Щоденник Була у безвихідній ситуації і набралася боргів

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 546
  • Перегляди Перегляди 29K
Потрібно було подивитися свою кредитну історію, прострочення вже майже рік. Хотіла закрити все одним махом , але кошти пішли на інші важливіші речі . А зараз зайшла в убкі і бачу що хочуть з мене ці фантазермайже 600 к . Мені цікаво це на чому вони рахують Оо. Подумую можливо все таки на банкрутство подаватися , але є оформлена земельна ділянка,вона просто на мене оформлена

Потрібно було подивитися свою кредитну історію, прострочення вже майже рік. Хотіла закрити все одним махом , але кошти пішли на інші важливіші речі . А зараз зайшла в убкі і бачу що хочуть з мене ці фантазермайже 600 к . Мені цікаво це на чому вони рахують Оо. Подумую можливо все таки на банкрутство подаватися , але є оформлена земельна ділянка,вона просто на мене оформлена
В мене тут теж була бесіда за банкрутство, то мені сказали, що для банкрутства я Маю продати майно по риночній ціні.
Але ж дивлячись яка у вас ділянка. Бо якщо це, як у моєї бабусі, яку Кучма роздавав всім хто працював в колгоспі і дожив до 1994 року, її навіть ви продати не зможете, бо вона вважається державною. Тому і на банкрутство не вплине.
Є там якийсь конкретний вид цих гектарів, я не знаю, як правильно називаються. Їх давали всім хто працював в колгоспі, і вони переходять тільки після смерті по спадковості. Причому,якщо ти ним не користуєшся,ьо держава забирає бо воно хитро мудро оформлено. Тому всі ці ділянки знають крупним фермерам, а ті вже платять кошти за оренду раз на рік.

Ні це ділянка , яку ніби подарували мені , але вона просто оформлена на мене . Вона придбана, приватизована. Але мені ніхто не казав продавати по ринковій ціні Оо
В мене тут теж була бесіда за банкрутство, то мені сказали, що для банкрутства я Маю продати майно по риночній ціні.
Але ж дивлячись яка у вас ділянка. Бо якщо це, як у моєї бабусі, яку Кучма роздавав всім хто працював в колгоспі і дожив до 1994 року, її навіть ви продати не зможете, бо вона вважається державною. Тому і на банкрутство не вплине.
Є там якийсь конкретний вид цих гектарів, я не знаю, як правильно називаються. Їх давали всім хто працював в колгоспі, і вони переходять тільки після смерті по спадковості. Причому,якщо ти ним не користуєшся,ьо держава забирає бо воно хитро мудро оформлено. Тому всі ці ділянки знають крупним фермерам, а ті вже платять кошти за оренду раз на рік.

Нє ну це вже за межами мого розуміння, я про землю. Де ви то берете?

Нє ну це вже за межами мого розуміння, я про землю. Де ви то берете?
В смислі де я беру? Пояснюю- я просто не знаю як правильно називається цей вид землі.
Моя прабабуся в 1994 році отримала 7 гектарів землі в Снігурів районі Миколаїв області, так як все життя працювала в колгоспі за трудодні (ну як потім там було не знаю), і селі Снігурів району.
Всім людям хто ДОЖИВ до 1994, саме які працювали все життя лише в колгоспі і ніколи не мала іншої роботи роздавали ці паї - 7 га кожному.
Прадід не отримав, так як помер в 1993
Після смерті прабабусі в 2000 році моя бабуся оформила на себе цю землю.
Це,шоб ви розуміли, взяли поле, яке належало колгоспу колись і розділили на ці гектари. І от наша частка посередині цього поля. Поряд такі самі частки людей.
Умови такі: ти або працюєш сам, або здаєш фермеру. Продати цю землю НЕМОЖЛИВО, саме про цей мораторій на землю.постійно говорили в ВР, вона переходе лише після смерті власника по прямій лінії.
Тому всі здають фермерські організації. В нашому випадку ТОВ Куйбишевська. За це отримують кошти від фермера. Оплата раз на рік. Просто залежить від фермера скільки. Можеш обрати любого і заключить з ним контракт. Просто в Снігурівському районі вони одні, а ще були проблеми, що там була довго окупація, і частина того поля замінована.
Але то таке....
Так от я про таку землю говорю, бо нею навіть власник не може розпоряжатись вона якась напівдержавна по документам.

