Думаю, як тепер заробляти чоловікові, якщо він працює не дистанційно.
За те чоловік може зварити їсти, постірати, зробити з дітьми уроки, одяг попрасувати, прибрати.
Може так увімкнеться мозок. Хоча... У самого вдома хіба кошачий корм і трохи солі
Навіть джина немає? А равликів?

ОТ помічала, що мій чоловік робив та робить заначки, в той час коли я все відлавала майже до копійки(
Дуже допомагає чоловікам макаронна дієта, або картопляна, якщо село.

Мій ходе по магазинам. Але я заробляю трохи більше.
І так, йому було комфортно, напевно, коли я працювала а він був вдома. Згодом навчився і хатній роботі. Але через те що він не міг (чи не хотів) мати стабільну роботу я з декрета і вийшла. Декілька разів їздив до Польщі, воно його захопило(Інші гроші, інша країна тай таке. Трохи зупинило народження доньки.
Згодом знайшов собі роботу, а потім був 22 рік. І почались накопичуватись борги. Я на біржі праці була 6 місяців, в нього мінімалка. Допомагав брат мій. Але борги копились. Задовбав ломбард, і на новій роботі дали кредитку. Частково викупила. Погасила трохи боргів, і почала нові( і минулого року знайшла контори(перейшла на іншу роботу, і зробила пролонгацію. А далі мрак. В квітні зрозуміла що більше не можу.
Ну от чому мені не трапився форум раніше??!!(

Elennko, Всі ми так говоримо, чому форум не знайшли раніше.
Але тепер Ви з нами, читайте побільше. Тут Ви знайдете відповіді на свої запитання, підтримку, юриста.

Так що у вас на двох з Дід, одна сковорідка?
І по черзі один одному пересилаємо
Так що у вас на двох з Дід, одна сковорідка?
І по черзі один одному пересила
Тут Ви знайдете відповіді на свої запитання, підтримку, юриста.
Продовжуй

Назад
Угорі