Щоденник Багато МФО, як викручуватися з ситуації.

• Автор теми Автор теми Лудогорець
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 38
  • Перегляди Перегляди 974
якщо бітлі або кріпсі то вони не вносять а продовжують спамити) євоші теж
Топ 1 просив, але вони якось викручувались

якщо бітлі або кріпсі то вони не вносять а продовжують спамити) євоші теж
Ну воші заблоковані в мене.....дивно, що історія максимально фігова, але кантори де я платив вчасно видають все одно кредити

Привіт!
Маю невеликий борг у МФО (сума не критична, близько $200–1000). Зараз перебуваю за кордоном. Цікавить: чи реально, щоб колектори або МФО забрали моє майно/блокували рахунки в Україні, поки мене тут фізично немає?
Чи є досвід у кого з таких ситуацій? Які кроки реально робить суд або виконавча служба, а що — лише погрози?
Буду вдячний за поради та приклади реальних випадків.

Очень странно, что выдали кредиты
я помню в своё время завтыкал впн выключить и мне сказалить "неть"
а когда выключил норм выдали

Привіт!
Маю невеликий борг у МФО (сума не критична, близько $200–1000). Зараз перебуваю за кордоном. Цікавить: чи реально, щоб колектори або МФО забрали моє майно/блокували рахунки в Україні, поки мене тут фізично немає?
Чи є досвід у кого з таких ситуацій? Які кроки реально робить суд або виконавча служба, а що — лише погрози?
Буду вдячний за поради та приклади реальних випадків.
без суда - не реально

Останнє редагування:
Маю більше 10 МФО на 160 тисяч тіло, в саме:
Монто 7500 (тіло кредиту)
Pango 5000
Amigo 5000
Slon 7000
Швидко гроші 15000
Click credit 7000
Top1 32000
Smartiwaj 20000
Credos 16000
Finmarket 8000
Finberg 8000
Lechko 8000
Treba 9000
Ewa cash 7000
Як вони себе поводять, котрі можна буде закрити за тіло, а з котрими краще не жартувати?
Маю більше 10 МФО на 160 тисяч тіло, в саме:
Монто 7500 (тіло кредиту)
Pango 5000
Amigo 5000
Slon 7000
Швидко гроші 15000
Click credit 7000
Top1 32000
Smartiwaj 20000
Credos 16000
Finmarket 8000
Finberg 8000
Lechko 8000
Treba 9000
Ewa cash 7000
Як вони себе поводять, котрі можна буде закрити за тіло, а з котрими краще не жартувати?
Монто в отзывах встречаются истории о быстрой передаче на обзвон коллекторам и давлении.

TOP Credit в отзывах — угрозы, большие штрафы -пени; несколько жалоб на несоблюдение норм. С ними я бы не рисковал
Credos (Кредос) - жалобы на непрозрачные условия и неожиданные начисления; люди пишут, что с ними тяжело договариваться.

Pango — есть как положительные, так и негативные отзывы; встречаются претензии по навязыванию услуг, но массовых историй с угрозами меньше, чем у группы 1.

Amigo (Амиго) - смешанные отзывы: у компании есть официальные регистрации и люди получают кредиты, но встречаются жалобы на неожиданные списания/комиссии, надо внимательно смотреть договор.

Slon (SlonCredit) -в целом отзывы более спокойные: быстрый сервис, но высокие проценты; при просрочке обычно стандартные звон
ки.

Нужно получить выписку по счёту по микрозайму.
На её основе можно понять, где вас реально накрутили, а где можно спорить и требовать списания .После этого отправляешь оферту - предложение закрыть долг за тело.
Смысл в том, что нельзя просто верить на слово по телефону -
что мы вам закроем долг, если оплатите только тело.
Пока у тебя нет подтверждения в письменном виде,
МФО потом может сказать:
Вы оплатили часть долга, но это не закрытие - у вас остался долг по процентам и штрафам.И тогда с тебя снова начнут требовать деньги.
Если ты оплатишь без подтверждения,
а потом компания продолжит начислять проценты или продаст долг коллекторам
ты не сможешь доказать, что был уговор закрыть за тело.
А когда есть письмо или документ —
это уже юридическое доказательство,
и при жалобе в НБУ или суде ты защищён

Монто в отзывах встречаются истории о быстрой передаче на обзвон коллекторам и давлении.

