Щоденник Була у безвихідній ситуації і набралася боргів

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 546
  • Перегляди Перегляди 29K
Не на часі вони , у мене зараз справи куди серьйозніші з здоров'ям дітей.
У Вас протермінування з травня, я так зрозуміла? Розкажіть будь ласка як поводили себе з оточенням? Бо в мене 2 тижні, вже задовбали всіх

У Вас протермінування з травня, я так зрозуміла? Розкажіть будь ласка як поводили себе з оточенням? Бо в мене 2 тижні, вже задовбали всіх
Як дзвонили,бомбер кидали, погрожували . Взламували телеграм в родичів , просили мол від їх імені гроші позичити. Але на таке ніхто не вівся. Колажі були. Сусідів обдзвонили. Зараз наярюють переодично, але антиспам у мене стоїть. Побачила ото в заблокованих смс від них було. Перетерпіла , родичі хто антиспам поставив , хто їх просто на ...послав. Грозилися приїхати до чоловіка, але він сказав не питання поїдете років з нами мочити,то більше до нього не дзвонять

Як дзвонили,бомбер кидали, погрожували . Взламували телеграм в родичів , просили мол від їх імені гроші позичити. Але на таке ніхто не вівся. Колажі були. Сусідів обдзвонили. Зараз наярюють переодично, але антиспам у мене стоїть. Побачила ото в заблокованих смс від них було. Перетерпіла , родичі хто антиспам поставив , хто їх просто на ...послав. Грозилися приїхати до чоловіка, але він сказав не питання поїдете років з нами мочити,то більше до нього не дзвонять
А колажі також в телеграмі були?

Топи1 пропонує розбити на платежі і закрити , але тіло + 3 к зверху і без гарантійки . Остання мені особливо не подобається

Доброго вечора, спам звичайний?

Вкладення

• Screenshot_20241227-181255~2.webp
    Screenshot_20241227-181255~2.webp
    21.2 Кб · Перегляди: 130
Доброго вечора , це лякають ще чи вже адвоката шукати?

Вкладення

• IMG_20250120_205502_221.webp
    IMG_20250120_205502_221.webp
    85 Кб · Перегляди: 104
Могут подать в суд. А могут и просто на нервы действовать

Могут подать в суд. А могут и просто на нервы действовать
Бо таке вже третій раз присилають , дякую за ввдповідь

Назбирали кошти щоб почати закривати ці шараги, але чоловіка мобілізували , а ще і з меншою дитиною не все добре . Можу сказати лише одне , ці всі помийні ями ні що порівняно з тим , як ти чекаєш простого сповіщення від чоловіка і просто молиш Бог щоб побачити його живим вдома .

Ще лякають , чи вже шукати адвоката

Вкладення

• Screenshot_20250130-145049.webp
    Screenshot_20250130-145049.webp
    63.9 Кб · Перегляди: 69
Не знала, що є в вас кредит каса, ну це такі дурні, в мене суд з ними з липня, ще не вирішили по мені 🤪

Бо таке вже третій раз присилають , дякую за ввдповідь

Назбирали кошти щоб почати закривати ці шараги, але чоловіка мобілізували , а ще і з меншою дитиною не все добре . Можу сказати лише одне , ці всі помийні ями ні що порівняно з тим , як ти чекаєш простого сповіщення від чоловіка і просто молиш Бог щоб побачити його живим вдома .
Згодна чекати чоловіка з війни тяжко, мій також там...тримайтесь все буде добре, ми жінки сильні, будемо чекати, а ось це все то є пил!

Не знала, що є в вас кредит каса, ну це такі дурні, в мене суд з ними з липня, ще не вирішили по мені 🤪

Згодна чекати чоловіка з війни тяжко, мій також там...тримайтесь все буде добре, ми жінки сильні, будемо чекати, а ось це все то є пил!
Я з дитиною в лікарні і мені зараз вони взагалі не вперлися ні куди
Дякую вам

Останнє редагування модератором:
о мені такіж повідомлення приходили. Поки не звертаю увагу. хай йдуть подалі поки що. І ви не звертайте увагу. Дитинка хай одужує швидше, а чоловік скоріше повертається живим та неушкодженим.

Назад
Угорі