14 липня. Антиколекторський закон вступає в силу

• Автор теми Автор теми Alla99999
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 451
  • Перегляди Перегляди 18K
Ну то тоді то точно ще не старість)

То може хитрість така,я тут розпинаюсь,а він...

Ну от аж цікаво)Вмовлю Вас на відпочинок,чи ні?)
А що я? Я працювати намагаюсь))) Поки не вмовили, але думка закралась)))
Гоуфингоу очень активно, бістро займ тоже сегодня как никогда, лоани, зекредит, милоан, готивочка и тенго, все от них.
Гоуфінгоу і тенго смс шлють як ніколи. Одне з погрозами, наступне з акційною пропозицією.

Гоуфингоу сегодня лупят звонками по всем знакомым. Уже ясно отношение шараг к этому закону)))

Закон в действии. ШГ не выполняют требований (не называют даже адрес для переписки).

Один звонок за два дня. Вчера.
4241 действует!!!
Хотя о н у меня действовал ещё два года назад))

Я би вже випитав адресу і прискакав)))
Було колись)Хоча я тільки поговорити люблю)На ділі-як казав один знайомий-жінка,діти,два кредити.От з тими кредитами якось так скисла,вже давно.А сьогодні щось...Аж душа розвертається)

Було колись)Хоча я тільки поговорити люблю)На ділі-як казав один знайомий-жінка,діти,два кредити.От з тими кредитами якось так скисла,вже давно.А сьогодні щось...Аж душа розвертається)
Ой було)) Заради побачення відмахав 2000 км. А кредити... Ну його все. Життя прекрасне!!!!

Ой було)) Заради побачення відмахав 2000 км. А кредити... Ну його все. Життя прекрасне!!!!
Ого,ні такого не було)Я щось завжди все перебирала.Та й дражнитись любила дуже)Фантазія у мене буйна)А кредити...Сама не думала,що так вгрузну.Думаю-минеться.

Ого,ні такого не було)Я щось завжди все перебирала.Та й дражнитись любила дуже)Фантазія у мене буйна)А кредити...Сама не думала,що так вгрузну.Думаю-минеться.
Розмова про водичку мені більше подобалась)) Повертайте настрій назад, бо знов агітувати доведеться))))

Розмова про водичку мені більше подобалась)) Повертайте настрій назад, бо знов агітувати доведеться))))
Так точно)З настроєм все ще ок,і до водички все ще тягне)І ввечері казочку яку чоловіку нашептати-теж)Та й водичка буде знову на вихідні,і свіжа засмага-думвю теж.А у Вас?Буде водичка?)

Буде... Може в серпні, як ні то в вересні))
Ну хоч щось)Ну хоч якось.І на Дніпрі-гарно)Я колись була.Правда мені далекувато.Світязь-значно ближче,але я щось туди не хочу.Ну,буду тримати за Вас кулачки.Щоб гарно відпочили.

Назад
Угорі