Звільнили з роботи

• Автор теми Автор теми Liana1988
  • Дата початку Дата початку
  • Відповіді Відповіді 90
  • Перегляди Перегляди 5K
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Віка88, Вам простіше ви у великому місті, а тут в селі це складно, тримайтеся "Не завжди так буде!"

Orusia89, якби ж я знала((( в лк не захожу, тому з іх процентами вже і поняття не маю

Tatyana777, маленьке містечко, хочу як найшвидше виіхати з відси. Хоча не знайшла ще куди

Orusia89, зараз на збори йти ,а я заспокоітись не можу. І соромно

Віка88, Вам простіше ви у великому місті, а тут в селі це складно, тримайтеся "Не завжди так буде!"
Я також працюю в сільській школі.....так що я Вас дуууже розумію..

Tatyana777, маленьке містечко, хочу як найшвидше виіхати з відси. Хоча не знайшла ще куди

Orusia89, зараз на збори йти ,а я заспокоітись не можу. І соромно
Соромно, чого,що люди скажуть?та люди доброго не скажуть.... навіть як би це було так...
Не їм Вас судити.......
А хто осуджує то дайте відповідь...і більше ніхто нічого не скаже проти Вас......вони не були на Вашому місці і незнають як це.....
Ходіть з гордо піднятою головою,і повірте ні одна душа не посміє навіть криво глянути на Вас,а як Ви самі відчуваєте провину,то і оточуючі це дуже добре відчувають.
Тримайтеся все так не буде.....

Віка88, Збиріться, вище голову, ніхто у Вашій шкурі не був і судити немає права.

Yulja, Я Вас повністю підтримую

Віка88, Збиріться, вище голову, ніхто у Вашій шкурі не був і судити немає права.

Yulja, Я Вас повністю підтримую
Я спочатку також переживала і за роботу ті за все.....але проходить час...і багато чого стає на свої місця....
І головне не можливо всім подобатися....нажаль,таке життя

Как думаете если все МФО на просрочке и устроиться на госслужбу,могут пробить место роботы?

Я тожа работаю в сельской школе, я сама всем рассказала за МФО, пошла к директору увольняться, ей тожа все рассказала, показала сколько я им уже денег отдала, письма с нацкома, что звонить будут, всякий бред нести. Она сказала у меня нет причин тебя увольнять. А сколько они выдержат это все я незнаю. Главное я рассказала и легче стало. А что в селе про меня говорят мне все равно.

Svetolda, Да тут одні вчителі, я вас розумію, а деректор ваш молодець!

Не я не учитель.

Yulja, :)

Svetolda, Але ж ви розумієте "що то за колектив вчителів"

Понемаю.

Мне все равно на коллектив, пускай каждый на себя смотрит. С виду вроде хороши...

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Назад
Угорі