Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Нотатка: This feature may not be available in some browsers.
гад ваш мастер. теперь если вам будут звонить, так и говорите, меня из-за вас уволили, теперь платить нечем, досвиданияСьогодні вийшла на роботу підійшов мастер і сказав що можу йти додому так як за мене дзвонили і йому проблеми не потрібні.Працювала не офіційно.
Оце поворот. Ви указували в МФО номер телефона майстра?Сьогодні вийшла на роботу підійшов мастер і сказав що можу йти додому так як за мене дзвонили і йому проблеми не потрібні.Працювала не офіційно.
Не переживайте,найдёте роботу получше.А с какой конторы ко..лы звонили?Сьогодні вийшла на роботу підійшов мастер і сказав що можу йти додому так як за мене дзвонили і йому проблеми не потрібні.Працювала не офіційно.
это одна из самых бахнутых контор.Швидко гроші
Так вы его контакты давали ?Швидко гроші
В мене взагалі повна ж. Я в декреті до серпня. Працювала в школі. Педагогом-організатором. Директорка, старша жінка, років за 60. Не знаю як їй в очі дивитися, їй дзвонили також. Хоча, я надіюся, що знайду роботу поближче. До роботи добиралася 2 маршрутками.Сьогодні вийшла на роботу підійшов мастер і сказав що можу йти додому так як за мене дзвонили і йому проблеми не потрібні.Працювала не офіційно.
АСказала що працюю але неофіційно
І назвала підприємство
Ні номер телефону не вказувала де вони його взяли незнаю
я с вами тоже согласна как можно уволить с работы понимая что человек в полной жoпe,это начальник попался просто казел!Мне сегодня мой бывший начальник пишет "Яна что я тебе такого сделал что ты меня так подставляешь, задолбали звонками"
Я была в шоке, мужик он офигенный и мне было так стыдно, объяснила ему что влезла в эти МФО и теперь воюю с ними, он все понял дал не много рекомендаций что делать, говорит я припугнул прокуратурой пока тихо.
К чему я это все, ваше начальство просто не понимают и далеки от знаний закона. И правильно вам написали говорите что из-за вас меня уволили и идите нах..й и бросайте трубку
Сьогодні вийшла на роботу підійшов мастер і сказав що можу йти додому так як за мене дзвонили і йому проблеми не потрібні.Працювала не офіційно.
нах хай іде долбой...б, тоже мені царь,Ну и нахрена такая работа, если мастер кусок дерьма?Сьогодні вийшла на роботу підійшов мастер і сказав що можу йти додому так як за мене дзвонили і йому проблеми не потрібні.Працювала не офіційно.
і ноги як у пінгвінау шефа наверное у самого рыльце в пушку

У такого начальника уже и 30ти сантиметровая пройдёт )Это нарушение закона о труде. Вас не имеют права уволить за звонок кредитора. Могут уволить если открыто криминальное производство, а если админка то это фuгня. А за звонок о от Каллов вобще бред. Идите в суд. Хотя работа неофициально то наверно здесь и доказывать нечего. Консультируйтесь в юриста.
А давайте я ему позвоню и скажу что если он Вас не вернет назад то по дороге с работы упадет и сосулька залезет ему в попку на 20 см....![]()