А якщо ви маєте на увазі про банкрутство і продаж - так це мені на форумі таке людина тут написала, що так нача має бути)

Ні це ділянка , яку ніби подарували мені , але вона просто оформлена на мене . Вона придбана, приватизована. Але мені ніхто не казав продавати по ринковій ціні Оо
Це мені на форумі таке відповіли сьогодні про продажу)

І що це може означати? На судовій владі нічого 🤷

Доброго дня , отримала лист від Кредит каси , вони пропонують закрити за тіло , якщо не буде ніяких критичних витрат на амуніцію та ліки , то буду домовлятися , щоб розбили на платежі

Вкладення

• Screenshot_20250404-135425.webp
    Screenshot_20250404-135425.webp
    22.8 Кб · Перегляди: 71
Останнє редагування:
І що це може означати? На судовій владі нічого 🤷

Доброго дня , отримала лист від Кредит каси , вони пропонують закрити за тіло , якщо не буде ніяких критичних витрат на амуніцію та ліки , то буду домовлятися , щоб розбили на платежі
А причем тут судова влада? Обычная спам рассылка (такое же сегодня пришло). Это у вас какая контора у Примоколект?

Доброго дня, давненько я тут не писала . Виникли думки і вирішила поділитися . Не знаю чи правильно роблю , але поки що ігнорую листи , дзвінки і решту з боку калів. Є і не погані пропозиції , але медикам "щастить " по особливому , особливо коли стосується дітей . Наче астму меншої дитини ввели поки в ремісію, але вжух і з формування другого етапу розвитку нервової системи і психіки проблеми почалися з старшим сином, які треба вирішувати, бо далі гірше. Я вже не боюся ні судів, ні вп , от правда . Але головне щоб мої малюнки були здорові і чоловік з фронту пройшов живим . Можливо так не можна враховуючи борги , але поки так

Доброго дня, давненько я тут не писала . Виникли думки і вирішила поділитися . Не знаю чи правильно роблю , але поки що ігнорую листи , дзвінки і решту з боку калів. Є і не погані пропозиції , але медикам "щастить " по особливому , особливо коли стосується дітей . Наче астму меншої дитини ввели поки в ремісію, але вжух і з формування другого етапу розвитку нервової системи і психіки проблеми почалися з старшим сином, які треба вирішувати, бо далі гірше. Я вже не боюся ні судів, ні вп , от правда . Але головне щоб мої малюнки були здорові і чоловік з фронту пройшов живим . Можливо так не можна враховуючи борги , але поки так
Звісно що тут здоров'я дітей в пріоритеті, а не кредити. Якщо пустити "на самотьок", не дай Боже хтось з дітей може і до інвалідності дійти, інтернатів куди "можна здати" за "порадою старшого покоління і колекторів ", сарказм, в Україні вже нема, інклюзія... У "борговій ямі" жити роками явно легше, ніж з дитиною у якої запущені і серйозні проблеми з ЦНС і психікою. Здоров'я Вашим дітям, від цього залежить і Ваше здоров'я, майбутнє та можливість працювати.

Звісно що тут здоров'я дітей в пріоритеті, а не кредити. Якщо пустити "на самотьок", не дай Боже хтось з дітей може і до інвалідності дійти, інтернатів куди "можна здати" за "порадою старшого покоління і колекторів ", сарказм, в Україні вже нема, інклюзія... У "борговій ямі" жити роками явно легше, ніж з дитиною у якої запущені і серйозні проблеми з ЦНС і психікою. Здоров'я Вашим дітям, від цього залежить і Ваше здоров'я, майбутнє та можливість працювати.
Дякую вам , просто от мені реально як медику "пощастил" так , що діти не дають втрачати кваліфікацію , а навпаки шукати і вчити таке , про що я навіть і не думала .

