Гато
Читач
- Дописи
- 20165
- Реакції
- 37331
- Бали
- 6240
Гато не надав(-ла) жодної додаткової інформації.
Хіба посміятисьНіколи не пробувала. Зараз пошукаю
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Хіба посміятисьНіколи не пробувала. Зараз пошукаю
Я в гуглі забивала питання... Думала шо кукуха вийде з чату назавжди, чи вже вийшлаХіба посміятись
Не цінить Вас чоловікЯ в гуглі забивала питання... Думала шо кукуха вийде з чату назавжди, чи вже вийшла
КОлись мій чоловік сказава щоб я і думати не могла, за ці крнтори. Бо то тринда. А я таки туди полізла. Я змогла. Справилась, ку××ва
Будь ласка)
Розсмішили, дякую)))
Можливо і я його теж. Хз.Не цінить Вас чоловік
Як у Вас все весело в житті. Вже й БДСМ з'явивсяБудь ласка)
Можливо і я його теж. Хз.
Я вже багато років борюся з собою, що не можна все вирішувати самій. Пора кінчати ці БДМС качелі, все зможу-тіпа не можу-не можу.
От не зоставляє впевненість що то депресія.
Згадався вираз. Підходить під ситуацію.Як у Вас все весело в житті. Вже й БДСМ з'явився
Якщо боїтеся сказати чоловікові бо "приб'є" то навіщо вам такий чоловік?Я в гуглі забивала питання... Думала шо кукуха вийде з чату назавжди, чи вже вийшла
КОлись мій чоловік сказава щоб я і думати не могла, за ці крнтори. Бо то тринда. А я таки туди полізла. Я змогла. Справилась, ку××ва
Ну вот вам 2 варианта для начала:Ніколи не пробувала. Зараз пошукаю
Мне нужно с вами серьезно поговорить. Я долго обдумывал этот разговор, потому что мне трудно признаться в том, что я попал в сложную финансовую ситуацию. Я набрал кредиты и сейчас у меня нет возможности их выплачивать дальше.
Я понимаю, что это неожиданная новость, и мне очень стыдно за то, что я довел дело до такой точки. Я хочу объяснить, как это произошло. [Опишите причины, которые привели к задолженности, будь то потеря работы, медицинские расходы или другие обстоятельства.]
Я уже предпринял несколько шагов, чтобы исправить ситуацию. [Опишите, что вы уже сделали: попытались реструктурировать долг, сократили расходы, искали дополнительный заработок и т.д.] Но несмотря на мои усилия, мне все еще нужна помощь.
Я не прошу у вас денег, хотя любая поддержка будет полезной. Важно, чтобы вы знали о моей ситуации, потому что мне действительно нужна ваша моральная поддержка и советы. Вместе мы сможем найти выход из этой сложной ситуации.
Пожалуйста, дайте мне знать, когда у вас будет время, чтобы обсудить это более подробно. Мне действительно важно ваше мнение и поддержка.
Спасибо за понимание.
Я решил поговорить с вами о чем-то очень важном. Это непростой разговор для меня, но я считаю, что вы должны знать о моей ситуации.
В последнее время я столкнулся с серьезными финансовыми трудностями. Я набрал кредиты, и сейчас у меня нет возможности их выплачивать дальше. Мне очень жаль, что так получилось, и я чувствую себя неловко и стыдно за это.
[Опишите причины, которые привели к задолженности: может быть, вы потеряли работу, были неожиданные расходы и т.д.] Я сделал всё, что мог, чтобы справиться с этой ситуацией самостоятельно. Я [опишите свои действия: сократил расходы, искал дополнительный заработок, вел переговоры с кредиторами и т.д.], но, к сожалению, этого оказалось недостаточно.
Я хочу быть честным с вами и прошу вашей поддержки. Мне важно, чтобы вы знали, что происходит, и я надеюсь на ваше понимание. Ваш совет и моральная поддержка очень много значат для меня в этой сложной ситуации.
Я не прошу денег, но любое ваше предложение или помощь в решении этой проблемы будут очень ценными. Вместе мы сможем найти выход из этой ситуации и преодолеть трудности.
Спасибо, что выслушали меня. Я очень ценю вашу заботу и поддержку.
