Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та й сама пасти задніх не буду)Дуже вже мені сподобалось)Буде... Може в серпні, як ні то в вересні))
Махнемось)?Як би то його так правильно...)Yanochkka, Шацькі озера це круто!! Махнемось? Ви на Дніпро, а я на Світязь)))
Приїзджайте)Круто,згідна.Просто там,як на мене,людей забагато.Я без свідків люблю відпочиватиYanochkka, Шацькі озера це круто!! Махнемось? Ви на Дніпро, а я на Світязь)))
Зараз дуже людно)Рада за Вас і за Хортицю)))Yanochkka, Я там був ще на початку 2000-х. Не так вже й людно там було. А без свідків... У нас на Хортиці така можливість є)))
Ну то подумайте)))Зараз дуже людно)Рада за Вас і за Хортицю)))
В мене теж не сильно щось змінилось,смс тільки трохи більше,як звичайно По дзвінках різниці не бачуЗвонят как и звонили, автодозвон тоже стоит от Алурии, ничего с этим законом не изменится
За Хортицю?)Ну то подумайте)))
Дзвінків стільки ж, смс в рази більше.В мене теж не сильно щось змінилось,смс тільки трохи більше,як звичайно По дзвінках різниці не бачу
Може колись і побуваю.Трохи зацікавили)А смс вже й не читаю.Набридло
А розсилку з вашим боргом і з проханням повпливати всеодно роблять всім.Yanochkka, ага. Кожен українець мав би там побувати!!!
Дзвінків стільки ж, смс в рази більше.
Тільки но написав, що пропали, а ні. Чемненького листа на електронку прислали:
Шановний клієнте, звертаємо Вашу увагу!
У Вас залишилось 2 дні щоб скористатися послугою пролонгації. Після цього послуга буде недоступна та погасити кредит Вам буде необхідно у повному обсязі.
Скористатися послугою пролонгації Ви можете в:
За деталями пропозиції зверніться на гарячу лінію сервісу: .
Якщо у Вас з'явилися будь-які інші запитання - зателефонуйте за номером гарячої лінії або напишіть нам на електронну адресу: [email protected], наша служба підтримки з радістю Вам допоможе.
Дякуємо, що обираєте нас!
Ваш сервіс зручного кредитування Money4You.
Просрочка півтора місяця!!
Робили, роблять і робити будуть!А розсилку з вашим боргом і з проханням повпливати всеодно роблять всім.
Нас в куток за флуд не поставлять?)))Завжди мало)То що там,з агітацією)?
Все може бути)Робили, роблять і робити будуть!
Нас в куток за флуд не поставлять?)))
Щось я сьогодні не на жарт розійшлась)Напевно,випускаю пар)Робили, роблять і робити будуть!
Нас в куток за флуд не поставлять?)))
Сегодня 13 днейа сколько просрочка? у меня пока мне только звонят, 9 дней.
Оооот))) Це теж дуууже потрібна річ!!!Все може бути)
Щось я сьогодні не на жарт розійшлась)Напевно,випускаю пар)
Та я в курсі)Але ж тут тема справді не про те)Оооот))) Це теж дуууже потрібна річ!!!
значит и мне начнут. У Вас кого смогли найти? просто у меня контактный, это же я)))Сегодня 13 дней