Щоденник Була у безвихідній ситуації і набралася боргів

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 546
  • Перегляди Перегляди 29K
Я теж не знаю що робити, у мене кредит взятий далеко до війни, і весь час я виплачувала та користувалася карткою, та ще і у форварді брала, тепер перепродано кредит капіталу і ті подали до суду. Вже маю на руках документи, і що робити, до адвоката іти ( але це кошти!!! не малі) чи ждати суду і вже що буде??? офіційнлюо не працюю, майна нема від слова зовсім, може хто порадить, як краще??
Я вже звернулася до адвокатів

Доброго дня, шановні форумчани, прийшла щоб дали мені добрих людей, вже звернулася до юристів що до своїх справ. Але все одно чомусь нервую дуже. Можливо це через те що навалилося все одночасно і з чоловіком, дітьми ,і з моїм станом здоров'я. Не знаю як сказати чоловіку, у нього там проблеми( командир рідкісних сволота виявилася)а тут ще я з такими новинами. Наче бойова , а сама здулася трохи ,як пробита кулька

Доброго дня, шановні форумчани, прийшла щоб дали мені добрих людей, вже звернулася до юристів що до своїх справ. Але все одно чомусь нервую дуже. Можливо це через те що навалилося все одночасно і з чоловіком, дітьми ,і з моїм станом здоров'я. Не знаю як сказати чоловіку, у нього там проблеми( командир рідкісних сволота виявилася)а тут ще я з такими новинами. Наче бойова , а сама здулася трохи ,як пробита кулька
Як саме вам їх дати?

А чоловіку кажіть бо мфо розкажуть.

Як саме вам їх дати?

А чоловіку кажіть бо мфо розкажуть.
Чоловік за мфо знає , за позовні заяви ще не знає . Наче і говорили за це з ним, розглядали такі події ,але все одно якось лячно . І гроші на юриста підготувала . Скажіть може щоб не переймалася через xepню 😅

Чоловік за мфо знає , за позовні заяви ще не знає . Наче і говорили за це з ним, розглядали такі події ,але все одно якось лячно . І гроші на юриста підготувала . Скажіть може щоб не переймалася через xepню 😅
Не все так страшно,как вы себе это накручиваете в голове. Я прошла 2 суда и 1 жду аппеояции. И все хорошо. Поверьте, суд это не страшно, а возможность покачаться и насадить на бутылку мфо

чому лячно?) що саме лякає?
От я ніби все розумію, пережити можна , але от фантазія малює щось страшне

Не все так страшно,как вы себе это накручиваете в голове. Я прошла 2 суда и 1 жду аппеояции. И все хорошо. Поверьте, суд это не страшно, а возможность покачаться и насадить на бутылку мфо
Багато читаю і теж так вважаю, просто от реально вибрали ***** момент, коли все не слава Богу

але от фантазія малює щось страшне
цікаво що ж вона малює) бо там насправді нічого страшного немає, в самого зараз суд йде, адвокат працює, взагалі без проблем)

коли все не слава Богу
нехай в цей момент суд хвилює вас найменше, бережіть себе і родину

Скажіть, будь ласка, скільки коштує зараз адвокат? Щоб розуміти яку суму потрібно завчасно відкласти, коли та ***** розпочнеться, щоб бути готовим

Скажіть, будь ласка, скільки коштує зараз адвокат? Щоб розуміти яку суму потрібно завчасно відкласти, коли та ***** розпочнеться, щоб бути готовим
Доброго дня, керуючись етикою та деонтологію , звертаєтеся до форумного юриста . Все залежить від складності справи , я так розумію . Я відклала певну суму і буду на неї спиратися

цікаво що ж вона малює) бо там насправді нічого страшного немає, в самого зараз суд йде, адвокат працює, взагалі без проблем)

нехай в цей момент суд хвилює вас найменше, бережіть себе і родину
Малює що ділянку заберуть , з хати виставлять , суд пройде за тиждень і все 😅. Але розумію що то бред сивої кобили . Дякую як раз заз дійсно питань вистачає по дітях особливо 😥

Звісно х*рня то все, при чому повна.

Звісно х*рня то все, при чому повна.
Дякую вам, я реально знайшла на цьому форумі і поради ,і підтримку . Всім хто над ним працює і створити ,велика вам подяка

А взагалі я ж можу на засідання не йти , правильно?

Доброго дня, а якщо пришла ухвала про призначення дати суду і вказано з викликом сторін, якщо я не прийду . То щось це змінить? Захищатися планую

Доброго дня, що ж дати засідань призначено , буду боротися ,вже проконсультувалася і підемо в бій .

Доброго дня, вдалося з Ейсом домовитися у досудовому порядку . Надали гарантійний лист , розбили платежі на 4 місяці .

Доброго ранку , от я не розумію , домовилися з Ейс про досудове врегулювання . Надіслали гарант лист, я оплатила перший платіж . Відзив вони не надіслали і як це розуміти 😐. Буду телефонувати до них

Доброго вечора , хто може підказати юриста , добре б форумного , що займається сімейними справами поки для консультації

Назад
Угорі