14 липня. Антиколекторський закон вступає в силу

• Автор теми Автор теми Alla99999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 451
  • Перегляди Перегляди 18K
Було цікаво що змінилося. Я знала що дзвонити всерівно будуть. Сьогодні якийсь дзвонив знайомій і не представився ні хто він ні яка організація. Спитав чи знає мене і сказав щоб я зв'язалася з фінансовою компанією. На питання з якою, відповів що не може розголошувати дану інформацію. Ні про назву ні про суму боргу. Був посланий далеко.
Було цікаво що змінилося. Я знала що дзвонити всерівно будуть. Сьогодні якийсь дзвонив знайомій і не представився ні хто він ні яка організація. Спитав чи знає мене і сказав щоб я зв'язалася з фінансовою компанією. На питання з якою, відповів що не може розголошувати дану інформацію. Ні про назву ні про суму боргу. Був посланий далеко.
Сиджу і думаю. Кому ж дзвонить?
Може хтось знає хто цей нещасний- 0682996407

Останнє редагування:
Закон в действии. ШГ не выполняют требований (не называют даже адрес для переписки).
звонили 15минут назад по поводу кореша(не знал шо он в теме) представились!предупредили что разговор записываеться!очень вежливо попросили передать что у них очень важная информация для него!ни слова про задолженность и т.п!

звонили 15минут назад по поводу кореша(не знал шо он в теме) представились!предупредили что разговор записываеться!очень вежливо попросили передать что у них очень важная информация для него!ни слова про задолженность и т.п!
Наверное я им напомнил)))

Так шо там по закону товарищи? :D:D:D
5BE7551E-07FD-42BF-88C3-D849106342EC.webp

ШобЯтакЖил, у меня также. Вчера потише было, сегодня дурдом, родители, троюродные тети, десятиюродные дяди. Неужели думают, что люди побегут оплачивать их хотелки после их мелких шалостей?

а мне только новые кредиты предлагают взять, за день 5 звонков

ШобЯтакЖил, у меня также. Вчера потише было, сегодня дурдом, родители, троюродные тети, десятиюродные дяди. Неужели думают, что люди побегут оплачивать их хотелки после их мелких шалостей?
Сложно даже представить что они думают, но я с каждым их звонком и гадостью в почтовый ящик или вайбер сдвигаю их контору в конец списка))
Пока не научаться хорошим манерам))
Вот тогда и поговорим, а так будут развлекаться долго

Судячи з деяких тем на форумі,купа народу ломанулась писати скарги в НБУ. Звідси питання:як там банкіри себе чухають?Сервери витримали?)))

Гато, главное, как будут потом чувствовать те, кто начал писать жалобы

Сиджу і думаю. Кому ж дзвонить?
Може хтось знає хто цей нещасний- 0682996407
Шо вот прям вот так вот - ссыт сказать даже кто он?? А мне нравится))

Так шо там по закону товарищи? :D:D:D
5BE7551E-07FD-42BF-88C3-D849106342EC.png
Интересно, это одни и те же убогие звонят?? У Вас какая просрочка? Просто мне реально не звонили сегодня вообще можно сказать. 3 раза пытались с одного и того же номера, приват, судя по номеру. И все. До этого уже дней 10 звонков практически нет.
Ну тут да, они конечно молодцы, сдержались))
Даже перерыв был после 14:00 ))
Фрукты хавали шаровые???

Отож бо й воно...
Зараз ломануться, а потім прибігуть на форум питати "ойбля що робити тепер?"
Ну так кожен вважає себе розумнішим за інших.Може гіпотетичний Вася неправильно коми в скарзі поставив і не проканало?!От я розставлю коми де треба і все пройде.

Сложно даже представить что они думают, но я с каждым их звонком и гадостью в почтовый ящик или вайбер сдвигаю их контору в конец списка))
Пока не научаться хорошим манерам))
Вот тогда и поговорим, а так будут развлекаться долго
Да мало того, я теперь готова что-то платить, только когда каждая шарага позвонит всем по списку, кого заепали, и скажет: "Извините, пожалуйста, что Вас незаконно беспокоили и доставали". А до того - ...уй им, большой и толстый. Даже об оплате тела речи быть не может.

А розсилку з вашим боргом і з проханням повпливати всеодно роблять всім.
Ага, вчора в останнє дзвонили. Знайшли аж двох людей поки що, і то тому що ще якісь упирі в селі взяли у них кредит і засвітили номери. Мені дзвонив робот разів 6 і сирена один раз. Але все в блоку.

Ага, вчора в останнє дзвонили. Знайшли аж двох людей поки що, і то тому що ще якісь упирі в селі взяли у них кредит і засвітили номери. Мені дзвонив робот разів 6 і сирена один раз. Але все в блоку.
А що таке сирена?))) Вибачте, вже майже 5 місяців в прострочках, а що воно таке не знаю)

Назад
Угорі