Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Не спішіть з висновками. Чоловіки дуже часто відходять з часом, це ж не зрада.Ніби вже стало все більш менш стабільно , але капітали надіслали лист на моє ім'я чомусь на адресу батьків чоловіка . Його мати вирішила що читати чужі листи дуже добре . Тепер у її розумінні у них заберуть все майно . Хоча в листі пропозиція для мене була тільки і їх там навіть і в помині не було . Чоловік хоч за все знає ,але не пише . Я думаю побратими ще перчику підлили. Тож закривати це все далі і займатися дітьми буду сама , дуже сподіваюся розлучення пройде без особливих нервів
Нажаль на першому місці у нього мама , як би там не булоНе спішіть з висновками. Чоловіки дуже часто відходять з часом, це ж не зрада.
Знайому ситуація, тоді потрібно вам тікати від такого. Мама не дасть вам життя.Нажаль на першому місці у нього мама , як би там не було
Коли вже все ніби добре , не знаю якими вмовляннями , але все починається знову . Чоловік на боці своїх батьків , тому щось робити вже немає сенсу . Та в думаю тут я з цими боргами його розчарувала вкрай ,але думаю впораюся з усімЗнайому ситуація, тоді потрібно вам тікати від такого. Мама не дасть вам життя.
Все буде добреКоли вже все ніби добре , не знаю якими вмовляннями , але все починається знову . Чоловік на боці своїх батьків , тому щось робити вже немає сенсу . Та в думаю тут я з цими боргами його розчарувала вкрай ,але думаю впораюся з усім
Дякую, але щось навіть Гугл їх точних контактів знайти не може
Пише, що повʼязані зі СмартКредитом чи це вони і єДоброго дня ,можливо хтось знає хто такі :"Українські Фінансові Операції", надійшов позов від них чи що ,бо в Є суді пише що надійшов документ, а самого документу немає
Ви за контакти і не питали)Дякую, але щось навіть Гугл їх точних контактів знайти не може
Я і скинув результати пошуку, щоб ви могли подивитися, хто це такіможливо хтось знає хто такі :"Українські Фінансові Операції"
Я пошукала теж видає таке,але у пошуку на форумі , то видає різне. Якщо це смарт кредит пішов з позовом за 1000, то це потужноПише, що повʼязані зі СмартКредитом чи це вони і є![]()
Контакти я знайшла , але щось трубку не беруть . А документи в єсуді ще не підтягнулисяВи за контакти і не питали)
Я і скинув результати пошуку, щоб ви могли подивитися, хто це такі
Напишіть їм чи зателефонуйте (Смартам). Реально, 1 тис.грн. М-даЯ пошукала теж видає таке,але у пошуку на форумі , то видає різне. Якщо це смарт кредит пішов з позовом за 1000, то це потужно
Сподіваюся дозвонюся сьогодніНапишіть їм чи зателефонуйте (Смартам). Реально, 1 тис.грн. М-да![]()
Вже і Кредит7 подають, капецьРозібралась хто саме подав позовну заяву, Кредит 7, з 11 , хочуть 60. Будемо захищатися , а як юрист скаже до краше домовитися ,то будемо пробувати
За правову допомогу хочуть 11 тисяч. І це враховуючи що я довго пролонгації платилаВже і Кредит7 подають, капецьА нарахували - жах
![]()