Дякую вам , просто от мені реально як медику "пощастил" так , що діти не дають втрачати кваліфікацію , а навпаки шукати і вчити таке , про що я навіть і не думала .
Звісно для кредитора і по закону це не списує борги і якщо є на великі суми, це буде мати довгі і неприємні наслідки, сама живу з ВП. По малим сумам тис до 10-20 грн все не так печально)
Просто у Вас ситуація, коли треба грамотно розставити пріоритети в житті, бо ресурсів на все не вистачає (

Доброго дня, що ж ,полетіли перші ластівки , ото привітали з дн хд. Прийшла позовна заява від Бізнес позики і Ейсу , хоча на судовій владі і в дії не світиться нічого

Доброго дня, що ж ,полетіли перші ластівки , ото привітали з дн хд. Прийшла позовна заява від Бізнес позики і Ейсу , хоча на судовій владі і в дії не світиться нічого
Днюшка что ли?
Ну, поздравляю!! 🥳🥂🍾
По Эйсам неплохая практика. С БП сложно.

На судовой владе не сразу появляется.

Днюшка что ли?
Ну, поздравляю!! 🥳🥂🍾
По Эйсам неплохая практика. С БП сложно.

На судовой владе не сразу появляется.
Так, поздоровили блін😂. А вам дякую за вітання . Та і в дії поки нічого нема

Ейси з тіла 6 хочуть 35, а БП з тіла 12 хочуть 42

Поясніть будь ласка , мені чайнику , чи це вони тільки в суд направили ,чи це вже десь буде засідання? Бо я в цьому нуль 😅

Доброго дня. А чим закінчилося з Кредит Касою у вас, скажіть, будь ласка.

І з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!🎂🍾

Доброго дня. А чим закінчилося з Кредит Касою у вас, скажіть, будь ласка.

І з ДНЕМ НАРОДЖЕННЯ!!!🎂🍾
Доброго дня, дякую☺️. Поки сидять тихенько , тіло розбити на оплату частинами відмовилися , тому поки сорі

Ну такі персонажі мене ще не набирали 😂

Вкладення

• Screenshot_20250521-152007.webp
    Screenshot_20250521-152007.webp
    47.5 Кб · Перегляди: 48
Саме страшне на початку можуть бути тільки дзвінки і моральний тиск, погрози судом ,все що завгодно щоб вас пригнітити і заставити Вас платити, але більше вони нічого не можуть зробити, коли станете їх ігнорити, вону зрозуміють що з Вас немає чого тягнути і будуть пропонувати закрити за тіло. Головне не спілкуйтесь з ними, тоді вони зрозуміють що моральний тиск не Вас не працює і трохи відчепляться. Хтось піде на тіло через 1-3 місяці хтось через 3 роки. Ставьте фільтр дзвінків (callfilter) і не буде проблем. Усі пропозиції чекати на вайбер/телеграм/email. Біт кепітал якщо там відсотки не великі закрийте його якомога швидше, якщо вже багато накапало то забийте, буде 3 місяці психологічного терору, але вони працюють в Україні не офіційно і шахрайськими методами, тому можете просто забити на них і не платити, вони не можуть продати його колекторам чи подати до суду. Ще може бути проблемна Кредит каса(укр кредит фінанс, на все, кредос) і Бізнес позика(з цими важко виграти у суді, але все одно шанси є) З іншими більш менш можно порішати за тілу кредиту. Головне зрозумійте, що боргова яма, це не вирок, це маленька проблема, в яку всі ми тут потрапили, і яку можна вирішити. Коли над головою літають ракети та мопеди, ти вже ні про що не міркуєш. Ваша дитина Вам повинна бути важливіша за усих цих телефоних шахраїв. Навіть у самому погонному варіанті з програним судом, Вам максимум що заблокують картку, але все рівно зможете користуватися.
Я теж не знаю що робити, у мене кредит взятий далеко до війни, і весь час я виплачувала та користувалася карткою, та ще і у форварді брала, тепер перепродано кредит капіталу і ті подали до суду. Вже маю на руках документи, і що робити, до адвоката іти ( але це кошти!!! не малі) чи ждати суду і вже що буде??? офіційнлюо не працюю, майна нема від слова зовсім, може хто порадить, як краще??

Назад
Угорі