Bitcapital. Не робіть помилок

Офигеть .Я думал фиг отдадите вы ж адвокату вроде заплатили... Не знаю к счастью или к сожалению но я буду копить долго и нудно и меня им не дожать максимум полтора тела и то через год полтора или пусть идут в суд у меня е гроши на просрочке ещё тоже те ещё террористы
а як є гроші телеф рідним?

Ще й як...
Та й взагалі останнім часом телефонувати знову стало фішкою всіх підряд шараг.
В мене вже давно роками не було практично дзвінків.
Зараз виносять цілими днями. Буває так, що мені по справах не можуть дозвонитись, бо телефонний террор йде)

Да, но у меня дальняя родня прошу их не отвечать на звонки и все к тому же е гроши чуть позже просрочились дальше наверное будет хуже, но я это понимал ещё за пару дней до просрочки, что денег нет значит надо держатся и тянуть время и копить деньги

батьки закордоном я на війні, не хотів щоб дзвонили їм і так проблеми є
Капець.....1000 я хоч 520, але це треш((((
Офигеть .Я думал фиг отдадите вы ж адвокату вроде заплатили... Не знаю к счастью или к сожалению но я буду копить долго и нудно и меня им не дожать максимум полтора тела и то через год полтора или пусть идут в суд у меня е гроши на просрочке ещё тоже те ещё террористы
Это є контора е грошей ви подивитися договори одинакові умови...

Ще й як...
Та й взагалі останнім часом телефонувати знову стало фішкою всіх підряд шараг.
В мене вже давно роками не було практично дзвінків.
Зараз виносять цілими днями. Буває так, що мені по справах не можуть дозвонитись, бо телефонний террор йде)
В скрытом сейчас по этому поводу напишу

Не знаю, все з ними ок плачу частинами знижки
Чесно, у вас якесь роздвоєння особистості. То ви пишете, що закрили є-гроші, то пишите в той же день, що тіло 4000 і набігло вже 16000 і чи можна за тіло закрити . Тепер вже пишете, до все ок і платите частинами по знижці... Ви ж хоча б запам'ятовуйте свої повідомлення)

Скільки днів просрочки було відколи почали телефонувати третім особам?
Та яка різниця на який день вони третім особам телефонують, взагалі пофіг на те коли і кому вони подзвонять . Можуть і з 1 дня всім наярювати .
Я оплатила частину вчора
це була помилка .. гроші на вітер . Краще б відклали .

А захист що на це сказали ?
Там якась мутна історія. День тому казав, що працює з захистом, що лише за тіло і т д. А сьогодні 1000 віддати... Таке враження, що це маркетинговий хід такий. Писати на форумі антиколлектор з посилом : я закрию лише за тіло, а потім, типу, ой ні, закрив за всі проценти, нічого не вийшло.. ну типу, щоб всі раптом собі так само подумали і побігли закривати. Вже не одноразово зустрічаю на форумі такий посил від щойно зареєстрованих, і відразу всі одне і те саме..

Я хотів глянути їх договір.
Подав заявку на кредит - одобрили 300 usdt, ну і відкрив я той договір - там треш. Ти тільки береш Позику (там не кредит, там Позика) і зразу 10 % нараховують зверху за обслуговування))) потім промокоди діють тільки із 11 дня позики, а якщо прострочка - то там ідуть уже штрафи (як у договорі написано - штрафи ідуть на покриття витрат на дзвінки, листи, виїзди додому
Звичайно що я договір не підписував. Так вони в той день дзвонили 6 раз із пропозицією підписати договір.
На наступний день іще два рази нагадували - що я ж "забув" підписати договір.
А смс уже п'ятий день ідуть про цей клятий договір.
Я в них нічого не брав, а вони мене уже задовбали))

Подав заявку на кредит - одобрили 300 usdt, ну і відкрив я той договір - там треш. Ти тільки береш Позику (там не кредит, там Позика) і зразу 10 % нараховують зверху за обслуговування))) потім промокоди діють тільки із 11 дня позики, а якщо прострочка - то там ідуть уже штрафи (як у договорі написано - штрафи ідуть на покриття витрат на дзвінки, листи, виїзди додому
Звичайно що я договір не підписував. Так вони в той день дзвонили 6 раз із пропозицією підписати договір.
и за 5 дней просрочки вам тело х2 насчитают еще) очень веселая шарага

Не переживайте, они этот договор и без вас подписать могут, а крипту отправить на другой, не ваш, кошелёк. Рекомендую время от времени проверять личный кабинет. А лучше написать им превентивно чтоб шли прямо на ***, их услуги не интересны
Там якась мутна історія. День тому казав, що працює з захистом, що лише за тіло і т д. А сьогодні 1000 віддати... Таке враження, що це маркетинговий хід такий. Писати на форумі антиколлектор з посилом : я закрию лише за тіло, а потім, типу, ой ні, закрив за всі проценти, нічого не вийшло.. ну типу, щоб всі раптом собі так само подумали і побігли закривати. Вже не одноразово зустрічаю на форумі такий посил від щойно зареєстрованих, і відразу всі одне і те саме..
Я ему уже раз 15 разъяснял всё подробно, а он такое впечатление, что даже не читает или спецом делает всё наоборот
Самое интересное что эти черти 100% сидят на форуме и следят за обсуждением этой шараги и продумывают новые действия
Не сидят они тут и новых действий от них не будет. Кошмарить - на этом их полномочия всё, только могут новые фразы придумывать и усиливать террор. Этого вполне достаточно чтоб 90% клиентов приносили им 200-300% прибыли за каждого. Остальные 10% стойких, которые понимают что именно это за организация, и ничего не платят, погоду им не делают.

Останнє редагування:
Не сидят они тут и новых действий от них не будет. Кошмарить - на этом их полномочия всё, только могут новые фразы придумывать и усиливать террор. Этого вполне достаточно чтоб 90% клиентов приносили им 200-300% прибыли за каждого. Остальные 10% стойких, которые понимают что именно это за организация, и ничего не платят, погоду им не делают.
Читают ветку они 100%, ресурс не малоизвестный и для корректировки своих психологических атак они наверняка собирают инфу
Например от тех же манивео с кредитплюсом уже проскакивала фраза "не ведитесь на то что пишут на антиколлеторе всякие юристы, за тело либо за часть тела никто не будет принимать закрытие кредита, платите все проценты и давайте делайте пролонгацию!"
Так что эти черти среди нас;)

Назад
Угорі