Bitcapital. Не робіть помилок

Взял у них 100$, просрочка уже 6 дней, хотят что бы отдал 170$, звонят близким, я всех заранее предупредил что это мошенники, общаюсь с ними каждый день по вайберу и телефону, и каждый день говорю им одно и тоже « готов отдать только то что взял не больше не меньше» пока что не соглашаются, предлагают скидки в размере 20$ но я не соглашаюсь потому что знаю что рано или поздно они соглашаться что бы я отдал то что взял, на их уловки не ведусь!
Да сумма как бы небольшая...

Взял у них 100$, просрочка уже 6 дней, хотят что бы отдал 170$, звонят близким, я всех заранее предупредил что это мошенники, общаюсь с ними каждый день по вайберу и телефону, и каждый день говорю им одно и тоже « готов отдать только то что взял не больше не меньше» пока что не соглашаются, предлагают скидки в размере 20$ но я не соглашаюсь потому что знаю что рано или поздно они соглашаться что бы я отдал то что взял, на их уловки не ведусь!
Подход правильный но на тело они согласятся не скоро)

Я так понимаю что нет, следователь сказал сразу что смысла нет . Но взял мои контакты - звонит мне переодически , узнает как дела))) Сам он тоже с ними столкнулся как оказалось , поделились опытом, подружились, говорит «полгода руку на сердце я себе помочь не могу, хоть я и сотрудник»

Я напрямую на почту биткапитал прислала письмо с требованиями 😅 могу вам скинуть в телеграмм или куда то . После этого письма меня две недели не трогали
А можно мне это письмо скинуть пожалуйста, а то достали

Скільки днів просрочки було відколи почали телефонувати третім особам?
Мені, наприклад, як третій особі почали телефонувати на другий день після протермінування. Мабуть, уже пізно відповідати, але я тут нещодавно.

Хтось писав з форму, що в поліції якщо є погрози, то вони повинні прийняти заяву, в мене не приняли, бо прямих погроз не було, єдине що сказали, що мої фото розклеють по вулиці)))

задовольнити частково.
Частково - це як?
Не угрожает даже это, к сожалению. Я предлагал скинуться на золотой слиток тому, кто приведет биткепитал в суд по любому поводу, лишь бы они хоть на шаг переступили границы нашего правового поля, чтоб тут их и казнить :crazy: суд невозможен, максимум, чего мы можем добиться заявлениями в полицию заочное решение суда (не выполнимое) и блокировка основного сайта. Вроде для них не критично, но многим людям это откроет глаза на биткепитал и меньше народу станет вестись на их хотелки
А я сьогодні натрапила на петицію проти них на сайті петицій до президента. Її створено, здається, у грудні 2023, але вона набрала заледве відсотків 7, мабуть, якщо я правильно рахую, щось 1600 + невеликий хвостик.

Останнє редагування:
Ситуація така брав , 250 доларів до повернення було 350 хотів закривати але 1 день прострочення було , то стало 700 не буду платити таку сумму набігло вже 970,дзвонять всім оточенням, також сьогодні була розсилка смс особам всім, сталеві нерви є ігнорую їх звернувся до адвоката вирішую через нього тим більше буду очікувати від ниї пропозицію закрити тіло або з мінімальними % , платити точно не буду таку сумму адвокати також допоможуть в нбу смисла писати немає на закони України їм начхати пропонував їм суд не хочуть ), один варіант заявка в кіберполіцію,і чекати за тіло закрити і чекати з часом запропонують можливо побачив що багато хто закривав за тіло ). наярювати вони будуть але готовий до всього
доброго дня можна номер адвоката?

Мені, наприклад, як третій особі почали телефонувати на другий день після протермінування. Мабуть, уже пізно відповідати, але я тут нещодавно.
Брату позвонили в первый день моментально, успела признаться, они сразу трогают ближайшее окружение...

Доброго дня всім. Хотів взяти позику на 1000, але дають лише на 350. Декілька позик вже закрив на такую ж суму, але система не дає більше чомусь. Є якась інфа, як отримати більше?

Доброго дня всім. Хотів взяти позику на 1000, але дають лише на 350. Декілька позик вже закрив на такую ж суму, але система не дає більше чомусь. Є якась інфа, як отримати більше?
У них хотите взять, вы серьёзно?????

Вам зачем?

У Вас мабуть недостаток проблем??

У них хотите взять, вы серьёзно?????
А в чём проблема? Я вовремя отдаю, и шибко много не переплачиваю
На вопрос-то так никто и не ответил, от чего это зависит. Ну ладно, пофиг
Захотілось гострих відчуттів))
В мене зараз проблема набагато більше, ніж якийсь там біткепітал... Мені на адвоката гроші потрібні.

В мене зараз проблема набагато більше, ніж якийсь там біткепітал... Мені на адвоката гроші потрібні.
Ну, если вы не читаете форум о них, то очень жаль....а может вы их сотрудник??? Странное поведение очень, брать у мошенников..

Если у вас кредитная история норм то набрать кредитов не проблема вопрос как потом отдавать)

Назад
Угорі