У мене в той давній час,коли почались дзвінки до родичів,всі відморозились,наче мене і не знають.Якщо боїтеся сказати чоловікові бо "приб'є" то навіщо вам такий чоловік?
А знаєте, якраз в таких ситуаціях і пізнаються люди.
Від мене багато хто відвернувся, а є і ті які підтримали. Причому ті, від кого не очікувала.
Ого. Оце б віж мене так морозились би. А мої дістануть ложки та виделки і ням-ням(У мене в той давній час,коли почались дзвінки до родичів,всі відморозились,наче мене і не знають.
Деякі хвилювались,що колеХтори плитку італійську у них позбивають і заберутьза мої борги. Це ,мабуть,краще,ніж мені мізки виносили б.
Моя кохана людина стала переживати що будуть двері виноситиДеякі хвилювались,що колеХтори плитку італійську у них позбивають і заберутьза мої борги. Це ,мабуть,краще,ніж мені мізки виносили б.
Справа в тому,що я ніяким родичам і знайомим нічого не винна. Ні гроші,ні якусь допомогу. Сама завжди все вигрібаю. Любу ситуацію. Вони ніякого права не мають мене чіплять і про це знають. Тому і більш мовчали мені,а між собою обговорювали. А без мене хай мене хоч і поб'ють))Ого. Оце б віж мене так морозились би. А мої дістануть ложки та виделки і ням-ням(
А людина не знає що робить коли двері виносять? Або самому виходить і гнать з під дверей,або поліцію визивать. Да і двері виносить ніхто не будеМоя кохана людина стала переживати що будуть двері виносити
Мій колега з роботи, одразу їх послав в піше еротичне. Зателефонував і дав ссилку на цей форум, підтримує і досі тому що сам через це пройшов.
От і думай тепер![]()
А Мені цей форум попався дууже пізно(Моя кохана людина стала переживати що будуть двері виносити
Мій колега з роботи, одразу їх послав в піше еротичне. Зателефонував і дав ссилку на цей форум, підтримує і досі тому що сам через це пройшов.
От і думай тепер![]()
Ніколи не пізноА Мені цей форум попався дууже пізно(
А от мої не завжди мене розуміють та і підтримка може бути гірше петлі на шиї. Пам'ятаю як вони в моєму віці чудили, але то їхнє, мене за менше так піджирали. В мене ще є чудові родичі, їх дуже мало, але є. Але я себе, напевно, самозжерла( Накрутила в голові .Справа в тому,що я ніяким родичам і знайомим нічого не винна. Ні гроші,ні якусь допомогу. Сама завжди все вигрібаю. Любу ситуацію. Вони ніякого права не мають мене чіплять і про це знають. Тому і більш мовчали мені,а між собою обговорювали.
Якщо є чудові родичі і люди поряд,то їх тримайтесь,а від токсичних людей краще триматись подалі. А накручувати себе я теж вміюА от мої не завжди мене розуміють та і підтримка може бути гірше петлі на шиї. Пам'ятаю як вони в моєму віці чудили, але то їхнє, мене за менше так піджирали. В мене ще є чудові родичі, їх дуже мало, але є. Але я себе, напевно, самозжерла( Накрутила в голові .
[POSTS=5000]Настоянка цілаОстаннім часом набагато менше))
Точно в ціль-токсичні. Хоча я і сама можу заплювати , та схоже броню пробито.Якщо є чудові родичі і люди поряд,то їх тримайтесь,а від токсичних людей краще триматись подалі. А накручувати себе я теж вмію
Останнім часом набагато менше))
До жовтня хай стоїть,ще не готова,недозріла*** Прихований текст: не можна цитувати. ***
Я б радила почати з алкоголя,жартТочно в ціль-токсичні. Хоча я і сама можу заплювати , та схоже броню пробито.
З квітня місяця я не можу навіть заплакати, майже не пью алкоголь, схудла десь кіло на 10 (то може і добре), зате почались панічні атаки. В хаті забила на ремонт, кой як срачі прибрала тай ладно. Саме страшне в цьому - мало спілкуюсь з дитиною. Погана донька, дружина, мати,сестра, кума, подруга...А в голові..гроші, суми боргів, дати виплат...Дивлюсь на людей і ловлю себе на думці, що заздрю їм. Що вони відпочивають, щось купують, і просто живуть життя без такого як в мене.
Короч, знову у вас новенький нитік затесався