TOP Credit в отзывах — угрозы, большие штрафы -пени; несколько жалоб на несоблюдение норм. С ними я бы не рисковал
Credos (Кредос) - жалобы на непрозрачные условия и неожиданные начисления; люди пишут, что с ними тяжело договариваться.

Pango — есть как положительные, так и негативные отзывы; встречаются претензии по навязыванию услуг, но массовых историй с угрозами меньше, чем у группы 1.

Amigo (Амиго) - смешанные отзывы: у компании есть официальные регистрации и люди получают кредиты, но встречаются жалобы на неожиданные списания/комиссии, надо внимательно смотреть договор.

Slon (SlonCredit) -в целом отзывы более спокойные: быстрый сервис, но высокие проценты; при просрочке обычно стандартные звон
ки.

Нужно получить выписку по счёту по микрозайму.
На её основе можно понять, где вас реально накрутили, а где можно спорить и требовать списания .После этого отправляешь оферту - предложение закрыть долг за тело.
Смысл в том, что нельзя просто верить на слово по телефону -
что мы вам закроем долг, если оплатите только тело.
Пока у тебя нет подтверждения в письменном виде,
МФО потом может сказать:
Вы оплатили часть долга, но это не закрытие - у вас остался долг по процентам и штрафам.И тогда с тебя снова начнут требовать деньги.
Если ты оплатишь без подтверждения,
а потом компания продолжит начислять проценты или продаст долг коллекторам
ты не сможешь доказать, что был уговор закрыть за тело.
А когда есть письмо или документ —
это уже юридическое доказательство,
и при жалобе в НБУ или суде ты защищён
А що по інших позиках можете сказати?

Закрив ТОП1, найбільше тіло кредиту яке мав. Пишуть, що дуже противні...що дальше радите закрити?
Як тепер там заблокувати свій профіль?

Лудогорець, Напишіть на ел.пошту заяву до прикладу ,або щось подібне знайдіть
(Свої дані)
«Прошу виключити мене з переліку отримувачів рекламних та інформаційних повідомлень.
Також прошу не пропонувати мені фінансових послуг у вигляді кредитів, позик чи будь-яких інших видів грошової допомоги.
Додатково прошу надати мені офіційну письмову відповідь щодо розгляду цієї заяви!»
Бо закрити кабінет зі своїми даними і не мати доступу до них,думаю погана ідея,але якщо хочете так,можете доповнити до заяви!

Лудогорець, Напишіть на ел.пошту заяву до прикладу ,або щось подібне знайдіть
(Свої дані)
«Прошу виключити мене з переліку отримувачів рекламних та інформаційних повідомлень.
Також прошу не пропонувати мені фінансових послуг у вигляді кредитів, позик чи будь-яких інших видів грошової допомоги.
Додатково прошу надати мені офіційну письмову відповідь щодо розгляду цієї заяви!»
Бо закрити кабінет зі своїми даними і не мати доступу до них,думаю погана ідея,але якщо хочете так,можете доповнити до заяви!
А чому погана ідея?

Лудогорець, Без вашого відома змінюють номер тел в кабінеті і повісять кредит ,не всі мфо можуть таке зробити,але бувають від деяких компаній,потім з дзвінків дізнаються ))))

Лудогорець, заяви на пошту відправляти по всіх компаніях які закрили ,це вже буде доказом,що у вас не було бажання більше брати кредит )))Але немає ніде гарантій)

Лудогорець, почніть писати заяви на їхні ел,адреси!Бо деякі швидко відповідають,і спам повідомленнь ,дзвінків з пропозиціями припиняється!

Блудник, Ті компанії ,які відповіли на заяву,вже не спамлять зі своїми «вигідними» пропозиціями!

Лудогорець, почніть писати заяви на їхні ел,адреси!Бо деякі швидко відповідають,і спам повідомленнь ,дзвінків з пропозиціями припиняється!

Блудник, Ті компанії ,які відповіли на заяву,вже не спамлять зі своїми «вигідними» пропозиціями!
Так ви ж про якісь докази пишете.

Назад
Угорі