14 липня. Антиколекторський закон вступає в силу

• Автор теми Автор теми Alla99999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 451
  • Перегляди Перегляди 18K
Выбирай шо по душе :dirol:
Я бы выбрала нудистов и бодуна, но вынуждена отложить торжества, щас на антибиотик ах, ни пить ни купаться нельзя. Ниче я дождусь окончания экзекуции и отмечу все оптом????????

Я бы выбрала нудистов и бодуна, но вынуждена отложить торжества, щас на антибиотик ах, ни пить ни купаться нельзя. Ниче я дождусь окончания экзекуции и отмечу все оптом????????
Обязательно видеофиксацию сего праздника души и тела сделайте

В мене сьогодні тільки одне смс і все, хоча вчора дзвінків 90 було. Я аж нервуюсь, схоже на затишшя перед бурею.

застарий я для гарячих дівок в купальниках)))
Хіба для цього можна бути застарим?)Казав колись сусід-я хоч гляну,і вже на душі тепло)Еххх,настрій в мене точно сьогодні не до праці)

Хіба для цього можна бути застарим?)Казав колись сусід-я хоч гляну,і вже на душі тепло)Еххх,настрій в мене точно сьогодні не до праці)
Я не обмежусь "хіба подивитись")) А настрій у Вас чудовий)))

Обязательно видеофиксацию сего праздника души и тела сделайте
Боюсь селфи не выйдет, яж отмечать буду по серьёзному?
Разве что соседа какого нибудь загорелого и мускулистого попрошу сие свято фиксировать)

Как звонили, так сегодня и звонят(пытаются дозвониться) с уже 16 звонков за сегодня.
Финфорсы появились сегодня, труколер опредилил.

застарий я для гарячих дівок в купальниках)))
Вы ж недавно спалились в другой теме где Вы работаете. Наверняка спортивный, подтянутый, загорелый, мускулистый...и молодой. А говорите так буд-то Вам 70 лет?

По моему, ни чего не изменилось. Так же звонят, уже звонков 90 с 9-00.

Дуже спекотно 14 липня. Напекло в голову гроші всім. Пропонують за тіло .
хто? через сколько?))
По моему, ни чего не изменилось. Так же звонят, уже звонков 90 с 9-00.
не, мне сегодня позже начали)) не в 8, а почти в 10)) и только 5 звонков.. жлобы!

Покращення? Нє, не чули)) мені вже давно так не дзвонили , як сьогодні))) вже 26 дзвінків з 9 ранку)))
І взагалі, хто сказав, що якщо приймуть закон, то він буде працювати? Таке ото))

Ну то тоді то точно ще не старість)
Вы ж недавно спалились в другой теме где Вы работаете. Наверняка спортивный, подтянутый, загорелый, мускулистый...и молодой. А говорите так буд-то Вам 70 лет?
То може хитрість така,я тут розпинаюсь,а він...
Ну от аж цікаво)Вмовлю Вас на відпочинок,чи ні?)

хто? через сколько?))

не, мне сегодня позже начали)) не в 8, а почти в 10)) и только 5 звонков.. жлобы!
:):):):), значит мне фартит))
Гоуфингоу очень активно, бістро займ тоже сегодня как никогда, лоани, зекредит, милоан, готивочка и тенго, все от них.

:):):):), значит мне фартит))
Гоуфингоу очень активно, бістро займ тоже сегодня как никогда, лоани, зекредит, милоан, готивочка и тенго, все от них.
о, я кстати быстрозайм давно не слышала. а лоани каким-то дурикам отдали на прозвон. ну те звонят лениво мне и маме. но лениво.

Назад
Угорі