Bitcapital. Не робіть помилок

) вже давно мають ваші контакти друзів і тд) зроблять розсилку увага боржник і тд не виходить на звязок як мені зробили сьогодні
Печаль, но фишка в том, что денег и правда нет и копить с моими доходами месяца 3-4, а у меня ещё кредитка и 4 МФО так что разве что кто то из родни сам в долг предложит денег почти все мои в курсе наслушался критики от них, коплю пока но у них проценты за месяц больше чем мой доход:)

Одним словом, на веселу карусель ми попали з вами, якщо адмін буде робити чорний топ мфо 2024, зразу понятно хто посяде на перші місця

Одним словом, на веселу карусель ми попали з вами, якщо адмін буде робити чорний топ мфо 2024, зразу понятно хто посяде на перші місця
В мене майже 2 місяці протермінування , сьогодні розіслали всі що я розшукуюсь , всій телефонній книзі , дзвонять не кожного дня , інколи перерва в тиждень , потім день два терор і так по колу, тіло 525 накачало вже майже 3000 , знижки роблять у вигляді 850 usdt списання або щось типу того , я ігнорую, сказала всім що шахраї ніхто на них не ведеться тому я спокійна .

В мене майже 2 місяці протермінування , сьогодні розіслали всі що я розшукуюсь , всій телефонній книзі , дзвонять не кожного дня , інколи перерва в тиждень , потім день два терор і так по колу, тіло 525 накачало вже майже 3000 , знижки роблять у вигляді 850 usdt списання або щось типу того , я ігнорую, сказала всім що шахраї ніхто на них не ведеться тому я спокійна .
А розіслали тільки раз і після розсилки не телефонували по контактах?

А розіслали тільки раз і після розсилки не телефонували по контактах?
Також це цікавить, сьогодні вперше телефонували по контактах, якщо я сьогодні почищу телефонну книгу, то це вже не допоможе?

) вже давно мають ваші контакти друзів і тд) зроблять розсилку увага боржник і тд не виходить на звязок як мені зробили сьогодні
Заканчивайте отношения с "Захистом" в общем. Ничего они не решат.

Та то cyku, вони і після закриття відправляють і ж смс, і ті ж дзвінки, що і при протермінуванні...

А розіслали тільки раз і після розсилки не телефонували по контактах
До цього дзвонили , почали рівно після місяця протерміновання , я сказала що шахраї і все , потім пропали , потім смс бомбер мені і близьким , потім знову дзвонили , а тепер розсилка , сьогодні тихо було .
Також це цікавить, сьогодні вперше телефонували по контактах, якщо я сьогодні почищу телефонну книгу, то це вже не допоможе?
Вже не допоможе , бо всі контакти у них є.

До цього дзвонили , почали рівно після місяця протерміновання , я сказала що шахраї і все , потім пропали , потім смс бомбер мені і близьким , потім знову дзвонили , а тепер розсилка , сьогодні тихо було .

Вже не допоможе , бо всі контакти у них є
Скільки днів просрочки було відколи почали телефонувати третім особам?

Ні, я так робила....
Всім підряд ?

Мені на 5 день подзвонили лише номеру який вказала при оформленні
Сьогодні 6 незнаю що далі очікувати
Мені з першого дня почали але в мене 200 плюс 190 було до повернення) а через 57 днів 1600, і я вже писала я віддала їм 520 за 2 рази, 250 і потім 270! Я також думала поможуть мені, але ні! З ними треба домовлятися, терор був усім, і потім видалила номера і дурна....вони якось шукають фіг їх знає як)

Назад
Угорі