Щоденник Була у безвихідній ситуації і набралася боргів

• Автор теми Автор теми Pandali21
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 546
  • Перегляди Перегляди 29K
У мене сьогодні Кредитпром інвест вирішив з автовідповідачем поговорити. Я як прослухала просто по підлозі каталася. Це яким треба бути недалеким , щоб до автовідповідача стартувати🤣. Шкода що одразу видалила і сюди не кинула

У мене сьогодні Кредитпром інвест вирішив з автовідповідачем поговорити. Я як прослухала просто по підлозі каталася. Це яким треба бути недалеким , щоб до автовідповідача стартувати🤣. Шкода що одразу видалила і сюди не кинула
такого я ще не чув😂 мабуть повна безнадія, а шо казали?

такого я ще не чув😂 мабуть повна безнадія, а шо казали?
Піб назвали, що розмова записується такий бурундук серйозний *****ц. Якийсь Роман Андрійович , посадовий номер 11457. Коли ви думаєте повертати кошти, про кримінальну відповідальність. Чеше і чеше , а тут йому вже 3 раз :"Залиште повідомлення після звукового сигналу". Але Оскар за кращий коментар отримує :"Те що ви прикидаєтеся автовідповідачем не врятує вас від тюремної камери"🤣

Піб назвали, що розмова записується такий бурундук серйозний *****ц. Якийсь Роман Андрійович , посадовий номер 11457. Коли ви думаєте повертати кошти, про кримінальну відповідальність. Чеше і чеше , а тут йому вже 3 раз :"Залиште повідомлення після звукового сигналу". Але Оскар за кращий коментар отримує :"Те що ви прикидаєтеся автовідповідачем не врятує вас від тюремної камери"🤣
Це прям сильно...🤣🤣🤣

Домовилися з кредит 7 щоб розбити тіло на 6 міс. Якщо пришлють гарантійку з графіком, то закрию. А як не буде гарантійки , то сорі
Лякають?

Вкладення

• Screenshot_20240814-162939.webp
    Screenshot_20240814-162939.webp
    53.2 Кб · Перегляди: 154
Останнє редагування:
Лякають, бора судовій владі нічого

Вкладення

• Screenshot_20240815-123922.webp
    Screenshot_20240815-123922.webp
    44.8 Кб · Перегляди: 131
Загальний борг десь 30+ тис грн. Мене влаштовує щоб Приват і Моно знімали з зп 20%, але по Сенсу мій кредит "гуляє" по колекторським агентствам і як його оптимально закрити я ще не вирішила. "Не на часі"
По сеkсу у меня была кредитная карта, увеличили лимит и доувеличивались, 103 т., когда не смогла платить оформила рассрочку. В данный момент плачу по 2900 ежемесячно.

Зробили кредит 7 реструктуризацію, захворіли діти, потратила на лікування . Зараз немаю як внести 1 платіж. Але не підписувала нічого і вони гарантійку мені не прислали. Я просила оплату через банк, а вони хочуть через кабінет. Що вони можуть зробити у цьому випадку? Я хотіла закрити, але діти важливіші

Вкладення

• Screenshot_20240819-152443.webp
    Screenshot_20240819-152443.webp
    63.1 Кб · Перегляди: 113
Ночі вам,от поясніть хто з калів телефонує і починає розказувати за продаж майна на якихось торгах . Позовів в суді нема, виконавчих теж. У повідомленнях що на автовідповідачі лишають не розбірливою чути що то за шаражка

Ночі вам,от поясніть хто з калів телефонує і починає розказувати за продаж майна на якихось торгах . Позовів в суді нема, виконавчих теж. У повідомленнях що на автовідповідачі лишають не розбірливою чути що то за шаражка
Всі?)

Вони всі несуть дурниці. Можна перетелефонувати, дізнатись шо за шарага і написати скаргу в НБУ. Дивно, але діє дуже добре то на них.

Это какой то кошмар. Звонит мне только что классный руководитель моего сына, и спрашивает, давала ли я ее номер телефона к кредитному договору. Ей сказали поговорить со мной, так как она моя родственница. Я ей сказала, чтобы она их всех блокировала, что это все мошенники. Я так подозреваю этим начали заниматься Кредитпроминвест. А перед этим звонили мужу, представился Николаем, сказал чтобы муж со мной поговорил, спрашивал что я наверное игроманка. При этом не представились что за компания и т.д. Короче, у меня сегодня съедет крыша нахрен.
Доброго ранку, у мене почти така сама ситуація була, сразу подзвонили до брата а потом мені написав телеграм.Написав де гроші балабол почали мені писати що мого брата принижують, я в нього спрашую а хто ви і откуда, він даже ні разу не відповів, а оті угрози що мені писав удалив зразу він.
Через пару минут мені приходять смс з різних сайтів що я хочу зарегатся і взяти кредит і мойому брату теж все саме.Через врем'я пише те що взломати тебе.
Я думаю це є гроші або ТехноФінанс

Назад
Угорі