Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
Та нема різниці,хто контактний.значит и мне начнут. У Вас кого смогли найти? просто у меня контактный, это же я)))
Певно мене не зрозуміють)Yanochkka, Як варіант треба створити нову тему : хто як пар випускає)))
Я теж сам собі контактний але це не рятує. Знайдуть всіх, хто хоч десь і колись чув Ваше ім’я. Та й чужими не гребують!значит и мне начнут. У Вас кого смогли найти? просто у меня контактный, это же я)))
Та нічого страшного нема)Просто до сьогодні якось більше нила.А тут-прорвало)Відпочинок дався взнаки)На роботі колегам теж сьогодні байки травлю.Yanochkka, я зараз точно не зрозумів. Що тут такого страшного?
Хочуть зафіксувати перший контакт)))Кредит Капитал,Вердикт,ДЖ финанс звонят с самого утра как потерпевшие
От тобі й маєш.))Та нічого страшного нема)Просто до сьогодні якось більше нила.А тут-прорвало)Відпочинок дався взнаки)На роботі колегам теж сьогодні байки травлю.
Ну то Ви чи я?))А на рахунок теми-то ідея.
?Тепер я не зрозуміла?Хочуть зафіксувати перший контакт)))
От тобі й маєш.))
Та ніц. Дражнюсь.)))?Тепер я не зрозуміла?
Вперед)І можна на ти.Не знаю,скільки Вам літ,але,думаю,не страшно)Ну то Ви чи я?))
Та ніц. Дражнюсь.)))
Ясно)Та ніц. Дражнюсь.)))
46. Як Карлсон))) Мужчина в повному розквіті сил.))Вперед)І можна на ти.Не знаю,скільки Вам літ,але,думаю,не страшно)
Ясно)
Точно можна на ти)Я з тих,що 30+.Маленький +46. Як Карлсон))) Мужчина в повному розквіті сил.))
просто продали вас) а тел в базе) вот рассылка и пошла)Здравствуйте,
Команда "MONTO" благодарит Вас, что Вы сотрудничаете с нашим сервисом.
Вы можете обратиться в любой момент и получить необходимую сумму.
На данный момент Вам доступно до 5000 гривен!
Друзья всегда готовы помочь!
Просрочка рівно місяць. До сьогодні судом лякали!!!
Родиителей, куму и друга, который живет уже 5 лет в Тюмени, он смс получил)))значит и мне начнут. У Вас кого смогли найти? просто у меня контактный, это же я)))